Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
  • Although
    Épp most beszéltem az egyik régi baráttal aki épp low level karit fejleszt, és eszembe jutott sok minden. Hihetetlen hogy 2008-ban ilyen szintű játékot készített a funcom. Szóval tényleg nagyon jó az SWTOR de látszik a bioware első próbálkozása mint mmo. Valahogy jobban él az AOC. Csak sétálsz a halotak mezején ahol a kimer nép holtai fekszenek és belefutsz egy kis csapatba akik a vanirok közt állva maradtak, beszél a vezetőjük, hogy a férjét megmarta egy vérfarkas és már nem sok ideje van, de addig még együtt lesznek. Utána szóba elegyedsz a férjével aki megmarva fekszik a földön és mondja, hogy éjjelente álmában hallja ahogy hívják a farkasok. Egyszerűen nem hiszem el hogy jobban meg lehetne csinálni. Ami jobban vissza adná Howard megálmodta világot. Szóval bármennyire is jó az SWTOR nekem ez marad az igazi élmény amíg még a conan szerverei futnak. Szóval lehet én is indítok egy új karit megint :D És persze már 2008-ban kiadták egy solo történettel megfűszerezve ami szintén na mindegy te is tudod :) Kicsit sajnálom hogy nerfelték az alap világot de ettől még a feeling az maradt ami volt :)