12274

Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
  • Although
    Én is hasonlóra céloztam. Pont ezt írtam elég az is hogy pvp10-es extrákkal és full cuccban meg nyilván amit írsz full AA. Nem hiányzott még ez is. Így már nevetséges. Régebben sokkal érdekesebb volt. Még a Bori kijövetelénél is élveztem pedig már az is azoknak kedvezett akiknek élete a Conan. De legyen nyilván ők a legfontosabbak egy ilyen cég számára. De szerintem maradhatott volna a régi is mindenféle extra loot nélkül a miniben. Ez egyértelműen a cash bevétel miatt van. Egyébként néztem is nagyon szép évet zárt a Funcom a Conanal, úgy néz ki sokan használják ezt az ingame shopot.
  • ArtanisNerwen
    Azért annyi nem potyog ezekből, hogy valaki folyamatosan ilyet toljon.
    Viszont maxolt perkekkel és Khitan vagy Turan epic armorral tényleg félistenné lehet válni... Ha valaki sokat játszik.
  • ArtanisNerwen
    Reggel 8-tól délután 2-ig, aztán 4-től 23ig vagy éjfélig... éjjel alszok :)
  • Although
    Na ja. Fő a bátorság..:D Én biza megyek nem egyszer van annyi időm hogy befagyaszam a bandát és ütögetek párat mielőtt kinyírnak :D
  • ricsaj
    Igen elég demotiváló és az ilyenek miatt van sokszor hogy én is csak a resspadot koptatom miniben... miután kilép a fele semmi értelme nincs lemenni, mert az ellenfeleid 6osával rohangálank és azelőtt megölnek mielőtt 2combót eltolnál.. és mivel nem assza vagyok így ez nem elég a killhez..
    Amúgy az itemshopból én is kivenném, de pveben is lehet szerezni ezeket a potikat..
    Pl.: én nagyon sokszor megcsináltam az 50es destiny questet, mert mindig 5%crit potit dob.
    és khitaiban is megvehetők habár sok tokenbe kerülnek és nem járok már instázni.
  • Although
    Ma volt egy nagyon jó szoros mini a totem területen rég nem voltam ilyen jóba. Jók voltak nagyon 1-8ba jöttem ki belőle, de nevetem mikor a pvp10-es ranger 1vs1ben menekülőre fogta:D Pedig tök béna vagyok csak élvezem, :D.Szóval és mindkét totem oszlop kidőlt sajna mi fogtunk padlót :D Viszont a Jhebalok azok full unbalanced és ami még rosszabb a sok pöcs ahogy észre veszi a gyengébb oldalon van azonnal afk vagy kilép. Nem tudom ezek nem fogják fel hogy ez csak egy játék?
  • Although
    Nincs assám. Elég a Crom..a minikben csak. Nem az a gond én se az itembe nem veszek ilyet sem amúgy és általában elég esélytelen most berserkkel menni az ellenfelek rögtön besegítenek mikor látják még hogy nem fogy a hp-m 1 vs 1-ben. Ez nem is baj a gond az hogy eddig azért ki tudtam néha nyírni a pvp3-asal pvp10-est is.És az nekem elég sikerélmény mindegy mennyi death van. Most ez az itemekkel nehezebb mert nekem kevesebb a kills meg nem is megyek rá. Persze a te logikád jó, csak én az itemshopba se raknám. Ez tovább szívatja szerintem az f2p játékosokat is. Mindegy egyre inkább hasonlít a pénzbeszedős játékokra. Én élveztem a borit ahogy volt. Sokan utálták nekem nem volt vele bajom. De ez a cheat rendszer már zavar. Aki több órája bent van és degeszre gyűjtögette magát velük az hjót nevethet rajtam . :D
  • ricsaj
    Nem nagy kaland... ha megvolna még az asszám megtudnálak 2 nap alatt megtudnálak tanítani arra, hogy hogy verd el ezt és az összes ellenfelét aki a videóban volt... az más kérdés hogy olyan rég nem játszodtam asszával hogy már egy kombót se tudnék vele beütni:D
    Amúgy lehet mondtad már, de most melyik szerveren játszol?
