12274
Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
-
Tomy Lee #10793 Megint megkaptuk a 4. szülinap alkalmából a sok kacatot.Megint azt a 4 low instát meg 20 potit,hűha nagy Gift:/
Semmi új quest amivel legalább egy napot eltölthetnénk és lenne kis újdonság. -
Tomy Lee #10792 Tényleg szuper a játék még mindig,sokat javult az engine,egész jó a balance de könyörgöm mivel érdemeltük ezt ki,hogy ilyen balfasz free része legyen a játéknak:D
Még ha item shop-nak is lenne valami befolyása a további játékmenetnek pl.ha megveszek egy armor-t akkor azzal engedjen be T2-be(mert így meg is venném,hogy legalább instázni tudjak).
Megvenni a különböző pack-okat?Minek ha az egy idő után megint zárolva lesz?
Pvp-n még mindig semmi esély akkor se ha kifosztom az egész item shop-ot-.- -
Tomy Lee #10791 Tényleg bajos a f2p modell.Komolyan basszus belépek a játékba és nem tudok mit csinálni:)
Kiszedtem mindent free instákból megvettem amit engedett pvp gear-t.Adjatok már tippet mit csináljak lol
Új karakter?Aztán megint ott állok 1-2 hónap múlva,hogy akkor mi is van a továbbiakban -
Aloe Vera #10790 A funcom csapat elég jó muzsikál mostanában
Érzik hogy nagy baj
bizony az ingyenes rész elég karcsú
no comment... -
Although #10789 A funcom csapat elég jó muzsikál mostanában. Érzik hogy nagy baj hogy nem adna ki új addon-t és bizony az ingyenes rész elég karcsú. -
Although #10788 Jól hangzik :) -
Although #10787 Ha át álítotda -50-et -100-ra pl akkor nem :) -
eurom #10786 F2P playerek item shop--->specil offer--->Royal dungeon adventure pack
ezt most ingyen osztogatják kötelezö!
-
eurom #10785 összelettél csukva -
Although #10784 Nos van egy állítási lehetőség a beállításokba ha valakinek mínusz ötven a népszerűsége :)) Az bejelentkezett helyzetnél nem láthatóvá válik. :) -
#10783 Hát igen Although szeret magában sokat írkálni... annyit, hogy nemtudom miért de ha be vagyok jelentkezve alapból összecsukja a hszeit xD -
Although #10782 :DDD -
#10781 Although vazze pont ezt mondtam másik topikban : egy nyomorult hsz-ba somd már be a mondanivalód ! :D -
Although #10780 MMo-ba ez a gond sajnos ha nerfelnek akkor neked már könny lesz :( Nincs olyan hogy magadnak állíthatod a fokozatot. Ha nerfelnek valamit az könnyű lesz.:(
az ilyen még jobb részek mint a refuge ami solo dungeon!!! és van pár még..az meg nagyon messze van az indulási helytől...
http://www.youtube.com/watch?v=epYN_BTDyUw
Ez egy tápolt dt ha jól látom neked alap karival ez bizony komoly kihívás lenne :) -
Although #10779 *legyet -
Although #10778 Egyébként azt is kipróbálhatod hogy epic modba lépsz be a területekre akkor egyedül egy egyet se fogsz leverni :) -
Although #10777 Mindenképp javaslom neked is ha a cromon vagy keresd a fekete sereget ők nagyon jók tényleg. -
Although #10776 Ami tetzsik még hogy egyedül is játszható de az igazi élményt azt agroup dolgok adják hidd el. egy Jade Palota az felejthetetlen :) De Khitai önmagában élmény :) -
Although #10775 És örülök hogy tetszik sajnálnám ha nem néznéd meg az Aztelt vagy Khesshatát nem látnád Thoth amon templomát :) -
Although #10774 Sajnos nerfelték rendesen. pont azért mert nehéz volt sok embernek és még mindig vannak akiknek így is nehéz.Bárt már szerintem nem sok embernek probléma, legalábbis az ingyenes rész az már könnyű. Anno elképzelhetetlen lett volt hogy ress nélkül végigmenjek akárcsak egy questen is de ez régen volt :) Nézd azt kell mondjam az ingyenes rész a te szintedre nem lesz elég már ahogy a beírásaid alapján gondolom, egy szép sztori végig tudsz menni rajta. Ha kihívást akarsz assával mész de sajna az ingyenesbe nem elérhető ez neked csak ízelítő. Nézd amit betettem videokat az egyik sem elérhető ingyenesen. Idő kell ma már hozzá hogy az igazán brutál részeket lásd. Minden mmo ilyen ahogy jön ki újabb addon tartalom a régi részeket lejjebb veszik sajnos :( most már lv80 felett vannak az igazi kíhívás vagy furyn indulsz és a low level pvp nagyon jól működik ha nincsenek is sokan :)
UI: Egyébként most is lehet nehezíteni személy szerint régen is red színű questekre mentem az 2-4 szintel erősebb ellenfeleket jelent. :) Szóval ne csinálj sárga alatti queteket :) Amit javaslok vidd végig a denisty questet mert jó :) És akkor már van egy lv80-as karid :) -
steweee #10773 már nem elméxem. fél éve olvastam a hardwireden hogy készülőben van. azt hittem itt esetleg tud vki vmi többet. én amúgy nem igazán kedvelem az online játékokat, ezt is kipróbáltam mikor volt ingyenes lehetőség, de nem jött be egyáltalán.
