Age of Conan
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
★ 汤姆 李
Kicsit offon van most a klán azért vagyunk páran aktívak de ez változni fog úgyis,raidre meg megyünk majd addig pug azt kész:p
Kiskarizok megint sámánnal+demoval.
Helidor,Anuhan most ezeken vagyok vagy Nagura nick-en ha éppen trade van.
Ezekre írj bármelyikkel tudlak invelni.
★ 汤姆 李
Mi a neved aocban?
új acc új kari jöttem megint furyra, lehet érdekelne az enslave.
én igazából pont leszarom hogy megyünk-e raidelni, instázni vagy ilyenek csak legyen csapatmunka a pvp mögött. ha ez nálatok és bevesztek számíts engem +1nek.
Itt az a baj,hogy kevesen vagyunk aktívak az Enslave guild-ben pl.
Pedig ott a T3-as várunk,nincs troll a guild-ben,mindenki értelmes játékos.1-2 hét alatt megint 2 játékosunk hagyott ott minket azzal az indokkal,hogy megy külföldi guild-be(igen,ez a menõ még mindig,otthagyni magyarokat és menni máshoz).Tisztelet a kivételnek!!
De nem felháborodva megy el az illetõ mert tényleg nagyon jó a légkör nálunk guild-ben hanem azért mert kevesen vagyunk.
Új jó játékos elvétve jön a helyükre.
Az erõs mag ugye átment még régen a fekete seregbe crome/pve-re.Nem tudom most õk,hogy állnak de nem hallok felõlük sem igazán.
Aki szeretne és komolyabban tervezi még a játékot és fury-n/pvp van az jöjjön hozzánk Enslave klánba.
Viszont kitartónak kell lenni ahoz,hogy jussunk is valamire😊
★ 汤姆 李
Vagy más esetleg bár nem hiszem rajtunk kívül olvasná bárki is ezt a topikot lol😊)
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
Év végére meglesz új gépem és onnan kezdve Max graf,dx10-ben ez most már biztos,hogy így optimalizáltak..
★ 汤姆 李
Egyébként tényleg optimalizálták Khitait is!!! végre a dreamworld megjelenése óta elõször újra élvezhetõ fullon shaulun. wooo Most megyek idegesíteni a kis yun papot 😄 Állat nagyon 😊
★ 汤姆 李
Amikor elkezdtem ezt a játékot nem gondoltam volna, hogy be fogok fizetni, de aztán úgy gondoltam, hogy megérdemlik a fiúk.
Artanis
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
(Csak azért érdekel, mert emberi játékosokkal sokkal hangulatosabb menni. Az igaz, hogy lvl 20-ig csak solo mode van?)
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
★ 汤姆 李
Hát ha elkezded kicsit irigyellek emlékszem milyen boldog voltam mikor elõször megláttam Eiglopian hegyeket vagy Field of Deathot. És biza akkor még rendesen bugos volt meg minden. 😊
★ 汤姆 李
De itt nagyjából minden infot megtalálsz!!
Ez volt a gondja😊
★ 汤姆 李
a denisty quest eleje és az elsõ képek. 😊 Tényleg csodálatosan szép. 😊
Premium-ként pve szerveren nagyon sokáig sok élményt nyújtana számodra Conan.Ott is van pvp de pve dominál ahogy írtad.
Lineage2-be gondolom annyiban más a helyzet,hogy ott free-ként is használhatod összes pve tartalmat DE tört szerveren ami egy nagy s..r.
Ha van jó géped akkor én Conan-t ajánlom.Legizgalmasabb raidekkel pve-vel ez rendelkezik,még mindig legszebb grafikával az összes mmo közül ennek van pl.
★ 汤姆 李
Ezt találtam kicsit régi de talán segít.
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李