12274

Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
  • Although
    Érdemes megnézni. A Vistrix az nem ingyenes de Kyllikki Yakhmar jó..Yakhmar egy rövid boss harc de a Kyllikki egy órás vagy több is lehet. Attól függ kikkel mész random f2psek szívni szoktak azzal is de ez nem gond ha csak élvezed és nem hőbörögsz miatta mint sok idióta teszi akik már nem emlékeznek rá hogy valamikor ők is elkezdték :) A cimmeriai temető zónában van a térképen minden jól fel van tüntetve. Amit még javaslok és egyszeri vétellel megvehető az a Turan adventure pack és nem előfizetősként is használható az már igazi bevezető egy T3.5 raidal és a Ardashir fortal most épp múlt héten voltam és bizony bukta az első bosson is:)És ráadásul lv50-es zona fejlődésre mondjuk a két említett az lv80-as és bizony AA igényes helyek. Még azzal is fekvés van.
  • tusken
    T1 re kiváncsi vagyok kilikky ,yakhmar nem nagyon emlékszem mik voltak ugy látom a chaten ezekre is 1 ora alatt összejön a party akár délelött is.
  • MaRee
    Értem, hát csinálok egy karaktert oda is és aztán meglátom, mert nagyon zavaró a Furyn hogy kb single playerbe vagyok :D Egyébként hogy tudok karaktert törölni? Mert véletlen kettőt csináltam és nem találom a delete opciót a karakter képernyőn.
  • Although
    A low level dungonok egy része nyitva van tudatommal bár a jobbak tényleg zárva vannak. De csak területen is el lehet érni a lv80-t. Tehát jó darabig lehet haladni f2p-ként is. Az AA meg igazából úgy is csak lv80on lesz működőkepés. Tehát ha valaki egy karakterrel bele akar tapasztalni az ingyen is meg tudja tenni. Persze teljesen igazad van az igazi élmény a nagyon jó dungeonok meg a raidok azok fizetősek. De akinek ez az első karija az a T1egyl kezdi úgy is és az ingyenes. Persze a pvp az más tészta nem árt ha már az elején elkezdi valaki főleg a furyn. De a Cromon úgy is főleg csak a lv80-as megy persze az 5 percenként indul főidőben.
  • tusken
    Crom tényleg tele van ,1 hete bohockodok ott nagyon lájtosan csak a secret world ráhangolodás miatt .

de aki dungeonozni akar annak kell fizetni mert szinte minden zárva, de pvp szerveren is kell fizetni az AA talent miatt ami a RotG kieggel jött(de ugy nézem a global chaten hogy ez pve-n is need)

pvp-n meg valamikor pvp4 szint után se árt befizetni hogy felöltözz.
  • Although
    Ezt neked kell tudnod, nem hinném hogy azt írtam hogy nincs értelme lv80-ig gyakorlatilag nem érzed a hátrányát, utána meg el tudod dönteni. Be akarsz fizetni akár egy időre akár nem. Mivel a teljeslv5-80 zona szabad gyakorlatilag pár dungeont leszámítva. Emberek száma lényegesen több a cromon vagy a mitrán, de az német, mint a pvp szervereken. Általában mindenhol igaz hogy a pve a népszerűbb. Pláne úgy hogy aki csak pvpzni akar az a cromon is megteheti aki viszont open wolrd pvp szeretne megy a furyra vagy a ragere. De ők nincsenek sokan. Igazából pont azért mert lehet pvpzni a Cromon is. Pont mint a SWTOrba gondolom. A Cromon minden este van 500-1000 ember persze ott se mindenhol érzed mert zömmel eltűnnek a raidokba, groupokba abba mindig van 250-500 ember. Tehát végül is a minik jelentik szerintem a fő problémát a pvp szervereknek. Az általuk lenézet minizők nem fognak menni így egy olyan szervere ahol nyitott a dolog, nagy részüket csak az élmény meg főként a pvp10 elérése érdekli.
  • MaRee
    Akkor lehet érdemesebb lett volna Cromon kezdenem? :\ Valahol a hozzászólások közt olvastam itt, hogy free-ként nem sok értelme van pve-re menni, azért választottam a Furyt.