  • ricsaj
    Ezt kellett volna már réges régen berakni.
    Sokan voltunk úgy hogy ha a fene fenét eszik akkor se mentünk volna borizni, főleg annyit nem, hogy a tokenek meglegyenek belőle.
    Ezzel azért van esély arra hogy bori nélkül is meglegyenek a tokenjeid a pvpt3 cuccokhoz.
    A ruhák kuka itemek a "nagyoknak", de egy friss pvp-snek jók lehetnek az epic kesh szintű ruhák amik pvpben esnek.
    A statpotik nagyon hasznosak, de ez is jó szerintem mert ha így nem szerezhetnél akkor nagyobb előnyük származna az itemshopból vásárlóknak.
  • Although
    Assa PVP
    Nos szerintem ez nem rossz. Benne van minden ami egy assának kell egy pillanatra se áll meg szemben az ellenféllel. Pedig szerintem az ellenfelei se rosszak.
  • Although
    *.. egy pvp10-es szemben, nem panaszkodtam bár értettem miért akarták sokan két részre bontatni a minket, pvp1-5 és feltette.
  • Although
    Végül is ezt szerintem ez a fajta fizetős rendszer hozta magával. kicsit elkeserítő. Mert eddig is nehéz volt egy pvp0-es szemben, nem panaszkodtam bár értettem miért akarták két részre bontani pvp1-5 és feltette. De mióta ez a baromság van gyakorlatilag megsebezni sem mindig tudom a tankokat pl. De az assa is életveszélyes már így még a bersekr healom sem elég velük szemben.
  • Although
    mikor meghalsz van loot utánad. Egész durva dolgok néha. főleg a kék dobozba. Na most ha valaki belép és nyomja folyamatosan azzal szemben esélytelen egy olyan mint én aki este belép pár órára. Ehhez már csak ráadás a pvp10-es extrák. Az nem gond, de ez a tunningolos loot rendszer ez felborítja az eddig sem létező egyensúlyt rendesen, szerintem.
  • ricsaj
    milyen lootolós baromságra gondolszz?
  • Although
    Nektek tetszik ez a lootos baromság?
  • ricsaj
    Szia kb mi az a más idő mert néha fel felnézegetek, csak ki is lépek, mert egyedül nincs már kedvem... 2év alatt beleún az ember
  • Although
    Gateway of khitai azt hiszem így írják lv20-40 terület és f2p számára is elérhető Khemiből indul a Caravan oda.
  • sinner
    A Khitan karinak is ugyanott van a start playfield-je?
  • Although
    Freeben szerintem 2 de lehet külön csak slotot is venni szinte minden vehető egyszeri tételként.
    A Cromon de sokan elmentek kipróbálni a SWTr-t
    Valamint Január elején szokás szerint hozta funcom a formáját. Valószínű nagyon sokan voltak a szervereken és lagolt mint az atom . :) Amenyire láttam páran vannak a fekete seregbe még és a T3 raidjuk is fut.
  • sinner
    tudja esetleg valaki, hogy free-ben mennyi kari indítható? 1-2?
  • Tababo
    sziasztok.
    gondoltam visszanézek mi helyzet van a játékkal.

merre van most a legnagyobb élet?

fury vagy crom?

gondolom cromon van a legtöbb magyar, ha igen milyen szinten megy a pvp?
  • ArtanisNerwen
    Artarosse ...Én vagyok az egyetlen aktív player a fury-n, a magyar guild-ben. Hozzám lehet fordulni PvP kérdésekkel a játékban is. Kora délután nem vagyok online... minden más időben igen.
