Age of Conan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pvp,lehet okosabb lenne megvenni pvp armort+fegyvert

★ 汤姆 李

Na mondjuk az szomorú ha nem tud 6 fõs instát healelni de lehet nem idegeskedni kellett volna tisztnek hanem rögtön azzal kezdeni van e pl.Holy Cleansing(ha nincs akkor elküldeni érte) és ha látjátok nem megy az insta akkor segíteni neki mit,hogy csináljon,spamolja azt a healt mikor nyomja nagy healt,hogy helyezkedjen.
Ha leordítja a vadbarom a másik fejét meg idegbeteg azzal csak ront a helyzeten imo ha nincs az a offline leveling 80-as healer(akinek pár mondatból el lehetne mondani mit tegyen) akkor lehet nem lesz másik.Nem rohangál minden mapon 20 pro healer..

★ 汤姆 李

Nuclearity
elhiszem, igen ugy gáz dehát van 1000 meg egy dolog ahol probálgathatta volna a karit, test szeron én is kreálltam karikat, de kb semmire se mész vele mert teljesen más egy full geares kari alád rakva mindennel, mint pl mikor lvl ezel és ugy ismered ki az uj abilitieidet 😊

*tiszta idegbeteg volt például.

Ennek ellenére khitaiban nagyon kijött, nem egy olyan healer volt aztán aki végül mondta lv30-tól offline-t használt folyamatosan. És bizony például a pagodába szépen wipe vot az elejétõl a végégig amíg ott voltunk. Engem mondjuk nem zavart jót nevettem rajta. 😊 De Stian tiszte idegbeteg volt.

Nuclearity
attol függ, instázni v pvp zni szeretsz? 😄

Mi éri meg szerintetek.Veszek 2 gc-t és 4 hónapig csak instázok t2/3 vagy ebbõl a pénzbõl megveszem a pvp epic ruhákat store-bõl?

★ 汤姆 李

Nuclearity
casual friendly semmi más, azért van, ha esetleg sok offline leveled van és nem akarsz szintezni megint egy 9. karit esetleg. akkor felhuzod, természetes, hogy nem fogja ugy kezelni a karit piri instant 80 al mint józsi aki végig szopta az utat de majd belejön idõvel... elvileg 😄

Soldier class kivétel lehet mondjuk ez alól.Talán tank az akit tényleg be kell tanulni és végigvinni low instákon is<#nemtudom>

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Egy karaktert 80-ig felszintezni így offline-ba 6-7 hónap.Nem hinném,hogy aki eddig játszik az nem értené 80-on mit kezdjen a karakterével és ugye 30-ig fel kell vigye saját maga(mert utána indul offline szintezés).

Ez vaolt az egyik legnagyobb hülyeség a funcomtól, az offline level 😞
Rakat emberke jut el lv80-ig úgy, hogy nem is tudja használni a kariját kicsit se. Persze anno a funcom mindent megpróbált, hogy népszerûbb legyen a játék, így ezt is.

pedig engednie kéne.
eddig mindenféle egérre be lehetett állítani amit csak akartál
Itt találtam egy leírást errõl a konfigról Link na de ezt végigcsinálni:S
Itt meg van az auto hotkey progi amivel állítólag egyszerü konfigurálni Link
Majd tesztelem én is sz.tem

Ja,hogy instant adja így már értem,köszi.Akkor ez a 6 szint ez a mostani játékidõm mióta újrakezdtem játékot ez akkor így stimmel vagy maradt régrõl nem tudom.
Viszont,hogy mûködik az offline leveling és nem vagyok befizetve ez is olyan mint a khitai kari indítás,4 szabad slot és a többi jó kis bugom:p
Jó az accountom,aranyat ér thx funcom😄

Nuclearity
instantban adja a szintet, várnod sem kell, lehet fent maradt pár offline lvl ed még p2p idõbõl...

Jó mert nekem 2 óra alatt adott 6 szintet.Ja és nem vagyok befizetve -.-

Nem ugyanaz. Az offline leveling az az ,ha be vagy fizetve minden asszem 4. nap után kapsz 1 szintet és azt rányomhatod vmelyik karidra.<#pias>
Power level meg ,amikor egy nagyszintû üti neked a nagyszintû mobokat.
Az offline leveling az egyenlõ Power leveling?Délután kiléptem gondoltam kipróbálom még nem leszek,ott lennt klikkeltem párszor a +jelre 2 órára rá visszalogolok és 6 szintel magasabb lettem😄D

Nuclearity
tudom én, én is szeretnék mert van 2 feles gombom az egeren amit minden eddigi játékban használtam... itt pedig nem tudom QQ. 😊 pedig de jó lenne... 😊

Witcher az egér gombjaira szeretne beállítani skill,spell bármi ilyet amit bizony régen lehetett mert én is használtam és most nem engedi.Nem a forgatás meg futás meg hogy komplex e dolog érdekli😄

Nuclearity
most hogy megjöttek a hobbitok biztosan átprogramozzák hogy csak 1 klikkre lehessen. 😊

amugy ez kb minden mmo nál alap ami WASD vel irányitható hogy 2 gomb nyomással fut a kari 😄

amugy lehet de valami külsõ program kell hozzá ha jól olvastam tegnap global chaten...