  • Although
    Szerintem az emberek nagy többségének elég a mini és ez van a cromon is meg border is. Mindenesetre most hogy van egy slotom egy low levelre megint nekigyürkőzök a Furynak hamarosan. :)
  • Although
    A Crom az általában tele van. A pvp szerintem nem annyira népszerű pláne a már kicsit nehéznek számító Conan féle, ahol hiába van jobb páncélod még mindig nyakon vághat egy gyengébb cuccal rendelkező. Pont mostanában voltam egy miniben és bizony a pvp8-as hox padlót fogott épp mert nem vigyázott :D pedig szintekkel lejjebb vagyok. Most mintha kicsit javított volna a funcom élvezetesebb a pvp legalábbis nekem megint volt pár győzelmem és bizony mind legalább 2-4 szinttel jobb volt.:D Persze volt 10 feletti bukta is de ez sose érdekel.
  • MaRee
    Értem, köszi. Jónak tűnik egyébként a játék, gyönyörű a grafika és régi rajongója vagyok a Conan világának :) Csak az zavar, hogy kevés az ember. Vagy ez csak a kezdő szigeten van így? Fury szerveren vagyok, alig-alig látok embereket, nem ehhez vagyok szokva. Lehetne egyébként sokkal népszerűbb is ez a játék, messze jobb mint sok fizetős társa, és így ingyen is elég jól el lehet lenni a leírtak alapján.
  • Tomy Lee
    Csak pénzért tudsz venni coin-t(funcom pont).Nincs más módja.
    Bizonyos ideig tudsz játszani f2p-t pvp-ben is mert ha eléred azt a pvp szintet amikor ki tudod váltani pvp ruhát/fegyvert akkor ugye azért gold-ot is kérnek az árusok Armory-ban(nagy városokban) ami 2 goldnál több így nem tudod kiváltani mert gold limit van a játékban ami 2G.
    Pvp 4-en(és alatta lvl20-40-60+)tudsz megvenni pár alap dolgot(Epic/rare pvp holmik) ami 2 gold alatt van de ha további pvp szinteket tervezel egészen pvp 10-ig akkor be kell fizetned mert nem fogod tudni kiváltani dolgokat a gold limit miatt.Tehát PVP f2p az kb.80-as szint és pvp4-ig tart,itt ha nem fizetsz be akkor maradsz ezen a szinten abban a gear-ben és fegyverrel akár a pvp10-esek ellen is.
  • Although
    Hú ezt majd Tommy vagy más mert nekem ez az első ingyenes szezon :) Illetve nem de vagy fizetek havi 4ezret amibe minden benne van vagy semmi.:) Egyébként majd ingame lesz egy ablak fenn rengeteg mindenfélével szinte mindent meg tudsz venni. Szerintem nincs ilyen mivel a játékban van thropy rendszer amit sok dungeonba és raidbe tudsz gyűjteni és ezáltal mindent meg tudsz szerezni az npc vendoroknál. Amit meg nem nos azokat csak a ingame shopot használóknak tartják :) Vannak ilyenek si jül is kereset vele a funcom :)
  • MaRee
    Ja nem egy kaszt van, csak hülye vagyok, az visszavonva :D
  • MaRee
    Köszi! Hát így egy játszható kaszttal nem túl érdekes, de majd meglátjuk. Coinokat csak vásárolni lehet, vagy van valami más mód is rá, mint pl LOTRO-ban?
