12274

Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
  • Although
    Ráadásul egy fasza boss harc van a végén sok szaladgálással és szívással :)
  • Although
    A fő sztorit ingyen végignyomhatod akkor nem mindegy ? :)
  • Although
    Nem lesz. :) Sajnos ez egy kis cég és már nem hiszem hogy sokmindent fognak csinálni :) Amennyire múlt héten láttam kicsit rewampolták a mobokat ők is érezhették túl könnyű lett mert most minden ismerősen azt mondja elfogadható lett, a red questek tényleg nehezebbek lettek nem olyan mint régen de megteszi :)
    Nézd egy próbát tehetsz vele mert a solo részeken nem sokan vannak. Jópár hozzád hasonló embert láttam mostanában szóval a solo játékosok játsszák a területeket főleg. Könnyű megismerni őket mert azonnal elszaladnak ha valaki segíteni akar nekik, nem kérnek belőle. Kicsit megszokod hogy nem egyedül vagy pár helyen aztán ki tudja mi lesz. Persze igen nehézséget nem tudsz állítani. a quest színe alapján lehet pl én csak redre megyek meg pár ismerősöm is. És igen nagyon sok hely van ha már lv20 felett vagy ahol senki nincs. Emberek nagy része sajna ki se mozdul a raidokból vagy groupokból. Ez meg túl sok területből áll ahhoz hogy a pár száz ember aki a solo részt csinálja feltűnő legyen benne. És tényleg szuper kis solo történet nem egy SWTOr de a világhoz jó akinek meg a conan a kedvence annak ez még jobb is ,mint az swtor én is így vagyok vele :) Spec most van egy lv50-es conqom és csak a story miatt játszok, minden questet igyekszek végigolvasni régebben nem volt erre időm :)
  • steweee
    ennek az offline rpg változatáról vmi hír esetleg ? én azt várom, az online nem érdekel, de maga a grafika és a fíling az nagyon el lett találva ebben... visszaidézte gyerekkorom sötét dark fantasy világát. csomó ilyen könyvet olvastam, és R.E. Howard kedvenceim között is az első volt
  • Agaba72
    Lenne nekem is egy kérdésem.
    Tudna valaki ajánlani egy macrót vagy egy addont, hogy a barbárom fegyverváltásával a hot bár is ugorjon?
  • TomStorm
    Közbe letöltöttem mert sehogy nem akart indulni lemezről,most jó.
    Assassin milyen most Pvp-ben?
  • Although
    Nekem directx runtime-t kellett telepíteni
  • TomStorm
    Hali.Lemezről telepítem de nem akarja update-t elkezdeni.Nincs valami tipp mit kezdjek vele?
  • Although
    Vakarr
    Ilyen se volt :) Egy szimpla terepi low level epic boss. Nem nehéz, de mókás jó látni vannak emberek akik élvezik ezt is.
  • Although
    Úgy nézem volt egy kis rewamp aminek örülök mert kicsit unalmas volt már. Délután ránéztem a kis conqommal és rég volt már, hogy futni kellett solo bossok elől, De most újra visszajött ez az élmény. :) Így most jó a solo rész. Végre újra kell használni a potionokat és az ellenfelek használják a spec képességeiket. állandóan a földön volt a kis conqom. Az egyik boss dual-wieldel csak úgy pörgött :) Így most szerintem jobb lett. Lehetne jobb is de ez se rossz.
  • Tommyr
    Hmm tényleg jobb lett.A Siege kellene még de lehet így is visszanézek
  • Although
    De ezen nem változtattak még.
    playfree
  • Although
    Nem tom Tommy. :) Nekem nincs annyi időm játszani és azt sokfelé osztom :)
  • eurom
    az úgy nem is lenne rossz
  • Tommyr
    Na most akkor minden T1-T3 insta free lett már?Ostrom is?Bori?
  • Although
    Legalábbis a terület nem de csak egy dungeon van :( De az naon jó. :)
  • Although
    Kicsit kisebb mert érezhető kicsit kevesen vannak már és nem tudnak csodát tenni. De meglepi nem laggol és nem buggos. :)
  • Although
    Amennyire tudom ez most a prémiumoké egy ideig. Aztán szerintem egyszeri vétel lesz mint a Turan. Az is olyan megveszed és mindegy van előfizud vagy sem. Nem tudok róla hogy a khitai ingyenes lenne. Az összes régi insta lett az. De lehet majd hamarosan a Khitai is az lesz.
  • Tommyr
    Free lesz Khitan??
  • eurom
    ez ingyenes content vagy ez fizetös és most lesz free a
    khitai meg a perzsa kieg?

• Although
    Dragon Spine
  • eurom
    jön valami kieg talán lesz valami pvp endgame is

ilumot 1 éve képtelenek megcsinálni foglalható bázis foglalható objectivek esetleg 1-2 óránként induló csata (mint pl wintergrasp-wow)

group quest - nekem a warhammeronline PQ-jai teteszettek talán a legjobban amit mmoban láttam
  • Although
    Pl. Igen nekem nagyon nagyon bejött. És ilyet másik mmo-ba nem is látsz. Persze maga a questek is tetszenek meg a story is. Ez talán az utolsó igazi Bioware játék. Bár igen sajna már látszik rajta az EA keze is. Mint mmo nekem tetszik. Ha több lesz benne az endgame tartalom akkor egész jó lesz a kategóriájában. Ezt már a Conannál is láttam az alapjáték nem tartalmaz annyira sok mindent. De a kieggel együtt már fél évet is elvesz még most is. Gondolom 1-2 év múlva már jóval nagyon tartalom lesz benne. Persze meglátjuk hogy az EA féleszű csapata mivel fog operálni. Lehet hogy debileb lesz mint most ha épp láttam már az ea tevékenységét a solo játékok kapcsán nem sok jó várható tőlük.
  • eurom
    swtorban milyen group quest rendszer van ami el állitja a lélegzeted?