  • Although
    Nos van egy mini és pvp ablak! ha nyomsz egy szign akkor bekerülsz minijátékokba. van 6vs6 és 12vs12. Gyakorlásra kiváló! Nem mondtam hogy a reaver nem jó a szerintem assa stílushoz közelit light páncélal tehát szerintem nem árt jól mozogni ha valaki azt választja de két kard együtt nagyobb sebzést tud adni és a tankok ellen is jobb szerintem. De olvasd el az ismertetőket a combo mellett!
    Lehet neked akkor a német szerverre kellene menni. Van olyan is. :)
  • Elgrecco
    Még1x köszönöm a tippeket.. Sajnos angolul nem vakerálok nagyon,némettel vágtam neki az életnek :)
    Megpróbálom berserkre áttallentezni magam és kamatoztatni a leírtakat. DE alapvetően továbbra sem kötök bele senkibe, csak ha megütnek tudjak visszacsapni :)
  • Although
    Mindenképp a legerősebb consumtokat használd kaja, pia ez segít nem azzonal lenullázni a a healt meg a stamniát. Ami még jó és ezt láttam tomyék is csinálták próbálj jó faction armort vagy T2, T3 pve armort gyűjteni de ehhez egy idre mindenképp előfizető kell legyél. Amúgy meg a némely dungeonok meg a T3,T4 raidek a legerősebbek között vannak számontartva az mmo-k között. Tehát a pve is tud szép lenni.
    Hogy őszinte legyek, kb 2 hónapja nem léptem be pvp-be. Sose gondoltam hogy lesz olyan ami elveszi a kedvemet. De ez a loot rendszer elvette. Nem elég hogy kurva jók az ellenfeleid a funcom még tápolja is őket. Úgyhogy most nem tudom milyen változások voltak de tervezem a napokba signálok. Valszeg még gyengébb leszek mint voltam. De megláttom. Szóval hajrá. :)
  • Although
    Ami azért hasznos alapszinten talán nem sokat segít de jó tudni. Van evades nem csak buff szinten ha az oldalazó gombokkal gyorsan egymás után duplát nyomsz akkor elugrik a karid és evades értéket is kapsz pár másodpercre, persze sokat nem ér de próbálkozhatsz vele bár eszi ez is a stamniát. De például az AA között van egy hibrid pve, pvp buff a barbárnak, Ez 60% evades és immunityt ad jó pár másodpercre ebből is láthatod igazából f2p-ként nem valószínű hogy meg lehet élni, de nem tudom.
  • Although
    Nem nem combo :) Ilyen gyorsan köröznek van combo is de alapból is gyorsnak kell lenniük az életük függ tőle. :) Mivel nincs páncéljuk. Általában aki assával megy az a legjobb pvp-sek közé tartozik már a jók. nem használtam reavert pvp-ben még.
    A Tomy Lee-éknek van magyar guildjuk ott. De ha nem találod őket keress egykori Aquiloniás rp guildot azok nagyon normális figurákból állnak ha beszélsz angolul. Párat ismerek közülük.
    A comboknál nézd meg a leírást én a wreck után a helyedbe a legerősebb dps-t adót használnám, mivel fent látod hogy egyes combok meddig hatnak.
    De sajnos alap azok akik vagy egyedi billentyűzettel vagy simával képesek gyorsan körözni az ellen körül azok nagy előnyben vannak és tankok is használják ezt meg kell tanulnod nekem se megy mert arrow billentyűket használok azzal lehetetlen úgy beállítani hoogy menjen. De igazából nem is tudom hogy csinálják:D . Volt valami ami nekem működött, ha egy helybe állsz néha a karaktered forogva követi a köröző ellenfelet. Így már végeztem ki pv10-es assát is, hiába körözött. Nekem alapvetően a knockra és a stunra épül a taktikám, tehát nem tudok segíteni neked ez berserk. Ez a berserknél úgy néz ki 2 stunt 2 kncok és no escape. Ezzel régen nagyon jól megéltem a magam casual szintjén. Mióta kétgombosok lettek a stuntok meg a knockok mindegyik azóta nem megy annyira :D
    Ami még lényeges az az AA feat van pvp része is. Ha f2p vagy akkor azt nem tudom hogy hiánya esetén a furyn van e esélyed. De ha Tommy vagy Ricsja erre jár ők ebben és mindenben is több segítséget tudnak adni. :)
  • Elgrecco
    Köszi a sok sok tippet.
