Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
-
Although #10675 Tudom hogy gyorsítva van. :) de senki nem nézne végig egy akár órákig tartó ostromot ez csak belülről jó. Nem elemeztem mélyrehatóan ha valaki még nem látott ilyet legyen képe róla milyen is.
Nem tudom a pvp szerverről a gloryról tavaly leléptem. Azt tudom amit egy ismerős mondott illetve én is megnéztem. Egy átlagos este beléptem kicsit korábban és ránéztem a group ablakra. Nos volt, csak a 6 főseket mondom :) kb 40-50 group épp aktívba. Ez kb ugye 250 ember aki csak raidbe meg groupba volt. Úgy számolom a cromon átlagosan van kb min 300-500 ember minimum.
Végül hát igen évek teltek el a Godslayer óta és nem valószínű hogy lesz új kieg. Nem is hiszem más mmo ilyen sokig kihúzta volna így ennyi ideig. Jól voltak megcsinálva a tartalmak ennyi minden hibája ellenére a Funcom tudja hogy kell egy mmo-t megcsinálni. Sajna látható a TSW-re hajtanak. És így a jövő is egyértelmű szerintem ha bejön a TSW akkor ingyenesé tehetik a godslayert is mert ahogy látom a premium játékosok azon része aki érti a játékot egyre szükül az f2p-sek egy jó része leszakadt másik része amelyik nem az meg nem jut el az elit zónákba és nem is tudja milyen egy T1 raid feletti kategória. Szóval ez is szép volt kihúzta egy ideig ezzel a félig meddig ingyenes játékkal a Funcom egy tartalommal, aminek az utolsó egyben egyetlen komoly kiegje már lassan két éve jött ki. Értenek a pénz kereséshez az biztos.