12274

Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
  • ricsaj
    pont 1 henrix videót dobsz be... ő nagyon ért ahhoz hogy csináljon valami szart úgy meg hogy jól nézzen ki.
    1. A videó gyorsítva van
    2. PvP 10 guardianról van szó, tehát nem az van hogy 3mp-nként esik össze az AoE viharban, arról nem is beszélve hogy talán az 1etlen közelharci class amivel siegen lehet ütni, mert a lagg miatt mással nem tudsz ütni a polearm viszont rohadt nagy távolságra elüt.

+Ahogy ő is leírta már akkor is laggos volt a játék most meg 10szeresen.
  • Although
    http://www.youtube.com/watch?v=4U_Vlh1r3wY
    Egy ostrom az amerikai szerverről :)
    A 2:00 percnél nos igen :) Eszembe jutott mikor mi védtük a ruszkikkal szemben így a kaput életem legjobb pvp élménye volt :) Csak ott egy kicsit többen voltak a támadok :)
  • Although
    Tapasztalatom szerint ebben az oroszok jók, általában végül mindig velük szemben maradtunk alul. Minket nem zavart, bár idegesítő volt mikor 2 az 1-ben jöttek raid szempontjából ez kb24:48 arányt jelent el leet képzelni mennyi esélyünk volt. :) Mondjuk egyszer visszakapták...
  • Although
    Lehetne nagyobb de így s egy teljes instance méret több százan elférnek benne ráadásul 3- vagy négy ilyen van. A gond az hogy ez ne segít azon ki tud nagyobb létszámú sereget gyűjteni és legyalulni a többieket. Míg végül egy vagy két guild marad utána persze csodálkoznak hogy miért nincsenek sokan. A dolgok egymásból következnek. Persze lehet hibáztatni a funcomot is.
  • s0n1c
    Nekem nincs bajom a ffa-val, de szerintem létezik ettől azért jobb koncepció. Pl.: dark age of camelot, vagy eve, vagy a most kiadás előtt álló guild wars 2 is. Még egyszer mondom, nekem nincs bajom az aoc-al :) Although kolléga postjára reflektáltam.
  • Torzonborz
    nos jobban kellett volna fókuszálni border kingdomsra , nagyobb terület , több foglalható BK + resource pontok meg minden ilyesmi aztán jó kis ow pvp lehetett volna ott. de ezt nem nekem kell(ett) (volna) kitalálnom.

evvan . :(
  • Although
    Torzonborz az open world pvp-re vonatkozott :) Szerintem nem lehet jól megcsinálni mert akinek nem megy az mindig a gyártót fogja hibáztatni. :)
  • Torzonborz
    nem bírom ki , bocsi
    "de nem a Funcom hibája"
    dehogynem. itt minden az , sajnos.

• Although
    Ja a conan-é elég jó, nem ez a gond alapban nem vonzó sok játékosnak sokféle okból...de nem a Funcom hibája ezt nem lehet megoldani. Mert ha "a" van az a baj ha "b" az a lényeg mindig más a hibás ez nagyjából lefedi. Érdemes akármilyen mmo official forumot a class részlegben meg a pvp fejezetnél olvasni. Mindig szar ez a lényeg vagy túl erős vagy túl gyenge...De nem kell aggódni a TSW tökéletes lesz ott már csak két gombot kell nyomogatni egyfolytában :)
  • ricsaj
    Fejtsd már ki légyszives, hogy milyen a jó open world pvp?
    Számomra a mostaninál nem kell jobb csak több játékos.
  • s0n1c
    Ez nem tolerancia kérdése. Ha szar az open world pvp, arról nem a játékosok tehetnek. Megoldották ezt már jól is pár game-ban, a funcom, bioware nem képes erre, ettől függetlenül létezik jó (már működő) koncepció.
