Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
-
beat1
beta2
beta3
Ma volt az 1. technical beta teszt 21:00-24:00ig. Idáig bírtam, eléggé szenvedés volt. Sok lag, elég sok hiba (grafikus, latency, stb.) Gameserver ez alatt a két óra alatt kb 3-4x megrottyant, s vannak egyéb bugok is, mint pl. a karakter csúszik a talajon, mást úgy látsz, hogy derékig a földben van, valamint ha 2x nyomod az ugrást, akkor beragadsz kicsit a levegőben.
Nem tudom, mi lesz a gép igénye, én most egy AMD X2 5600, 2 giga ram, asus GF86000GT configgal próbáltam, s ránézésre olyan 20-30fps-em lehetett. A hivatalos tájékoztatóban azt írták, hogy ez a beta teszt butított environmenten fog futni, szóval vagy nekem kell jobb gép, vayg nekik kell optimalizálni valamit.
Ami a leginkább nem tetszett az a karakter mozgása, miközben ki van vonva a kardja. Ilyenkor úgy mozog, mintha teleszarta volna a gatyáját. Ha simán megállsz, akkor meg vagy egy részeghez, vagy egy zombihoz tudnám hasonlítani.
A combat system érdekes, annyira nem tudtam ráérezni erre a kombós cuccra, mert soxor nagy volt a latency, meg eleve fura volt, hogy a TAB-bal nem targetet váltok, hanem előveszem a fegyvert, vagy sem.
Ami tetszett, hogy bizonyos kombóknál kb 3/4 hp-ről lefejezte a mobot, és egyből meghalt.
Szintén tetszik, hogy ha meghal az ellen, akkor vér fröccsen a képernyőre.
Összességében látok benne fantáziát, viszont nagyon bele kell húzni a fejlesztőknek októberig imho.