Age of Conan
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The awakening I nevû questet próbálnám megcsinálni, de van kb. féltucat lvl9-es mob, akiket nem tudok megölni. Próbáltam mellettük elosonni hideal, de simán észrevettek. Help me. :p
Van az csak te még nem tudsz rolla ^^
Jah maga a class erõs, DE akik jó asszák voltak azok abbahagyták, nagyjából csak a rerollos noobok vannak asszával azokat meg lelehet csapni.
Ugyan az mint volt.. (avoid or die)
Itt nincs ilyen chat sajna.Legtöbb magyar a crome szerveren van fekete sereg guild-ben.Ott biztos találsz sok magyart!
★ 汤姆 李
thx
magyar csati van az uj szerveren ? vagy hogy lehet oda belépni ? / hun ?
magyar csati van az uj szerveren ? vagy hogy lehet oda belépni ? / hun ?
shift+bal klikk
★ 汤姆 李
Ott van egy kis fej mikor belogolsz a karaktered mellett balra.Arra klikk
★ 汤姆 李
üdv
hogy lehet karaktert törölni ?
nincs rá gomb
hogy lehet karaktert törölni ?
nincs rá gomb
ahogy néztem gateawayre beenged de tovább nem (hisz frees vok, de gateawayra minden frees mehet... :d) karim még nincs nemtom mit töröljek h legyen helyem
Elvileg eltudsz menni a khitai területekre viszont a régi rész korlátozva lessz ugyanúgy.
Ha bent vagy írj rám: Tormentor
Ha bent vagy írj rám: Tormentor
Jah, tenyleg, lol.
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
de nekem megvolt véve abe még anno mikor kijött, akkor én most szabadon jövök megyek free-n avagy csak gatewaybe tudok menni miután frees vagyok?
rage-n kezdenék ha tudnék 😄
rage-n kezdenék ha tudnék 😄
Ha megvetted a kieget eltudsz menni khitaiba.
A premiumosoknak is megkell venni a kieget ha nem volt meg.
Melyik szerón kezdessz karit?
A premiumosoknak is megkell venni a kieget ha nem volt meg.
Melyik szerón kezdessz karit?
jaja, venni fogom a fáradtságot és kitörlöm azt a 4 80 as karit amim van, csak hogy megnézhessem (csakmert ugye 2 kari slot van ingyenbe). Más meg hátha kiprobálta, neadja isten olvasott róla valahol és tudna válaszolni. Mindenesetre köszi a válaszokat
Free-nek csak 4 class valaszthato: PoM, Guard, Demo, meg meg 1 ami nem jut most eszembe.
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
ezekre a kérdéseidre te is választ tudsz adni magadnak ha belogolsz és veszed a fáradságot kicsit körül nézni
és ugye 2 kari slotot unlockolhatok, tegyük fel az egyiken van egy Hoxom ami ugye nem free kari, ha unlockolom azt, azzal unlockolom a karit is esetlegesen egy másik szerveren? avagy csak az adott szerverre unlockoltam a karimat? 😊
Tudod használni alapból és érdemes használni egy billentyût a fegyver váltásra. A különbség a specializáció a feat táblán. Például guard ellen érdemes használnia wreck armor-t mindenképp. Annyi az egykezes specializáción a wreck armor hatása növelhetõ például. De amúgy próbálgasd a dolgokat és meglátod.
Kezdõ vagyok lenne egy kérdésem. Barbár karaktert indítottam, a kétkezes fegyverhasználat lesz a cél. Skilleket már ad, viszont van egy olyan kérdésem, hogy kell e valamit még megtanulni hozzá, hogy két fegyverrel tudjak gyilkolni? Vagy csak simán berakom a kezébe a két fegyvert. Valamiért ez nem megy, lehet simán bennem van a hiba.
http://kutyuszoba.blog.hu/
Hú ez jó kérdés. szerintem nem, szóval az havi díjas rendszer. Bár nem 100%. ez érdekes kérdés. De biztos megoldották.
hm, akinek megvolt eddig a Rise of godslayer annak megmaradt az és ingyenes? mármint beléphetek a többi részre is nem csak gateaway to khitaira? vagy aki anno megvette annak lofasz a seggébe aztán fizessen megint?
http://dynabyte.nl/zoeken#price%5Bmin%5D=0&price%5Bmax%5D=2000&q=rise+of+the+godslayer&sort_field=r&sort_dir=d
Sok instába nem lehet bemenni, és az új részek amit a rise of the godslayer tartalmazott azt a mostani free playereknek is megkell venni.
De ezzel szemben teljes játékélményt nyújt a játék. Kérdezd Palnikót, õ is velünk játszik és eddig semmibõl nem maradt ki.