  • Although
    Hát mondjuk én red questeket csinálok mindig és így gyorsan megy... Ez meg még inkább hátrány a Gloryn mert mindig pár szintel magasabb dude jött ami nem gond de nem volt esélyem ennyi, egy questhez 3-4x kell neki futni mire kedves lesben álló már végre elmegy onnan. De értem az álláspontod...
  • ricsaj
    Nézőpont kérdése.. én 1 karit indítottam cromon nem bírtam felhúzni 80ra...
    semmivel sem gyorsabb a fejlődés és rohadt unalmas a pvp nélkül.
  • Although
    Kevesen vannak a kik tolerálják az igazi open world pvp-t. Csak a szöveg megy...Aztán nézd meg a Blood and gloryt mindenki menekül onnan ez van ezért döntött jól a Bioware amikor a pve-re tette a hangsúlyt. Meglátjuk mit hoz a Secret world sokan várják a conanba is. Kipróbáltam a Blood and gloryt és rájöttem nincs időm erre. Az ilyen open world pvp azoknak jó akiknek rengeteg szabad idejük van. mivel a leveling dolog nagyon lassan megy mivel rendszerint rádütnek miközben épp a npc boss-t próbálod kiütni és már ép ugrott a fél hp-d mindig van aki árnyékból kilép és már véged is van. erre egyszerűen a játékosok nagy része nem kíváncsi csak szövegel róla milyen fasza pvp-s de a pvp neki a minigamékat jelenti. Nekem sincs kedvem hozzá. De nem is szövegelek milyen nagy pvps vagyok nekem elég a mini. ennyi.
  • Although
    Nos én voltam jó párban a cromon állandóan mentek mondjuk én a hyrkán voltam párban még régen azok jók voltak nekem minimumon 48vs 48on elment és az ostrom kellemesen végigment lag se nagyon volt. A cromon elég sok ostrom van de nem javasolják nagy a farming meg unbalanced az egyik oldal mindig rászorul a respadra a főépület körül. Mondjuk szerintem a 48 vs 48 az már nagyon terhelő a kapcsolatra. Egyet kettőt láttam a Cromon is azért régi hyrkás guildal megvédtük a battlekeepet. Nos ez egy jó fun.
    Az az igazság Ricsaj hogy az igazán pvp fanok nagyon kevesen vannak mert az emberek zöme csak siránkozik meg revampot nyomja mint szöveget ha leüti valaki. Sajna azt kell mondjam anno amikor lv70-es is levert egyszer kétszer sokkal jobb volt a pvp mint ez a "modern" változat. Nem véletlen rengeteg ismerősöm low level pvp-re váltott. Nekem is van benne egy karim és élvezetesebb mint a lv80.
  • eurom
    Meg azt se értettem sose ,hogy mondjuk egy guild letelepszik elkezdi épitgetni a várát és eltelnek évek ugy hogy nem raknak be mellé szomszédokat pedig azon a területen is jo pvp alakulhatna igy ki.

már nem emlékszem a terület nevekre de ugy rémlik 3 ilyen letelepedös vár épitös hely volt.
  • eurom
    Hihetetlen hogy az ostrom a kezdetek óta olyan amilyen pedig az egy jó content lenne.
  • ricsaj
    Amúgymeg annak mondom aki szereti a pvp-t, hogy ne menjen fel 80ra, mert 80on gumiszoba a fury is!
    Én személy szerinte rühellek minden PVE-t ezért mondom, hogy
    khitaiban is csak elszórtan van pvp, keshben pedig csak duelek vannak.(itt mondjuk lehet pvpzni is, de csak akkor ha legalább 10en vagytok csapatban)
    A minit pedig nem tartom pvpnek szóval arról nem is mondok semmit..
  • ricsaj
    Although látom jól fenn tartod a topikot egyedül:P
    A siegenek semmi értelme jelen körülmények közt.
    Nem a géped nem bírja a szerverek nem bírják(nem 30gb a teljes játés és folyamatosan lekell töltenie a részleteket) és emiatt van az FPS esés is!