  • Although
    Illetve az AA-t kell még megvenned ez egy fejlesztett karakterfejlődést ad. Enélkül nem érdemes nagyon bár ezzel együtt sem biztos. Technikailag tökéletes a Conan pvpje és nagyon élvezhető. De ma már a conanba is azoknak áll a zászló akik folyamatosan benne vannak. Márpedig az nagyon sok ember. Pl A Cromon egyidejűleg akár ezer ember is lehet vagy több és abból 100 állandóan pvpzik a minibe. :) A fury az jó választás lehet én is oda fogok menni valszeg low level pvpni mert az még baromi jó azt láttam a minikben is. :)
  • Although
    Az alapjáték teljesen ingyenes. A Godslayer fizetős egyenlőre. Amit még érdemes megvenni mert egyszeri Tétel és jó dungeon és raid is van rajta az a Turan adventure pack. Pvp-je jónak nevezhető, korlát a pvpre tudatommal nincs de az igazán jó pve cuccok amik jó értékeket adnak azok és pvpre is jók az a T2,T3 raid és Khitai területén találhatók.Ezek meg fizetősek. Én speciel épp szünetelek mivel most spórolni akarok szóval én is f2p-ként vagyok jelen :)
  • MaRee
    Mennyire élvezhető a játék ingyen? Pvp beállítottságú játékos vagyok, ez nagyon le van korlátozva f2p-ben? És melyik szerverre érdemes menni ahol sokan vannak? Nem magyarok, bárki :D
  • Tomy Lee
    Az nem jó.Akarok egy barbárt indítani valahogy elért megint a Conan világa és csak a barbár miatt tenném ezt:)
    Gondoltam meglesem rage szervert de így akkor nem inkább.
    Marad fury de most minden eddigi ingame pénzem el fogom rá költeni..
  • ricsaj
    ragen már semmi sincs... maximum 10 80as játékos van fennt 1időben..
  • Tomy Lee
    Rage szerveren van esetleg Magyar guild?Vagy nemzetközi ahol esetleg vannak Magyarok?
  • ricsaj
    Ja amúgy láttam hogy demó vagy. nemtudom hogy f2p vagy-e, de ha igen akkor semmi értelme pve szerveren játszani
  • ricsaj
    LoL ez nem a feka sereg :D
  • Gaben78
    Köszi szépen, megvan a fekete sereg, csak rossz szerveren voltam, újra kellett kezdenem :)
  • ricsaj
    Gaben itt a guild oldal : http://thehandofstygia.guildlaunch.com
    regelj be talán lessznek ott érdekes dolgok.
  • ricsaj
    Ok. megvagy.. majd ha fennt leszel írj rám.
    Nem sűrün nézegetem már sg-t azért nem szóltam eddig
  • Although
    Elvileg akkor megjelennek a pontok újra és lehet feltenni a abilitykre, perkekre újra, szerintem. Tehát ugyanarra is ha jól értem a kérdést.
  • Gaben78
    skill megvan...circle of magic
  • Gaben78
    Engem is vegyetek be (Egabea):) untraineltem egy skillemet véletlen, ezt h lehet visszacsin? :(
  • Although
    Ok, bár nem biztos hogy mostanában lesz de a közeljövőben mindenképp ha kicsit szünetet tartott a raidekben. Egyszerre nincs időm mindenre az esti 2-3 órás belépésemmel :D
  • ricsaj
    Én is most lowlven tolom. Meg beléptem valami új RP guildbe, mert a tököm tele lett a hatalmasságos guildemmel..
    Ha jössz furyra dobj rám 1 pmet a neveddel.
  • Although
    Hát ennyi, egyébként pont átjárnak a furyra low level pvp-ni. Lehet én is indítok egyet ott. A Cromon a lv80-as megy teljes gőzzel, mindenki nyomul hogy pvp isten legyen. :) Pedig nem valahogy nem érzem jó pár játékosnál hogy annyival jobb lenne de még a hpja felét se tudom leszedni. Magas def ratingok, ultraüber ranger, hiába nyomtam fel a mágia ellenálásomat relative, mert olyan jól tápolták a necrokat meg a demokat hogy semmit nem ér a generalban lévő statok de még az AA is kevés ahhoz. Ez így hosszú távon a régiek jó részének unalmas lesz Jobban járna a funcom mint írod, visszalépne a régi pvp rendszerhez. Abban egyediek voltak az összes mmo játékot lepipálva.