De ezzel szemben teljes játékélményt nyújt a játék. Kérdezd Palnikót, õ is velünk játszik és eddig semmibõl nem maradt ki.
Sziasztok!
Mosthogy free to play a játék, de a free játékosok csak a játéktartalom egy részéhez férnek hozzá, hogyan kell ezt elképzelni? A legszebb, legjobb városokból, helyekrõl ki vannak tiltva a nemfizetõk, vagy hogy?
Mosthogy free to play a játék, de a free játékosok csak a játéktartalom egy részéhez férnek hozzá, hogyan kell ezt elképzelni? A legszebb, legjobb városokból, helyekrõl ki vannak tiltva a nemfizetõk, vagy hogy?
hiába volt rp szerver ugy probálta védeni a szervert a funcom hogyha pl white sanden sokat sirtak belogolt ott 1 gm és mutogatta magát ennyi történt amugy meg olyan szar volt indulásnál az egész hogy saját guild társad is piros volt és támadható
Aqu rp server votl és úgy emlékszem az elején még védte az rp szabályokat a funcom. Nem úgy mint késõbb. Így nehéz elképzelnem de te biztos jobban tudod ha ott voltál. Nekem késõbb volt altom de akkor elég normális volt egy rövid ideig.
ami most a b&g szeron van az volt az aqulionián is a játék indulásakor
Persze az Aquilonian még jelentõs számban vannak.
Hm Személy szerint azt gondoltam az összes örült alig várja ezt a szervert. A hivatalos forum meg csak megerõsítette ezt nekem. Végül meg teljesen új emberekkel van tele?
Az rp-sek miatt teljesen más okból "sírtam", személy szerint velük szeretek játszani sok okból. De mára lényegtelen mert csak nagyon keveset láttok. Többek közt amit tomy lee is ír. de ez van 😊
Az rp-sek miatt teljesen más okból "sírtam", személy szerint velük szeretek játszani sok okból. De mára lényegtelen mert csak nagyon keveset láttok. Többek közt amit tomy lee is ír. de ez van 😊
Ja igen ez szopás F2Playerként nem tudsz unlockolni üres sloton.. igyaztán kénytelen vagy kitörölni 3ból 2karaktered és így unlockolódik 1 üres slot ahol kezdhetsz új karaktert.
Egyedül jöttél?
Egyedül jöttél?
Nem pont ezt mondtam annak idején?
Amikor Although sírt az RP-sek miatt.
Meg senki nem állította hogy "pro pvp szerver" hanem "blood and glory" és nemcsoda hogy nemtudnak játszani a játékosok 80%-a újonc.
Nálunk is volt olyan hogy már majdem 30szintü volt mire kiderült hogy nemtudja hogy kell kombózni, aztán megtanítottuk és aztán majd belejön..
Amikor Although sírt az RP-sek miatt.
Meg senki nem állította hogy "pro pvp szerver" hanem "blood and glory" és nemcsoda hogy nemtudnak játszani a játékosok 80%-a újonc.
Nálunk is volt olyan hogy már majdem 30szintü volt mire kiderült hogy nemtudja hogy kell kombózni, aztán megtanítottuk és aztán majd belejön..
Mondjuk nem tudom mitõl lett az új szerver "pro pvp szerver" mert,hogy a játékosoktól nem az biztos.Õrület mi van ott.Ennyi nubot egy rakáson régen láttam😄
Global chat-et már 10-es szinten kikapcsoltam.80%-a nem is tud játszani de még pve-t sem nemhogy pvp-t.Komolyan röhögtem párat itt magamban és töröltem karakterem.
Fury nagyon jó lett most,hogy elment sok idétlen ember az új szerverre.Remélem mindenki ottmarad új szerveren akik átmentek mert így olyan érzésem van itt most furyn mint a régi Aquilonia<#eljen>#eljen>
Global chat-et már 10-es szinten kikapcsoltam.80%-a nem is tud játszani de még pve-t sem nemhogy pvp-t.Komolyan röhögtem párat itt magamban és töröltem karakterem.
Fury nagyon jó lett most,hogy elment sok idétlen ember az új szerverre.Remélem mindenki ottmarad új szerveren akik átmentek mert így olyan érzésem van itt most furyn mint a régi Aquilonia<#eljen>#eljen>
★ 汤姆 李
lol mi az hogy a guild bankból nem lehet kivenni? most vágtam be 8 silver, ricsi kiveheted a 4 et amivel lógok.
5 silveres bag free playernek megad mindent? vagy még marad korlátozást és olcsóbbat kell venni?
Van AoC wiki de angol,magyar oldalt még nem kerestem nem tudom létezik vagy sem.
http://aoc.wikia.com/wiki/Age_of_Conan_Wiki
http://aoc.wikia.com/wiki/Age_of_Conan_Wiki
★ 汤姆 李