    Az már jónak számít ha nem fagy ki a szerver 1 ostrom alatt és eddig ahányon voltam mind élvezhetetlen volt a masszív 2k ping miatt!

Nem véletlen keresik az guildek az AOE classokat, mert azok laggtól független csak dobálják az AOEjüket..
    És az sem véletlen hogy furyn 1guildnak 3 battlekeepje van és van olyan BK is amiért már hónapok óta nem megy senki és csak üresen áll.
  • Although
    Egy szép kis video egy nagyon jó instáról :) A Tainted soultól :)
    http://www.youtube.com/watch?v=0MDH_c6UuWU&feature=related
  • Although
    Volt szó róla hogy a POM nem jó pvpben :)
    http://www.youtube.com/watch?v=GWqUpjIVBKk
  • Although
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=gF3AqaCQUVA#!
  • Tomy Lee
    Fekete Sereg van.
    http://feketesereg.guildlaunch.com/
  • JethroHUN
    Crom-on van még magyar guild esetleg?
  • MarkBlade
    Köszi,Megpróbálom akkor mert elég sok plusz volt rajta.
  • Although
    Van online support az account oldalon kérdez rá de nem hiszem. Nagyon régi altokat is látok a listán szóval nem hiszem.
  • MarkBlade
    Sziasztok! Valaki világosítson már fel. Régen még a free elött játszottam. Akkor megvettem a khitay kieget is. Volt egy maxos Guardianom és egy majdnem maxos demonologim. Plusz rhino.. Most semmi nincs..Mindent buktam?
  • Although
    http://www.youtube.com/watch?v=05zQWjhF290&feature=relmfu
    És ez is zseniális.
  • Although
    http://www.youtube.com/watch?v=hAZnpb3o4h0&feature=endscreen&NR=1
    Ez szerintem a legjobb rész conan imája Cromhoz :)
  • Although
    http://www.youtube.com/watch?v=-_OkMan3kkM&feature=related
    Az igazi mestermű :) Kevés játékot ismerek ami vissza adja ennyire a világ hangulatát mint az Age of conan, pláne mmo-t. Sajna mára nagyon meghajoltak a "modern" igények elől de 2 éve még ez volt a legjobb mmo tényleg a piacon.
  • Ákos90
    Már megoldódott! :D
  • Ákos90
    Szép jó napot! Vissza szeretnék nézni a játékba, de egyszerűen nem tudok, mert login bejelentkezés után 14 hiba kódot ír. Próbáltam frissen regisztrált accountal régi accountomal is de minden hiába. Valakinek volt hasonló problémája vagy esetleg tudja rá valaki a megoldást?
  • Although
    Amit mindenképp próbálj ki ha teheted az egy ostrom ne menj el az AOcból úgy hogy nem láttál egyet pláne a 48vs48 na az valami elemi sajna a legjobb gép is ccsak minimumon bírja mivel kis helyen egyszere nagyon sokan vannak de fenomenális :D Mindenképp néz meg egyet :)
  • Although
    Ezt szerintem kihagyom, ezt a bosst :D Már az első is keserves volt pedig általában magamtól kilogikázom mit kell csinálni de ezek baromi munkaigényes bossok nincs ennyi időm ami ezekhez kell.
  • Although
    Nocsak nocsak, hallotam róla hogy vannak akiknek sikerült Argo satha-t kiütni de más látni :)
    http://www.youtube.com/watch?v=j-PFyfBe22M
  • Although
    *ok nem az első boss a sereget levertük, a kapukon át kijövö 3 boss egyenlőre likvidálja a healerjeinket és nem találjuk az optimális felosztást ellenük már csoportra osztást nagyjából pár percig bírjuk utána fekvés van.
  • Although
    Carnage video szerintem nagyon jó.
