12274
Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
-
Tommy Drak #10993 Egyszerüen eltörölték a movement skilleket és megmaradtak a pontok amiket most el lehet osztani a kizárólagos kaszt tulajdonságokra pl.hide,reniew mana stb.Mi van itt LOL -
Although #10992 Egy sárga sík amikor futsz a képernyő alsó harmadán megjelenik :) -
Tommy Drak #10991 De milyen energia?Most a mana gogy Stamina helyett vagy mi van?:) -
Although #10990 A stamnia ezután már csak a combokra megy. a #10943 ott a patch ami behozta ez bugos most és cseszteti az egész szervert. A funcomnak ezúttal se sikerült elsőre megoldani, bár ha jól tudom ma volt a második patch napja lehet most már megy :) -
Although #10989 Nem fog ha az energia kifogy ezután se fog. Kicsit fura az biztos és lehet tényleg cheat nem tudom. -
Although #10988 Várj!!! Új rendszert csinált a Funcom. Be lett hozva az energia és az fogy a futásnál. Vagy tetszik vagy nem, nekem bejön. Odrhn azt mondja hogy cheat. El kell dönteni. De ez már így marad. :) -
Tommy Drak #10987 Mi van itt,miért nem fogy a stamina?Na most azonnal rangert így be is fejeztem.Simán odafut hozzám bárki lol -
Tommy Drak #10986 Lesz ingyen hónap? -
Tommy Drak #10985 3 kérdés akkor hozzád Ricsi vagy más aki tudja:
-Közepes szintü játékos kézben is OP(tehát tegyük fel olyan valaki aki már 1-2 éve nem pvp-zett a játékban)?
-Játékstílus nagyobb szinten élvezhető,nem túlságosan nehéz vele játszani?
-A Khitai BS Panda Bear-t summonál "azzal a skillel amit nem tudok megnevezni":)? -
Although #10984 Elképesztő tegnap beléptem és lag lag hátán és állítólag a TAS is bug hegy. Hihetetlen kiadnak egy patchet és lehet egyből újra patchelni. De már megszoktam, szépen megvárom míg kijavítják. :) Mondjuk arról lehetne beszélni hány ingyen hónapot kapunk egy ilyen után hm hm. Lehet meg is kérdezem tőlük...heheh -
Although #10983 Hm meglátjuk milyen lesz, nekem spec főleg a Morrowind tetszett a többi már nem annyira. Idő előrehaladtával nem előre felé haladtak sajna :)
De mint játék jók főleg elnézve a sok szánalmas konzol portot. A Bethesda rendes munkát végzet. ÉS crash mentes is. Ha nem is törték össze magukat miközben felépítették a storyt amit csináltak az tökéletesen működik. Mindig nevetek miikor olvasom hogy szidják milyen bugos meg minden. Fogalmuk nincs róla milyen nehéz egy ilyen játékot bug mentesen megcsinálni. Bezeg mi akik Funcom játékkal játszunk mi aztán tudjuk :D Azért az offline mmo sem kisebb munka sokkal. -
#10982 A TESO viszont tényleg jöhetne TES részei voltak a legjobb RPGk amit valaha játszodtam csak hát nem igazán játszok single játékokat.. -
#10981 Nemtudom mi épp tegnap csináltunk egy 24v24 guild vs guild csatát csak azért mert 1 emberünk kint volt borin és 1 másik guild odament és begankelte a grpját:D
Amúgy meg a BS még mindig geci OP... az egyetlen class ami mindig az volt és úgynézki hogy az is marad, mert ahogy hallom a bs nem kap rewampot. -
Although #10980 Szomorú....Cromon vannak még siege eventek. De mi már kimaradunk belőle...
http://www.youtube.com/watch?v=cGkfWl5NLJM&list=UUUa962_u0lVg-JlV5ix5LUQ&index=1&feature=plcp Ezek mondjuk még szerintem 48vs48 is össze tudnak hozni..
