Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
  • Although
    Sajnos nerfelték rendesen. pont azért mert nehéz volt sok embernek és még mindig vannak akiknek így is nehéz.Bárt már szerintem nem sok embernek probléma, legalábbis az ingyenes rész az már könnyű. Anno elképzelhetetlen lett volt hogy ress nélkül végigmenjek akárcsak egy questen is de ez régen volt :) Nézd azt kell mondjam az ingyenes rész a te szintedre nem lesz elég már ahogy a beírásaid alapján gondolom, egy szép sztori végig tudsz menni rajta. Ha kihívást akarsz assával mész de sajna az ingyenesbe nem elérhető ez neked csak ízelítő. Nézd amit betettem videokat az egyik sem elérhető ingyenesen. Idő kell ma már hozzá hogy az igazán brutál részeket lásd. Minden mmo ilyen ahogy jön ki újabb addon tartalom a régi részeket lejjebb veszik sajnos :( most már lv80 felett vannak az igazi kíhívás vagy furyn indulsz és a low level pvp nagyon jól működik ha nincsenek is sokan :)
    UI: Egyébként most is lehet nehezíteni személy szerint régen is red színű questekre mentem az 2-4 szintel erősebb ellenfeleket jelent. :) Szóval ne csinálj sárga alatti queteket :) Amit javaslok vidd végig a denisty questet mert jó :) És akkor már van egy lv80-as karid :)