Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
  • ArtanisNerwen
    Általában egyetértek veled de most két hozzászólásod is volt amiben más a véleményem.
    " ...és a pvp10-es tankkunk meg közbe egyfolytában nyomta nem igaz hogy ilyen bénák vagyunk :) "
    Pl ez engem idegesít és erősen rombolja a hangulatom. Az hogy P10es semmit nem jelent, maximum hogy régen játszik. Mondja el hogyan kellene csinálni vagy kussoljon. Mert az hogy p10 vagy valami "nagymenő" guild tagja attól még a respect 0-ról indul nálam. Majd ha képes lesz olyan empátiára, hogy "én is voltam kezdő", hajlandó segiteni és tisztességesen beszélni is megtanult akkor kezdődhet a tisztelet.
    "Max a zaz idegesítő ha belefutsz egy anyázóba ez ritka relative a conanban mert olyan tömeg már nincs, de vannak ilyenek, az le tudja ölni a jókedvet :)"
    A való éltemben nem szoktak anyázni engem. De megszoktam már egy ideje hogy mmo-ban, meg úgy általában az interneten sokan a végső érvvel nyitnak. Sajnos elég gyakori de túl kell lépni rajta. Az esélytelenség sokakat frusztrál és csak verbálisan tudnak elégtételt venni.