    Hát az biztos hogy az életemet nem ennek fogom szánni, azért van még 1-2 hobbym :)
    Az egyébként szimpatikus, hogy nem számítanak a levelek, hanem a skill is sokat jelent.
    Talent fából egyébként csak a raver-re teszek. És 2 fegyveres harcmodorral nyomulok. (Nem tudom ezt mennyire teszem rosszul :)
    A "general" vagy milyen fára mennyire érdemes pakolni?
    Amúgy akik eddig kinyírtak azok assasinok, hunterek és necromanták voltak :(
    És igen az assasinok futkároznak körülöttem mint a mérgezett egér (gondolom a kombókra meg be vannak programozva a billentyűk)
    Tudtok mondani klánt ahova lehet csatlakozni?
    egyedül kezdtem és nem ismerek senkit. Low level vagyok, de azért majd igyekszem :)

ja igen és egy fontos kérdés???? Van jelentőssége, hogy a kombókat milyen sorrendben tolom? Mindig armor töréssel nyitok, de onnantól random használom a skilleket :)
  • Although
    Régen sokkal jobb volt anno emlékszem a pvp2-es karimmal egyszer egy pvp6-os hoxot is ki tudtam nyírni, elkövette azt a hibát hogy nullára leszaladta velem a stamniáját és kapott egy fatalityt. Erre ma nem sok esély van már ezzel a loot rendszerrel az éjjel nappal gép előtt ülő emberkéknek kedveznek. Szóval szerintem későn jöttél :) De azért hajrá!!! :)
  • Although
    Ja igen valószínű fogsz látni olyan pvp10-es karit akin ilyen villodzó gloria van a testén egyfajta pajzs kerüld el és csak akkor menj rá ha egy healerből tankból álló grouppal vagy és véletlenül nincs segítsége. :)
  • Although
    Minikben meg a barbárral próbálj a healerek közelében maradni, fedezni őet az se árt ha egy tank is van melletted de mindez már nem sokat számít elképesztően unbalanced groupok jönnek össze zömmel. De érdemes menni mert a taktikát megtanulod a kariddal. Ami az ostromoknál jól jön. És gyakorolsz is próbálj nem ideges lenni. Nehéz lesz tudom, de ne foglalkozz vele hogy percek alatt össze fogsz szedni akár 20d is. Ha belejössz lesz sikerélményed is. :) Ha berserk vagy menj rá az assákra meg a mages classokra. Használj gyorsan stunt vagy knockot ha lesz időd rá, a tankokat kerüld vagy ha rámész azonnal wreck armort nyomj ezt lehetőleg nyomd is fel. Akit még most is alapból kerülj el azok a Conq-ok. De ha necro célbavesz a petjeivel menekülj ahogy tudsz valószínű nem fog menni de próbáld meg. Vagy stamina bootal rohanj rá döntsd fel és próbáld meg minél gyorsabban megölni. de valószínű nincs egyedül és onnantól meg halott vagy. Kezdőkét a legjobb amit tehetsz próbálsz egy nagyobb csoporthoz csatlakozni a Jhebbal minik erre nagyon jók. Egyedül ne nagyon csatangolj mert egy rejtözködő assa nagyon gyorsan végez veled a poison effectjeivel ha reaver vagy, ha berserk van esélyed ha nem képes eszméletlen gyorsan körözni körületted ha igen akkor halott vagy mindegy milyen featod van ennyi, de mondjuk itt jópár nálam 100x jobb pvp-s van szerintem. De indulásnak jó lehet. :)
  • Although
