Age of Conan
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
Russian pvp
Egy idióta orosz zene buznyák orosz pvperektõl 😊
★ 汤姆 李
Nem egy világsiker lett az swtor szal nem kell "berezelni",hogy elviszi a népet😊
Max 1-2 hónap mert akik megvették azok biztos lejátszák a kapott gametime-ot.Aztán meglátjuk,hogy gondolják,megéri fizetni vagy sem.
Nekem béta elég volt abból a játékból,azért fizetni nem fogok,inkább betolom pénzt ide meg dcu-ba amikor én úgy gondolom ha éppen nincs ilyenre akkor játszok free-ként😄
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
Szóval szép kis video.
Assa fatalities
See you on the battlefield in a new year!"
Link
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
Ha még sem így cselekedtél, akkor sem veszett el semmi... a következõ küldetés leadásakor elõjön újra az elveszettnek hit tárgy, vagy tárgyválasztó sor.
Fury-n vagy egy kis magyar klán az Enslave. Én elég sokat vagyok fent és szívesen segítek az újaknak. Csak írjatok és küldök meghívót a klánba. A nevem Artarosse.
Artanis
★ 汤姆 李
Most pl.nem enged be mert kliens szerint szerver leállás van lol,délelött kidobott 3×miniröl és betett coward-ba.
Van egy ranger-em azzal naponta eljátsza azt,hogy egyszerüen nem tudok támadni vele se skillezni semmit,kijövök miniröl mapot váltok és megjavul.
Ebbõl sose lesz már normálisan mûködõ játék..
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB
Mindíg úgy járok, hogy meg csinálom a küldetést, leadom, és a tárgyat éppen adná oda, de az inventory meg telt...ezért rá kell mennem a cancelre, hogy ledobjak valamit, de utána már nem beszél velem az ürge és a tárgyat sem adja így oda...ez most mi a fene?
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB
In khemi, go to khopshef province and find the way to Purple Lotus swamp, there is another city guide there.
Also in Field of the dead, real close to gate to Conalls valley there is another gate to Lacheis plains (probably spelled wrong) there is a city guide there too.
Lord Ashyn - Arnyjarok - Neverwinter Guild Ywern - VoidwalkerS - TERA Guild http://arnyjarok.enjin.com
Nem tehetnek még játékost furyra így is full a szerver hiába írják ki,hogy medium.Jelenlegit sem bírja..
★ 汤姆 李
Artanis
★ 汤姆 李
Szerintem sámán,ranger,sin tud a leghatásosabb lenni😊
★ 汤姆 李
Ha nem ütközni akarsz akkor értelmezd amit ir.