Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
  • Although
    Nem lesz. :) Sajnos ez egy kis cég és már nem hiszem hogy sokmindent fognak csinálni :) Amennyire múlt héten láttam kicsit rewampolták a mobokat ők is érezhették túl könnyű lett mert most minden ismerősen azt mondja elfogadható lett, a red questek tényleg nehezebbek lettek nem olyan mint régen de megteszi :)
    Nézd egy próbát tehetsz vele mert a solo részeken nem sokan vannak. Jópár hozzád hasonló embert láttam mostanában szóval a solo játékosok játsszák a területeket főleg. Könnyű megismerni őket mert azonnal elszaladnak ha valaki segíteni akar nekik, nem kérnek belőle. Kicsit megszokod hogy nem egyedül vagy pár helyen aztán ki tudja mi lesz. Persze igen nehézséget nem tudsz állítani. a quest színe alapján lehet pl én csak redre megyek meg pár ismerősöm is. És igen nagyon sok hely van ha már lv20 felett vagy ahol senki nincs. Emberek nagy része sajna ki se mozdul a raidokból vagy groupokból. Ez meg túl sok területből áll ahhoz hogy a pár száz ember aki a solo részt csinálja feltűnő legyen benne. És tényleg szuper kis solo történet nem egy SWTOr de a világhoz jó akinek meg a conan a kedvence annak ez még jobb is ,mint az swtor én is így vagyok vele :) Spec most van egy lv50-es conqom és csak a story miatt játszok, minden questet igyekszek végigolvasni régebben nem volt erre időm :)