    Nekem is van barbárom nehéz kari. :) Kell hozzá ügyesség de lehet vele tarolni is bár függ reaver vagy berserk vagy. A Fury erős még mindig. Próbálj minikbe xelni és gyakorolj. Próbálgass különböző feateket és találd meg ami neked a legjobban megy. És élvezd. Tényleg nagyon durva a pvp-s mezőny. És a Furyn úgy tudom még mindig sok a ganker de hát ez ilyen világ amúgy is.:) De az igazán hatásos kari az a necro meg a ranger most ahogy látom. De mindegyikhez nagyon komoly gyakorlat kell. Akiket én látok és ez csak a Crom azok közt rengeteg egyfolytában miniben van akár fél napot is. Szóval dönstd el mit akarsz élvezni a játékot csak vagy eséllyel felvenni ezekkel a tagokkal a versenyt. De akkor jobb ha a fél életed a Conanra szánod ezek ilyenek . :)
  • Although
    A Conannak nagyon erős pvp mezőye van. Ne aggódj emiatt! Én csak a Cromon tolom de itt is elképesztő erős mezőny van a minikbe. Ha nem gyakorolod folyamatosan akkor nem sok esély. Tehát javaslom élvezd csak inkább ha nem életcélod szembeszállni ezekkel. Megfelelő billentyűzettel és gyors kezekkel ha lv80-as vagy is lesznek akkár lv60-ok is akik kinyírnak. Szóval élvezd csak a Cona pvp-jébe ez volt régen csodálatos hogy tényleg nagyon jól el volt találva és nem csa k a levelek számítottak.
    És ez részint most is igaz. Legfeljebb azonos szinten tudásban, már durván bekavar a funcom idióta pvp lootja. És bizony a pvp szint már nagyon számít sokkal jobban mint a lv persze igazából lv80-on érdekes de egy pvp10-es a killsekért kapot lootal együtt már szinte félisten és ha emelet még jó a featja és baromi jól használja a kariját akkor nem sok esélyed van. :)
  • Elgrecco
    majd elfelejtettem Fury-n játszok :)
  • Elgrecco
    Üdv Urak!

Egy ideje tolom a játékot free verzióban.. nem rossz-nem rossz, de a PVP részét valahogy nem értem.
    A pve részeken szépen ölöm a +5 szintű mobokat, akár többet is egyszerre. Viszont PVP-ben mindíg alul maradok. Hozzá tenném, hogy és sose kezdeményezek, mindig betalálnak. Mindegy hogy +-10 szint van köztünk elkalapálnak. Valamit rosszúl csinálok. Ha harcra kerül a sor, kb 4 mp alatt megölnek, minap visszanéztem, konkrétan 4 ütéssel öltek meg.
    A karim: lvl 35 barbár.
    Amire tudok gondolni:
    - premium verziós széttápolt emberek vannak a szerveren
    - agyon van makrózva mindenki
    - cheatelnek
    - rosszul vagyok talentolva
    - nem jól használom a combókat

Valaki rám írhatna játék közben és elmagyarázhatná a titkokat :) : "Gorogg" a nevem esténként fent vagyok

Üdv
  • Carmageddon
    Most akkor, hogy indítsam el a játékot?, megvan az oldalon a regisztráció is.
  • sinner
    Annak idején megvettem a Coll. Edition-t mikor még fix havi díjas volt, majd felhúztam két karit 37-38 ig. Most ha újra akarnám kezdeni 1 karival törölnöm kéne belőle oder Premium Edition?
  • sinner
    Hali, most free-n végülis mennyi karakterem lehet?
  • Carmageddon
    a reget megcsináltam hétfőn.
  • Carmageddon
    Hát ez tényleg durva, akkor 9-est állítok be rá, de ha beállítottam meg regeltem is az oldalra akkor melyik ikonnal indítsam el?