Age of Conan
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
★ 汤姆 李
Ha leordítja a vadbarom a másik fejét meg idegbeteg azzal csak ront a helyzeten imo ha nincs az a offline leveling 80-as healer(akinek pár mondatból el lehetne mondani mit tegyen) akkor lehet nem lesz másik.Nem rohangál minden mapon 20 pro healer..
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
Rakat emberke jut el lv80-ig úgy, hogy nem is tudja használni a kariját kicsit se. Persze anno a funcom mindent megpróbált, hogy népszerûbb legyen a játék, így ezt is.
eddig mindenféle egérre be lehetett állítani amit csak akartál
Viszont,hogy mûködik az offline leveling és nem vagyok befizetve ez is olyan mint a khitai kari indítás,4 szabad slot és a többi jó kis bugom:p
Jó az accountom,aranyat ér thx funcom😄
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
Power level meg ,amikor egy nagyszintû üti neked a nagyszintû mobokat.
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
amugy ez kb minden mmo nál alap ami WASD vel irányitható hogy 2 gomb nyomással fut a kari 😄
amugy lehet de valami külsõ program kell hozzá ha jól olvastam tegnap global chaten...
miért nem lemmingek ? a hobbitok szerintem jó fejek. olyan kis aranyosak .
😊
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"
Ha sok pénzed van vehetsz Atzels Fortress-ben Mountaineering szettet és akkor csak le kell cserélned ruhád és megvan a 200 pont igaz 5 Gold a szett.
Reset drága lesz ha sokszor újrateszed eléred a 2goldos cap-ot reset nem ajánlott.Ez a szett már jó ötlet megvenni de legjobb ha most teszel 200-250 pontot:-)
★ 汤姆 李
És ahogy látom elég sokmindenre használjátok azt a nagy szátok.
És abbalehetne hagyni a topik szétflame-elését..
reaver berserkerrel 1.5 ben volt játszható de mindent bele segítsetek ti nagyon okosak az ujoncoknak..
CENCE MEGINT ELMONDOM! NE POFÁZZ OLYANBA AMIHEZ NEM ÉRTESSZ!
attól függ milyen irányban akarsz kiindulni leginkább.
max dps vagy inkább szívosabb fajta?
hagy basszon az ideg<#crazya>#crazya>
ON
másra nincs eszed úgylátom
Látom szövegértésed 1-es.
Jah és nem szoktam rage quickelni akármit is jelentsen<#hehe>#hehe>
ezért mondtam, hogy inkább küldj el a francba, csak ne beszélj ökörségeket
Nemtudom milyen elgondolásból gondolod ,hogy te meg a 10 éves haverjaid mindenkinél többet tudnak a játékról.Fõleg ilyen állításokkal...
szimplán a frankót mondtam.
csak butaságnak tartom, hogy olyan emberek próbálnak nagyokat szólni akik 1 hónap alatt legalább 5-ször rage quick-eltek a gamebõl ''ez a játék szar'' címszó alatt, de még mindig sg-n eszi õket a fene és 80%-ban ökörségeket beszélnek megtévesztve ezzel sok embert.