Bár ez is Júliusi, most szerintem a GW2 a nagy guildoknak is betett. Meglátjuk mi lesz később. De nem vagyok optimista a funcom semmi nagyobb contentet nem jelentett be már House of Crom óta. És az se mostanában volt. -
Although #10979 Szerintem elég jó a dps és persze gyógyítja magát. De főleg abból az időből emlékszem dolgokra amikor még 5 szintes volt a pvp. Volt egy gyerek aki szinte minden classal nagyon jó volt. Nos sámánja ellen is rendre vesztettem. Med armor, heal, blunt, szóval nem rossz párosítás szerintem. -
Tommy Drak #10978 Ja és a Khitai BS Panda bear-t idéz vagy ez kamu? -
Tommy Drak #10977 Shaman DPS-el,hogy áll?Képes hozni egy Barbár szintet vagy annyira azért nem? -
#10976 Igazából gőzöm sincs hogy ki támad minket mert kiírja hogy sebezhető a battlekeep de el se megyünk megvédeni mert igazából senki nem támadja xD -
Although #10975 Húh, kicsit sok. :) Egyébként vannak ostrom eventek még? Rég nem voltam már. A 3 mondjuk jól jön ha egymás után több lenne programba nem lenne unalmas az biztos. Tartok tőle ilyen veszély titeket sem fenyeget már :) -
#10974 ja.. ügyes a srác:D talán az asszám húzom fel a pom helyett:D
Itt egy kis részlet a guild leaderrel való beszélgetésből.. besírtam rajta xD
To [tempesst]: btw why we have 2guild with 2 bk?:P
[Tempesst]: 3
[Tempesst]: ^)
Gondoltam rákérdezek hogy miért van 2 battlekeepünk... és kiderült hogy 3 van... de még mindig nem tudom minek xD
-
Although #10973 http://www.youtube.com/watch?v=2bQzV55oE2w
Nos ez a fajta assa akivel nemigen szerettem találkozni....nemigen tudsz úgy mozogni hogy szembe legyen veled... :) -
Tommy Drak #10972 Most néztem 40 FP hiányzik egy karakter feloldáshoz,na nee:D
Nincs valami event vagy bármi,hogy szerezhessek ennyi pontot? -
Although #10971 Egész véletlenül mindig a könnyebb úton heh ? :) -
Tommy Drak #10970 Meg múltkor is rangert indítottam mikor barbárt akartam -
Tommy Drak #10969 Én azért nem kezdek már mert se assa-t se DT-t se Tos-t nem tudok indítani.Többivel meg nincs kedvem már. -
Although #10968 Épp most beszéltem az egyik régi baráttal aki épp low level karit fejleszt, és eszembe jutott sok minden. Hihetetlen hogy 2008-ban ilyen szintű játékot készített a funcom. Szóval tényleg nagyon jó az SWTOR de látszik a bioware első próbálkozása mint mmo. Valahogy jobban él az AOC. Csak sétálsz a halotak mezején ahol a kimer nép holtai fekszenek és belefutsz egy kis csapatba akik a vanirok közt állva maradtak, beszél a vezetőjük, hogy a férjét megmarta egy vérfarkas és már nem sok ideje van, de addig még együtt lesznek. Utána szóba elegyedsz a férjével aki megmarva fekszik a földön és mondja, hogy éjjelente álmában hallja ahogy hívják a farkasok. Egyszerűen nem hiszem el hogy jobban meg lehetne csinálni. Ami jobban vissza adná Howard megálmodta világot. Szóval bármennyire is jó az SWTOR nekem ez marad az igazi élmény amíg még a conan szerverei futnak. Szóval lehet én is indítok egy új karit megint :D És persze már 2008-ban kiadták egy solo történettel megfűszerezve ami szintén na mindegy te is tudod :) Kicsit sajnálom hogy nerfelték az alap világot de ettől még a feeling az maradt ami volt :) -
Tommy Drak #10967 Hát nincs az biztos.Majd TES Online,szerintem az tetszeni fog.
Swtor-t imádom de ugye az más világ,mondjuk f2p lesz engem senki el se rángathat majd tőle:)
-
Although #10966 Hát talán egy rövid gondolat, tényleg tetszik az SWTOR, de nincs semmi ami a Conant pótolni tudná, egyszerűen pár hét és mindig hiányzik, a questek a barátok :) A raidok, vagy egyszerűen csak a világ. :) -
Although #10965 Hát érezhető hogy itt a GW2. -
#10964 http://www.youtube.com/watch?NR=1&feature=endscreen&v=wQVGNW6zfdY
Think you can trust hungarian barbarians.
xD -
Although #10963 Igen ennyi idő után már érdekes a dolog, érthető a reakció. túl sokáig tart újra telepíteni szóval én kihagyom az uninstallt :) -
#10962 http://www.youtube.com/watch?v=tK5FKArkVm4&feature=player_embedded
"Don't cry he got Funcomed" -
#10961 lol felbaszott a lagg és bedobtam a többieknek a 1linket ahol élőben nézhették ahogy nyomtam 1 uninstallt a játéknak xD -
#10960 Mindig van valami árulás a AoCban... mindig ezvolt kiadnak valamit tökéletesen megy a testszerveren.. amin ugyebár USA és EU játékosok is játszanak lag NÉLKÜL. Aztán amikor átkerül eredetire minden meghal.. nem hogy laggol még nem is működik jól.. hideolsz 1helyben és néha elfogy az energy fele meg ilyenek.. érdekes..
Amúgy sunyiba megnövelték a dash-t is -
Tommy Drak #10959 FC igen mivel képtelenek egy 4 éves játékhoz adatbázist készíteni-.-
Bezzeg egy új játékukhoz ami pár hónapos már ott figyel egy igen komoly adatbázis.Ami persze jó de talán inkább nem AoC-hoz kellett volna ilyet csinálni?:) -
Tommy Drak #10958 Igen,lagol ismét a játék már pár hónapja.Healer ilyenkor nagy előnyben van pvp-n:)
Annyira nem vészes már mint régen de itt sose fogják már ezt kijavítani úgy látszik.Közelharci class-ok szívnak ilyenkor de nagyon ha lagol -
Although #10957 Úgy tudom facebook de nem biztos.... -
#10956 Ezeket amúgy hova töltik fel hogy a FC rakja ki?
4év összegyűlt nálam is pár szép ss többek közt olyan helyekről is ahol a játékosok 99,99%-a sosem volt:D -
Although #10955 Egész biztos hogy ez a felső kép nem mostanában készült. Valamikor 2009 vagy 2010 lehetett. :) -
Although #10954 Van pár jó kép még viszont ha jól hallottam tegnap Odrhn ismerős azon mókázott nevetve hogy megint laggos az AOC :( Hihetetlen hogy a funcom nem képes ezt megoldani.