Torzonborz
óóó jajj . persze a hobbitok. azok tehetnek mindenrõl ja.
miért nem lemmingek ? a hobbitok szerintem jó fejek. olyan kis aranyosak .
😊

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Természetesen minden komplex a Conanba 😊) Legalábbis az volt! De sajna most a hobbitok ideje jön!!! 😊

Torzonborz
már ez is komplex ? 😄

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Elég komplexen leprogramozták. Például ha nyomod mindkét gombot akkor mozog a karaktered. Tehát szerintem elég komplex.

Nem lehet.

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"

Witcher
Az egér gombjaira hogy tudok rákonfigurálni egy két dolgot? Vagy egyáltalán rá lehet?

thx
200 pontot tehetsz climbing-re(250-et ha mész majd sürübben vistrix raid-re) kelleni fog szintezéshez,treausre chest-ekhez aztán 80-on ha elkezdesz minizni és csak pvp akkor majd leveszed 0-ra.
Ha sok pénzed van vehetsz Atzels Fortress-ben Mountaineering szettet és akkor csak le kell cserélned ruhád és megvan a 200 pont igaz 5 Gold a szett.
Reset drága lesz ha sokszor újrateszed eléred a 2goldos cap-ot reset nem ajánlott.Ez a szett már jó ötlet megvenni de legjobb ha most teszel 200-250 pontot:-)

Hali! Tanácsot kérnék szerintetek melyik skillekre kéne pontot rakni? Jelenleg ranger karival nyomom. Pl a climbing-nek lesz valami haszna is vagy csak néhány küldetéshez kell?
Ez valami új divat ugylátom nagy száj kis embereknek.
És ahogy látom elég sokmindenre használjátok azt a nagy szátok.

És abbalehetne hagyni a topik szétflame-elését..
Nuclearity
ujabb 12 éves vérpistike a klánból?! 😄 fogalmazás neked se megy, inkább iskolába járnátok mint egész nap a gép elött fekszetek...

Nuclearity
TE MEG NÖJJ FEL A SEGGNYALÁSBOL VÉGRE, 16 ELMULTÁL ELVILEG ÉS MÉG MINDIG NINCS EGY ÖNÁLLÓ GONDOLATOD!!

reaver berserkerrel 1.5 ben volt játszható de mindent bele segítsetek ti nagyon okosak az ujoncoknak..

Viledj-nek és Abe-nak igaza van.. Benioh te egy gyökér vagy és itt szinte mindenki az beszéltek arról amihez nem értetek. Gyere fel és szátkúrom a szádat a sinemmel, egyszerûen degenerált vagy és még észre se veszed.
ricsaj
Bigblind ha érdekel a dolog írj rám van 1 barbárunk aki 3éve barbárt játszik és nincs olyan amihez nem ért.
CENCE MEGINT ELMONDOM! NE POFÁZZ OLYANBA AMIHEZ NEM ÉRTESSZ!

ricsaj
NE SZÓLJ BELE OLYANBA AMIHEZ NEM ÉRTESSZ!

Nuclearity
pvp re reaver a berserker mellé? GZ....

vegyesen szokták nyomni, de a berserker sokkal szívósabb.
attól függ milyen irányban akarsz kiindulni leginkább.
max dps vagy inkább szívosabb fajta?
ricsaj
berserker+reaveren a charge+general^^

Bigblind
PvP szempontjából mire érdemes most featelni a barbárt, reaver vagy berserker?

akkor sem lesz tied az utolsó szó😄
hagy basszon az ideg<#crazya>
Tanuljál inkább Conan helyett mer látom írás se megy.

ON
trolololololol..
másra nincs eszed úgylátom
Azér kezdtem el ellened beszélni mer baromságot beszéltél..
Látom szövegértésed 1-es.
Jah és nem szoktam rage quickelni akármit is jelentsen<#hehe>
ugyan már... azért kezdtél ellenem beszélni, mert személyes problémáink voltak.
ezért mondtam, hogy inkább küldj el a francba, csak ne beszélj ökörségeket
Megmondtad a frankót demo OP-bb az assánál barbárnak szarabb a dps-e a bs nél ráadásul magad ellen beszélsz 2 egymást követõ hsz-ben.. Aztán ,vki elmodja mekkora baromságokat beszélsz egybõl személyeskedsz.
Nemtudom milyen elgondolásból gondolod ,hogy te meg a 10 éves haverjaid mindenkinél többet tudnak a játékról.Fõleg ilyen állításokkal...
Hm 😊 Nem így értettem 😊

ricsaj
igaz

jól mondod. akkor banioh magában beszél, mert én nem támadtam semmivel.
szimplán a frankót mondtam.
csak butaságnak tartom, hogy olyan emberek próbálnak nagyokat szólni akik 1 hónap alatt legalább 5-ször rage quick-eltek a gamebõl ''ez a játék szar'' címszó alatt, de még mindig sg-n eszi õket a fene és 80%-ban ökörségeket beszélnek megtévesztve ezzel sok embert.
De ezér kéne abbahogynod a semmitmondó mondataidnak írását és beszélni az általad mindenkinél jobban ismert játékról.