Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
  • Although
    Nem nem combo :) Ilyen gyorsan köröznek van combo is de alapból is gyorsnak kell lenniük az életük függ tőle. :) Mivel nincs páncéljuk. Általában aki assával megy az a legjobb pvp-sek közé tartozik már a jók. nem használtam reavert pvp-ben még.
    A Tomy Lee-éknek van magyar guildjuk ott. De ha nem találod őket keress egykori Aquiloniás rp guildot azok nagyon normális figurákból állnak ha beszélsz angolul. Párat ismerek közülük.
    A comboknál nézd meg a leírást én a wreck után a helyedbe a legerősebb dps-t adót használnám, mivel fent látod hogy egyes combok meddig hatnak.
    De sajnos alap azok akik vagy egyedi billentyűzettel vagy simával képesek gyorsan körözni az ellen körül azok nagy előnyben vannak és tankok is használják ezt meg kell tanulnod nekem se megy mert arrow billentyűket használok azzal lehetetlen úgy beállítani hoogy menjen. De igazából nem is tudom hogy csinálják:D . Volt valami ami nekem működött, ha egy helybe állsz néha a karaktered forogva követi a köröző ellenfelet. Így már végeztem ki pv10-es assát is, hiába körözött. Nekem alapvetően a knockra és a stunra épül a taktikám, tehát nem tudok segíteni neked ez berserk. Ez a berserknél úgy néz ki 2 stunt 2 kncok és no escape. Ezzel régen nagyon jól megéltem a magam casual szintjén. Mióta kétgombosok lettek a stuntok meg a knockok mindegyik azóta nem megy annyira :D
    Ami még lényeges az az AA feat van pvp része is. Ha f2p vagy akkor azt nem tudom hogy hiánya esetén a furyn van e esélyed. De ha Tommy vagy Ricsja erre jár ők ebben és mindenben is több segítséget tudnak adni. :)