12274
Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
-
#134 Legalább addigra lehet veszek egy jó kis gépet.Ráadásul azt hallottam,hogy az új winfosra tervezik. -
#133 Hát azért, ha lehet inkább ne csússzon és ne legyen bug os, bakker 2008?! :(( -
#132 Inkább csusszon mint gagyin adják ki,sok hibával. -
#131 miért is? -
AC2 #130 Nyugodtak lehettek hogy egy csúsztatás még biztos h lesz... -
#129 megjelenés megint eltolva 2008.03.25-re. :( -
#128 ez engem is erdekelne -
ArTe #127 Hali, bocs, hogy kicsit offolok, csak sok itt a régi haver, aztán érdeklődnék, hogy melyik lesz a kövi közös játék srácok ? :) Van most egy pár game kilátásban /Aion, AoC, Warhamer/ jó lenne, ha megdumálnánk, aztán újra összejönne a régi kis csapat. :) -
#126 Érdekes nálam mindkettőbe beadja a videót.
Szerintem nagyon jó!
Hát igen kicsit brutál a fejezős,kézlevágós dolog.Amúgy már régebben mondtam az ismerőseimnek,hogy ez szerintem simán mehetne korhatárosan(16 vagy inkább 18-as karikával). -
Nabunaid #125 Igen látom, csakhogy mikor visszanéztem, egy agyatlan reklám volt a helyén, ezért inkább felraktam mégegyszer. Jobban érdekelt volna a véleményed a trailerről...
Az a kar levágós jelenet elég erős, gondolom ezért kérdezi a trailer mielőtt megnézném, hogy elmúltam e 18... XD -
AC2 #124 Igazán nem akarok beléd kötni, de a kettő tök ugyanaz :) Amúgy ha a link fölé viszed az egeret, akkor kiírja annak az elérési címét a bal alsó sarokban. -
Nabunaid #123 Azt hiszem valami megtréfált, mintha az előbbi link egy reklám lenne, akkor talán így: Age of Conan trailer -
Nabunaid #122 Üdv
Azt hiszem ez a videó még nem szerepelt itt. Szóval itt az idei E3-as Age of Conan trailerszerintem nagyon ütős! -
#121 Nekem tetszett ez a kis video!Az igaz viszont,hogy a futás nagyon GÁZ!Remélem javítanak rajta. -
mzprox #120 Az ingame videók alapján nem igazán jött be a játék, pedig reménykedtem benne hogy ez lesz az eddigi legjobb mmo. Ez előtt a DDO-val játszottam ott nagyon jó volt a karakterek animációja és sokkal dinamikusabb volt a harc ehhez képest. -
#119 Az teny, hogy a LotRO open betaban is olyan csuszkalas volt, hogy kb fel ora jatek utan letettem. Aztan 1 honap mulva nagy nehezen ravettem magam, hogy megvegyem, de csak azert, mert haverok hivtak. Es akkor mar kozel nem csuszkalt, sot, teljesen jatszhato.
Csak ugye nem igy kene vasarlokat toborozni, hogy ezt mutogatjak megjelenes elott :) -
#118 még 4 hónap a megjelenésig. addig ezek a gyermek betegségek bőven javíthatóak. eddig ahány bétában voltam szinte mindegyikben megvoltak ezek a hibák s mindegyikben javítva is lett. -
Robcuskilla #117 HM, mondjuk attól függetlenül, hogy a fórumokon már megszoktam, hogy sosem tetszik senkinek semmi, enyhe túlzással :) mindenki okos és bölcs és a fejlesztőknél is fejlesztőbb fejlesztő, mint általában, de azt kell mondamom, hogy ez feltűnően csúszós valóban, ne mgondolta mvolna, wowoztam meg most lotro de azokban közel se mtűnt fel ennyire... sőt sézre sem veszem. lehet ,hogy ebben sem lenne gond miközben az ember lánya/fia játszik, de a videó alapján valóban csúszós fosos :) de a megjelenés mikorra várható? vagy ebben a szakaszban ilyesmit már nem javítanak? -
#116 Nah, es engem szidtak egyesek, mert ki mertem mar mondani elobb, hogy tiszta csiszi-csuszi a jatek :)
Ez a befosos jaras is durva, ebben a beta gamingben igen jol latszik minden negativum, ami az animaciot es a csuszkalast illeti:
http://www.gametrailers.com/player/21141.html
Ilyen formaban egyenlore meg a LotRO is jobb. -
#115 értem -
#114 nem, ő még mindig WoW, de erre lehet hogy jönne majd.:)
@Jockey: az a baj, hogy mivel csak technical beta-ra kaptam accot, csak akkor tudok belépni, mikor ők mondják, hogy "na akkor holnap 10-13:00ig tesztelés, ha tudsz gyere.".