  • Although
    Egyébként pont a napokban néztem be az ingame shopba. Szemem is elállt. Elképesztő már vannak cuccok amit csak oda tesznek be!!!! Komolyan olyan árak vannak hogy csak néztem ki a fejemből. :) Hát nem tudom mi lesz ennek a folyamatnak a vége. :) De rémálmaimban már a wow-sos kis törpék vagy nightelfek szaladgálnak Crom földalatti kazamatáiba. :) Ilyenkor felébredek és egyenlőre még nem szaladgálnak wow-os kis törpék ennek még lehet örülni :D
  • Although
    Igen ezzel én is így vagyok. Nem véletlen sok ismerős nyomja a low level pvp-t. Nekem is hiányoznak a régi jó kis pvp-k kint a borderben 1vs1 ben. És a lv70-es is nyakonvágot ha jó volt.:) És igen a pvp5-ös rendszer az jó volt. De ez van. Mostanában egyre kevesebbet lépek pvp-ben már szinte csak nullás van :)
    Az itemshop pénz, és a funcom egyre inkább hasonlít ebben a többi kiszolgáljuk a népet és keresünk egy kis pénzt kategóriára. :)
  • ricsaj
    http://www.youtube.com/watch?v=X9QcYN4osxQ
    Na neee! 2007ben lett feltöltve a videó a játék megjelenése előtt 1 évvel..
    trailer, de hogy lehet hogy már 2007ben tartalmazta a gatewate to khitaiból is van benne részlet és van benne 1 khitan kari is?
    Amúgy ezt hiányolom régen ha egy ranger meglőtt valakit ahol elkapta a nyíl ott benne is maradt.
    Arról nem is beszélve hogy régen az armor semmit se számított... najó a pvp5 nagy szám volt, de nem annyira..
    http://i78.photobucket.com/albums/j108/amwlink/Lliink_picture066.png
    21def rating 1 T1 felsőben??? ami akkor a legjobb volt:P
    Sokkal, de sokkal jobban szerettem azt az időt.. kár hogy nincs egy akkori beállítású szerver:/
  • Although
    Nem használok skypot csak a ts-t meg ventrilot de azt is csak hallgatom. Lentebb találsz egy linket a fekete seregről. Ők bárkit fogadnak akár kezdő akár tapasztalt. És vannak páran még. Javaslom reggelj és keresd őket Takakura a vezetőjük, ha jól láttam a hivatalos forumon elég ismert játékos.
  • Gaben78
    Üdv! Keresek egy jóemberkét aki segítene kicsit, pl Skype-on
  • Although
    Az utolsó ostromom az relative lag mentes volt le kell venni mindent minimumra még a kártyát is és akkor megy talán.
  • Although
    Az az igazság ha nincsenek legalább ezren a szerveren üresnek érzed mert az emberek zöme eltűnik az iszonyat mennyiségű dungeonban. Legalábbis a Cromon így van.
  • Although
    Tudom hogy gyorsítva van. :) de senki nem nézne végig egy akár órákig tartó ostromot ez csak belülről jó. Nem elemeztem mélyrehatóan ha valaki még nem látott ilyet legyen képe róla milyen is.
    Nem tudom a pvp szerverről a gloryról tavaly leléptem. Azt tudom amit egy ismerős mondott illetve én is megnéztem. Egy átlagos este beléptem kicsit korábban és ránéztem a group ablakra. Nos volt, csak a 6 főseket mondom :) kb 40-50 group épp aktívba. Ez kb ugye 250 ember aki csak raidbe meg groupba volt. Úgy számolom a cromon átlagosan van kb min 300-500 ember minimum.
    Végül hát igen évek teltek el a Godslayer óta és nem valószínű hogy lesz új kieg. Nem is hiszem más mmo ilyen sokig kihúzta volna így ennyi ideig. Jól voltak megcsinálva a tartalmak ennyi minden hibája ellenére a Funcom tudja hogy kell egy mmo-t megcsinálni. Sajna látható a TSW-re hajtanak. És így a jövő is egyértelmű szerintem ha bejön a TSW akkor ingyenesé tehetik a godslayert is mert ahogy látom a premium játékosok azon része aki érti a játékot egyre szükül az f2p-sek egy jó része leszakadt másik része amelyik nem az meg nem jut el az elit zónákba és nem is tudja milyen egy T1 raid feletti kategória. Szóval ez is szép volt kihúzta egy ideig ezzel a félig meddig ingyenes játékkal a Funcom egy tartalommal, aminek az utolsó egyben egyetlen komoly kiegje már lassan két éve jött ki. Értenek a pénz kereséshez az biztos.
  • ricsaj
    Amúgy róla jut eszembe.. az amcsi szerverek is kihalóban vannak..
    Most pl egy olyan guildben vagyok amit az onnan átérkező játékosok csináltak.