Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
  • Agaba72
    Látom leült a topic kicsit. Igazából nem aloe-nak válaszolok csak azért írom válaszként, hogy legyen valami apropója.
    "Agaba 72 feléd viszont van mióta is conanozol , hogy ekkora rálátásod van a játékra ? "
    Igazad volt. Még nem volt sok rálátásom de most már talán van. Le is írom mik ezek.
    Akinek még új a játék, vagy aki nem is ismeri azoknak pár gondolat.
    Az aoc bizonyos szempontból a legfurcsább játék. Ez alatt azt értem, hogy kezdő (de mondjuk már más mmo-kat jól ismerő) játékosnak nagyon nehezen és lassan mutatja meg magát. Tele van első látásra hülyének tűnő dolgokkal. (engem pl. roppant idegesít, hogy más mmo-kal ellentétben itt egy csomó minden nem egyértelmű. A skillek leírási, a cuccokon a bónusz tulajdonság mit is csinál stb.)De ha az ember átjut ezeken a nehézségeken, akkor szerintem messze a legjobb mmo-t találja ami van a piacon. Kezdők maguktól elvéreznek többnyire ez tény, kérdezgetni kell a többi játékost meg sokat guglizni hogy az ember nagyjából képben legyen és élvezni tudja a játékot.
    Ha már nagyjából képben vagyunk akkor ennél nincs jobb. (persze ez csak az én szubjektív véleményem). A hangulata egyszerűen zseniális. A látvány, a zene, a hangeffektek, a harcrendszer stb. egésze, elképesztő hangulatot adnak.
    Öt évig wowoztam volt még pár más mmo is de pl. én mindig utáltam instázni annak kötöttségei miatt de a conanban élvezem.
    Sokan a wow-ban visszasírják a BC kieg elejét, amikor mennyire jók voltak az insták ( nehezek, hosszúak) hát ez kb. olyan csak sokkal látványosabb, hangulatosabb.Van azért annak egy feelingje. amikor a sámánom épp "agyoncsapdos" (ez egy látványos kivégzés) egy mobot, ez alatt egy másik mob lassan a levegőbe emelkedik, megfeszülve mert a hátam mögött álló priestnek is beproccolt a fatalityje.
    Szóval a játék igen is nagyon jó, csak ki tudja milyen okból, úgy van megcsinálva, hogy jó adag kitartás kell hozzá míg megismeri az ember.
    Hát most ennyi a rálátásom majd 3 hónap játék után, annyit módosult, hogy most éppen nem is várom már az új mmo-kat mert ez perpill nagyon is elég.
    Szóval aki egy jó és egy kicsit hc mmo-t keres az tegyen vele egy próbát (pláne hogy ezt ingyen megteheti) és majd meglátja........