Úgyhogy most várom a mailt. -
#113 te is + untad a wow-t?
Bitang is átment LOTRO-ni? -
#112 képek alapján csak nekem tünik olyan gagyinak mint a LOTRO?
-
#111 kk, nem sürgős persze, ahogy időd engedi meg a kedved energiád..
engem cak azért érdekelne, mert ha valami normális fight system összejönne, akkor én elnéző tudok lenni a többi mellett...:)
-
#110 legközelebb megpróbálom.
Annyit azért video nélkül is el tudok mondani, hogy ha megnézed a beta1-es képet, akkor látod középen lent azt az 5/6 körcikkelyt (Q123E).
Na ezeket lehet nyomogatni, és akkor kaszabol össze-vissza a karddal, és elvileg ki lehet tanulni kombókat. A körcikkely két oldalán látsz két kicsi ikont (a bal oldali egy balta, a jobb oldali pedig éppen CD-van): ide lehet behúzni az előre definiált kombókat, amit úgy tudsz előhozni, hogy ha közelmész az ellenhez, akkor világít sárgán valamelyik gomb. ha megnyomod, akkor utána egyből kigyullad egy másik (teszem azt a Q után mondjuk az E), és ha időben megnyomod, akkor a karakter sikeresen végrehajtja a kombót.
Mi lvl 10es karit (kizárólag sodliert) kaptunk, neki volt 4 előre generált kombó, amit be lehetett tenni.
Legközelebb igyekszem fraps-al felvenni, de még nem tudom, mikor lesz az a legközelebb. -
#109 hmm remény hal meg utoljára..
mindeneetre én örülök,hogy bent vagy a bétába, várjuk a shoot-kat meg mindent amit érdekesnek találsz, esetleg egy frap-s ingame vidiót nemtudnál összehúzni? tudom még korai, és ezt neked is mondom, de kivi lennék nagyon a harcrendszerre -
Kalinka #108 Többet vártam ettől a játéktól. Hiába béta amilyen fázisban tartanak a kiadással nem kéne ilyen alap bughalmaznak benne lennie. A gépigény meg riasztó. -
#107 ezért hívják bétának :D Mindenesetre tényleg nagyon sokat kell még fejleszteniük, mindenesetre ha 1 éven belül így kiadják, ugyanaz lesz belőle, mint EQ2-ből, a grafika is arra hajaz... -
#106 beat1
beta2
beta3
Ma volt az 1. technical beta teszt 21:00-24:00ig. Idáig bírtam, eléggé szenvedés volt. Sok lag, elég sok hiba (grafikus, latency, stb.) Gameserver ez alatt a két óra alatt kb 3-4x megrottyant, s vannak egyéb bugok is, mint pl. a karakter csúszik a talajon, mást úgy látsz, hogy derékig a földben van, valamint ha 2x nyomod az ugrást, akkor beragadsz kicsit a levegőben.
Nem tudom, mi lesz a gép igénye, én most egy AMD X2 5600, 2 giga ram, asus GF86000GT configgal próbáltam, s ránézésre olyan 20-30fps-em lehetett. A hivatalos tájékoztatóban azt írták, hogy ez a beta teszt butított environmenten fog futni, szóval vagy nekem kell jobb gép, vayg nekik kell optimalizálni valamit.
Ami a leginkább nem tetszett az a karakter mozgása, miközben ki van vonva a kardja. Ilyenkor úgy mozog, mintha teleszarta volna a gatyáját. Ha simán megállsz, akkor meg vagy egy részeghez, vagy egy zombihoz tudnám hasonlítani.
