Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
-
Capowne #10175 Hali all!
Egy haverommal erősen gondolkozunk rajta, hogy elkezdjük a játékot, de az a problémánk, hogy nekem a Guardian class tetszik, neki meg a Demologist, ami ugyebár csak 2 különbőző "fajnál" érhető el. Próbáltam ennek utána olvasni, de sehol se találtam rá választ, hogy Tortage sziget után, lvl20-on, lehetségese az, hogy pl egy Cimmér Guardian átutazik valahogy Stygiába, és ott questel? légyszives ha valaki tud, akkor segítsen nekünk, mert nem merünk addig elkezdeni karaktert, amedig nem vagyunk biztosak abban hogy a későbbiekben is tudunk e partyban együtt haladni questekkel (tudom hogy kevesebb xp, meg minden de mi így szoktuk meg minden más mmo-ban is, és egyikünknek sincs kedve soloban játszani)
Ja és ha nem túl nagy kérés, akkor azt is szeretnénk tudni hogy ha van erre lehetőség akkor azt pontosan hogyan oldjuk meg, mert elég kezdők vagyunk, szóval nem tudjuk hogy melyik területen érné meg a legjobban fejlődni (pl hogy questek adnak e mage és soldier kategóriába is rewardot meg ilyesmi...)
előre is köszi :)