viszont annyira kibaszottul királyul visszaadta a tinikoromban olvasott howard regények hangulatát, hogy ezsméletlen lenne sp módban, feljavított sztorival és grafikával ebben a világban nyomulni. ja, és remélem kurva nehéz, brutális és halálosak lesznek az összecsapások, egyedi végkimenetellel. nem bírom az ilyen kis megyek és győzök típusú játékokat, és taln sokan így vannak még ezzel. csak nehogy elbasszák ! -
Although #10772 http://www.mmorpg.com/gamelist.cfm/game/191/feature/6402/Age-of-Conan-Unchained-Fourth-Anniversary-Interview-with-Craig-Morrison.html
Interjú Craiggal. -
Although #10771 Húú ja igen de olyat még nem láttam :) Versenyt futnak a necrokkal az első helyért a kills listán :\ -
Although #10770 Bár az AOc is marad :) Pláne hogy esély sincs rá hogy az elkövetkező 3/4-1 évben egyáltalán a két elit raid főbossainak közelébe jussak!! :D -
Although #10769 Ha!!!Na az is tuti vétel lesz!!! Ki csinálja? -
steweee #10768 készülőben van már single player verziója ? állítólag olyasmi lesz mint a gothic vagy az elder scrolls széria... -
#10767 Igen! legalábbis ami a videóban van..
Az első bosst kb 1,5 éve még mi is levertük, most Avalon meg night watch valahol a 3. 4. körül jár.. -
Although #10766 Valaki van aki már letudta ezt?
http://www.youtube.com/watch?v=JmY4h6XHklY
Gondolom ide már full T3 kell?
Mi még csak látogatóban voltunk itt. -
Although #10765 Nos volt már probléma megtalálni npc-t a map jelölés alapján is. Nem kell ehhez egy ennyire nyilvánvaló. dolog. De speciel nem jutott eszembe :) -
#10764 nyilván... nappal nem tudja felvenni a questet és a nappali mapon nem is mutatja. -
Although #10763 Baztus mindig a legkézenfekvőbb dolgok nem jutnak eszembe lehet ez volt a baj. :) Van egy npc a thirsty dogban és az tud kapcsolni a két mód között. :) -
eurom #10762 át kell menni tortage éjszakai üzemmódba, ne nappal keresgélj -
krys002 #10761 Hát rendben, lehet hogy csak elnéztem :) ha meg nem akkor írok gm-nek :) köszönöm a gyors választ. -
Although #10760 Egyébkét néz körül nem mindig pont ott áll meg több szintes helyek is vannak etc. A tortage részen egész biztos nincs bug.... -
Although #10759 Levél a gm-nek :) És biztos segít most fejből nem tudom de még nem volt ilyen problémám illetve de volt pár. :D -
krys002 #10758 Üdv srácok :) lenne egy kis gondom.. lvl 10-es vagyok, a Letter to the King I nevű questnél járok, de találtam egy bugot. Kellene valakivel beszélni, de nincs a helyén az npc, ilyenkor mit lehet tenni? már minden ellenséget legyőztem és semmi :( Nem engedi delet-elni a questet. Kezdjek új karit? -
Although #10757 Ha eléred a lv80-at ezt mindenképp javaslom feloldani a House of Crom önmagában egy élmény és az egyik legjobb dungeon a Connba jelenleg.
http://www.youtube.com/watch?v=ALz7ihHohNk -
Although #10756 Egy szép video Old Tarantiáról capital of aqulionian :)
http://www.youtube.com/watch?v=md5CjB7PtMY -
Although #10755 Kheshatta is elég nagy. NYilván a Cimemrek kisebb településeken élnek a két igazi civilizáció az a Stygian meg a Aquilonian... -
Although #10754 De ha jól sejtem még az elején vagy :)