A combat system érdekes, annyira nem tudtam ráérezni erre a kombós cuccra, mert soxor nagy volt a latency, meg eleve fura volt, hogy a TAB-bal nem targetet váltok, hanem előveszem a fegyvert, vagy sem.
Ami tetszett, hogy bizonyos kombóknál kb 3/4 hp-ről lefejezte a mobot, és egyből meghalt.
Szintén tetszik, hogy ha meghal az ellen, akkor vér fröccsen a képernyőre.
Összességében látok benne fantáziát, viszont nagyon bele kell húzni a fejlesztőknek októberig imho. -
#105 Ha unjátok a WoW-ot akkor próbáljátok ki a GW-t!Én megjelenés óta tolom és szerinte mnagyon jó.a WoW-ot is próbáltam csak hát a havidíj meg a sok idő az tett be.Tudom a Conannál is ez lesz de,hát számomra ez más...Én szerintem jó lesz,csak a gépigénnyel fogják elcseszni. -
#104 Az hogy unjuk a wow-ot.... Pár év múlva még az Age of Conanal is előfordulhat XD
Na de az info honnan van a bétáról? Egyéb konkrétumot tudni? -
#103 The time has finally come to enter the brutal battlefields of Hyboria. Yes, that is correct, Funcom is delighted to inform that you are one of the chosen testers for the Age of Conan technical Beta!
yes! -
#102 Hehe, szeva :)
Ez mar igaz, de ennyi ido tavlataban megszepulnek a dolgok :) -
#101 Igaz, a LotRO-ban tenylegesen nem csuszkalnak mar ugy a karik, mint a betaban. Betat kb 2-3 szintig tudtam ugy jatszani :)
Mondjuk nekem sem jon be annyira, ha par haver nem ment volna at oda, meg sem veszem :)
WoW-ot meg lehet szidni, hogy egyeseknek igy csunya, meg ugy szar, de ott megsincsennek ilyen problemak, eppen ezert nalam sokkal kerekebb, elvezhetobb emiatt a jatek ... persze ha nem unnam mar nagyon :)
Mindegy, remelhetoleg ezen javitanak, de a jelenlegi allapotrol ez a velemenyem.
-
#100 lotroba már kijavították a csúszkálást, kipróbáltam így lényegesen élvezhetőbb, más kérdés, hogy nekem így se jön be annyira, hogy megvegyem :) Conanba, meg úgy látom neked inkább a hitboxokkal van problémád :) hát ez ilyen, nekem inkább ezzel a x irányba való támadással van bajom, nem találom hasznosnak -
#99 Mar miert lenne szanalmas?
Ez a 'hiba' kihat az egesz jatek elvezeti ertekere. Nem 1 jatek kerult mar elem az utobbi idojbeb, ami szinten ilyen gyerekbetegseggel volt megaldva, es rossz volt meg nezni is, nemhogy jatszani vele.
WoWot persze en is unom, nem kicsit... nem veletlen kezdtem el most a LotROt. De ebben is csuszkalnak ossze vissza, ra is nyomha a belyeget.
Mindegy, a TabulaRasaban bizok meg :)
(remelem nincs sok hiba, egy parkan, szokokut mellett nyomkodom a pdat :) -
#98 Ennyiből lefikázni, szánalmas... Közben ha jól elsül az év legjobb MMO-ja lehet... A wow-ot rendesen el tudná verni... Már én is kicsit unom a wow-ot bár törtetlenül játszok vele XD -
Freeeee #97 Majd kijavitják. Emlékezz vissza a WoW sem volt annyira a helyzet magaslatán az elején:) Amugy mizu?:)) -
#96 az a kérdés mikor jön a wow-al tele van a faszom. -
#95 http://www.gametrailers.com/player/21186.html
Megegy Conan videjo, intejuval ... azt kell mondjam, hiaba a csili-vili grafika, tipikusan megint egy kiba ossze-vissza csuszka jatek, sux.
A karakterek harc es mozgas kozben csuszkalnak a fold nevu textura felett, van hogy labmozgas nelkul mozdulnak elore hatra, gagyi az egesz.
Nem is ertem hogy mehet ez igy at a beta teszten ... manapsag nem kepesek semmit megcsinalni rendesen a fejlesztok, ez ilyen 2007 jatekok a jegen betegseg.