az hogy a együtt beszélgettek a quest ado npc-vel , vagy mi?
  • Torzonborz
    nos ez cummancs mivel az AoCal nem játszom :D
  • Although
    Te leszarom mi népszerű mi nem. Az biztos! az swtor group quest rendszere számomra lélegzet előállíthatóan jó :) Tényleg nem érdekel a gw2 szint :) És igen az én világomba az swtor még tömegnek számít :) A többi meg nem érdekel :)
  • Although
    Sajna a funcom ilyen :( Gondolom nem fogják meglépni a TSW-s lépést mivel az új játék ez meg régi. Tehát sajna vagy vársz mi lesz vagy veszel egy slotot :( Már az is valami hogy minden régi dungeont kinyitottak. Lépésről lépsre haladnak hogy ez működni fog vagy nem nem tudom most jön a dragon spine okosan kell lépjenek. Nem tudom így lesz vagy sem. De el kellene fogadják hogy ők nem tömeg játékokat csinálnak és megbecsülni azt aki van. Persze új tartalom nélkül nehéz...
  • eXequtoR
    "swtor versenyben ? mire ? legnagyobb bukás címre ?"

Ezt egy olyan játékkal játszva írod ami a startja után 1 hétten meghalt. Nem rossz dudettó.
  • Witcher
    Nem tudom valahogyan bezárni a két nyitott karakteremet, hogy két másikat kinyithassak, anélkül hogy befizessek? Törölni nem akarom egyiket sem mert lvl80-asok.....
  • Although
    Ja erre csak ráadás az offline leveling ami végképp kegyelemdöfés, mert Tortage után egy régi játékos egyből tud lv80-as karit csinálni.
  • Although
    Most pl tegnap beszéltem egy ismerőssel, ugye szinte minden lv80-ig tartó old dungeon nyitott lett, egy new playerekből álló teamhoz csatlakozott, számomra elképzelhetetlen de elvéreztek az iron toweren. Ez a kiegészítés ahhoz amit írtam egy agyonerfelt conan is probléma számukra. A gond az hogy a törzsjátékosok így szinte láthatatlanok mert ki se teszik a lábukat khitaiból vagy a T3 feletti dungeonokból. Miközben alig vannak az odrhn nevű ismerőshöz hasonlók akik mennek egy aztel dungeonra is. Nagyon ketté szakadt a mezőny a funcom meg nem hiszem hogy tovább nerfelné a játékot mert már így is sok régi játékos elment régen kb60 ismerős volt online most 30. Meglátjuk az új craft rendszer és a Dragon spine mit hoz.
  • Although
    *Amennyire tudom a furyn is ez a helyzet. És várhatólag a dragon spine élesítésével ez csak jobb lesz de ez sose lesz tömeg játék!
  • Although
    Nos ha gondolod nyisd meg a player panelt :)A global valóban néma tönkretették, főleg oroszok és sok player mint általában kikapcsolja. Csak szilveszterkor kb 300-an voltak online egyidőben minimum. A gond az nem látod őket mert dungeonoznak. Kicsit törzsi jelegű lett a game, de nincsenek kevesen főleg most tegnap benéztem és csak ismerős 30 volt online. Tényleg a probléma az hogy nagy az endgame tartalom a khitaial olyan mennyiségű lv80 feletti dungeon, raid van hogy ha 500 ember van akkor se veszed észre. gondolj bele egy t3-as raid 24 fős és egyből egyidejűleg minden este legalább 4 megy és csak ez egy T3-as. Akiket látsz az a solozó egyedüliek. mivel így is játszható azok meg általában örülnek ha a terepen nem sokan vannak. Itt lett valahol elszúrva a dolog. Kicsit kettészakadt a játék. ÉS igen tény nem lesz nagy népszerű játék de a szerverek mostanában mediumon vagy higon vannak. Van elég player de ha nem keresel guildet akkor üresnek fogod látni. :)
  • Witcher
    1 év után beloggoltam a furyra, és elborzadva látom nemhogy magyar, de még player sem igazán van! A chat-et szinte csak oroszok spammelik. De a hangulata mit sem változott, egyből kavarogtak bennem a régi emlékek! Szomorúan látom hogy még mindig csak két karaktert lehet használni, és pont az a kettő van nyitva amelyikkel nem játszanék. Gondolom a goldlimit is még mindig megvan stb.... Ejj pedig de jó kis játék lehetne ez, nekem a mai napig ez a csúcs mmo-k között, gondolkoztam hogy befizetek egy hónapot, de mivel ilyen kevés játékos van gyorsan le is tettem róla. Nagyon sajnálnám ha ez a játék így végezné, sokkal de sokkal több potenciál van benne.
  • Gaben78
    http://feketesereg.guildlaunch.com/
  • Although
    Kalappal :)
  • ricsaj
    Xibaluku az egyetlen insta amit még nem tudtam végig csinálni, most így lehet hogy ránézek:)
  • Although
    Persze ez még az aranykor végéről van amikor tényleg nehéz volt még ez a játék .
  • Although
    Xibaluku
    Ez se rossz video...
  • Although
    Xibaluku
    Odrhn örök kedvence mostmár mindenki számára elérhető :)