    Ha valakinek kell video róla még. Azért ennyire nem könnyű ha nem core raidal vagy ma mi egy félig puggal nyolcadjára vertük le. De azért most már inkább a Temple of Erikre kell majd gyúrni. A T4 az elérhetetlen nekünk még.:) Voltunk nemrég de teljes fekvés az első bosson :)
    Agaba72 Az AOc nem a wowosoknak készült. És hidd el most már elég könnyű lett mielőtt unchained lett nagyon durván benerfelte a játékot a Funcom.
    Például anno a pillarsban a bow-os bosson egyszerűen nem jutottunk túl egy nem idiótákból álló grouppal , most wipe nélkül sajna max az utolsó bosson van egy. Szóval minden viszonyítás kérdése. Azért vannak még izgalmas részek. De leginkább úgy ha nem egy core csoportal vagy, úgy még a hardmode dungeonok sem annyira kemények már...Bár a House of Crom az erős ott egyenlőre a guildek 90% elvérzik az első két bosson ha jól tudom. De örülök hogy tetszik a game:)
  • Agaba72
    Látom leült a topic kicsit. Igazából nem aloe-nak válaszolok csak azért írom válaszként, hogy legyen valami apropója.
    "Agaba 72 feléd viszont van mióta is conanozol , hogy ekkora rálátásod van a játékra ? "
    Igazad volt. Még nem volt sok rálátásom de most már talán van. Le is írom mik ezek.
    Akinek még új a játék, vagy aki nem is ismeri azoknak pár gondolat.
    Az aoc bizonyos szempontból a legfurcsább játék. Ez alatt azt értem, hogy kezdő (de mondjuk már más mmo-kat jól ismerő) játékosnak nagyon nehezen és lassan mutatja meg magát. Tele van első látásra hülyének tűnő dolgokkal. (engem pl. roppant idegesít, hogy más mmo-kal ellentétben itt egy csomó minden nem egyértelmű. A skillek leírási, a cuccokon a bónusz tulajdonság mit is csinál stb.)De ha az ember átjut ezeken a nehézségeken, akkor szerintem messze a legjobb mmo-t találja ami van a piacon. Kezdők maguktól elvéreznek többnyire ez tény, kérdezgetni kell a többi játékost meg sokat guglizni hogy az ember nagyjából képben legyen és élvezni tudja a játékot.
    Ha már nagyjából képben vagyunk akkor ennél nincs jobb. (persze ez csak az én szubjektív véleményem). A hangulata egyszerűen zseniális. A látvány, a zene, a hangeffektek, a harcrendszer stb. egésze, elképesztő hangulatot adnak.
    Öt évig wowoztam volt még pár más mmo is de pl. én mindig utáltam instázni annak kötöttségei miatt de a conanban élvezem.
    Sokan a wow-ban visszasírják a BC kieg elejét, amikor mennyire jók voltak az insták ( nehezek, hosszúak) hát ez kb. olyan csak sokkal látványosabb, hangulatosabb.Van azért annak egy feelingje. amikor a sámánom épp "agyoncsapdos" (ez egy látványos kivégzés) egy mobot, ez alatt egy másik mob lassan a levegőbe emelkedik, megfeszülve mert a hátam mögött álló priestnek is beproccolt a fatalityje.
    Szóval a játék igen is nagyon jó, csak ki tudja milyen okból, úgy van megcsinálva, hogy jó adag kitartás kell hozzá míg megismeri az ember.
    Hát most ennyi a rálátásom majd 3 hónap játék után, annyit módosult, hogy most éppen nem is várom már az új mmo-kat mert ez perpill nagyon is elég.
    Szóval aki egy jó és egy kicsit hc mmo-t keres az tegyen vele egy próbát (pláne hogy ezt ingyen megteheti) és majd meglátja........
  • ricsaj
    Az más ha valaki tapasztalatlan és az is más ha valaki egyszerűen egy pöcs!
    Aki nem azért jár ide hogy a játékos társai tudástárát bővítse, vagy információért a játékról, annak egyszerűen nem kell itt játszania a fejét csak azért mert nincs jobb dolga!
  • Alvadt Vér
    megkönnyebbültünk Ártány isz