12274
Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
-
Although #10176 pve szerveren gond nélkül. Pvp-n meg szintén csak legfeljebb levernek benneteket questelés közben. Attól függ mit szeretnétek. :) Mindkét szerveren vannak magyar játékosok mármint angol szerveren. -
Capowne #10175 Hali all!
Egy haverommal erősen gondolkozunk rajta, hogy elkezdjük a játékot, de az a problémánk, hogy nekem a Guardian class tetszik, neki meg a Demologist, ami ugyebár csak 2 különbőző "fajnál" érhető el. Próbáltam ennek utána olvasni, de sehol se találtam rá választ, hogy Tortage sziget után, lvl20-on, lehetségese az, hogy pl egy Cimmér Guardian átutazik valahogy Stygiába, és ott questel? légyszives ha valaki tud, akkor segítsen nekünk, mert nem merünk addig elkezdeni karaktert, amedig nem vagyunk biztosak abban hogy a későbbiekben is tudunk e partyban együtt haladni questekkel (tudom hogy kevesebb xp, meg minden de mi így szoktuk meg minden más mmo-ban is, és egyikünknek sincs kedve soloban játszani)
Ja és ha nem túl nagy kérés, akkor azt is szeretnénk tudni hogy ha van erre lehetőség akkor azt pontosan hogyan oldjuk meg, mert elég kezdők vagyunk, szóval nem tudjuk hogy melyik területen érné meg a legjobban fejlődni (pl hogy questek adnak e mage és soldier kategóriába is rewardot meg ilyesmi...)
előre is köszi :) -
Na hány évig is lett szerencsétlen szegény swarci? :D -
koalalompos #10173 valóban ez a helyzet, utánaolvastam, és rá kellett döbbennem, hogy vistára adták ki a dx10-et, ellenben nekem xp-m van. :) -
e57 #10172 Ha nem aktív a DX10, akkor az a következők miatt lehet:
1. A videokártyád nem támogatja a DX10-et
2. Nem Windows Vista, Vagy Windows 7 az op. rendszered
-
koalalompos #10171 köszi, meg fogom próbálni.
-
Tomy Lee #10170 Játék mappában futtasd a conan dx10 exe-t,azzal kell indítani és dx10 lesz -
koalalompos #10169 mitől van az szerintetek, hogy nem tudok váltani dx9-ről d10-re? pedig a beállításoknál lenne rá lehetőségem, fel is telepítettem a dx10-et, de az istennek nem hajlandó átváltani. megjeleníti ugyan lehetőségként, de nem aktív... -
Although #10168 Ja nagyjából ilyen, közelítőleg bár ez egy kicsit szebbnek tűnt. De kellene még hozzá RAM úgyhogy marad a med. beállítás :)
-
#10167 Ez sima dx10. Ha felpakolod fullra akkor neked is ilyen kéne legyen. -
Although #10166 Kicsit bugyuta video, de nagyjából ilyen lehet Dx11-el :)
Conan dx11 -
Although #10165 Azon a képernyőn ahol kiválasztod, van ott egy delete gomb szerintem. -
Tharus #10164 Karaktert hogyan kell törölni?
-
Although #10163 Ha beírod lentebb a keresőbe kidob pár postot itt. Párszor beillesztettem a weboldalukat. Szóval ott tudsz regisztrálni. De A globalon beírsz magyarul és van online officer biztos válaszol :) -
Tharus #10162 Hali
Csináltam egy karit a Chromon hogyan tudom megtalálni a Fekete sereg guildot? Nem találom a guild keresőt. PLS segítsetek
Előre is köszi:) -
#10161 Ragen se magyar guild, se magyar közösség nincs, mert szokás szerint az kis magyar közösség még jobban megbomlott...
Itt egyedül vagyok magyar=)
Ha valaki mégis jönne ragere Succubi néven elérhet. -
koalalompos #10160 a perk bar pontnál tartok (ha ismered az eredeti nyelvűt) a fordításban. a sallangot mint írtam kihagyom (földrajzi helyek, kasztok ismertetése, stb.) -
koalalompos #10159 én lefordítottam a játékkönyvet (a történelmi, meg a kasztokat ismertető rész kivételével). ha gondolod, toldaccuccot.hu-n áttolom. word-ben van. -
Tomy Lee #10158 Fury szerver Enslave,Crome szerver Fekete sereg .Ha Enslave akkor guild keresőbe rákeresel és kérsz meghívást,szinte mindig van online offic.aki látja a kérésed ugyanígy Fekete seregbe is.Rage-t nem tudom -
Tharus #10157 Sziasztok.
Nem rég töltöttem le az Age of Conant, már 20 as szinten vagyok, de nem találkoztam magyarokkal, jó lenne valaki segítene, van ehez a játokhoz magyar kézikönyv? Jó lnne egy magyar guildba benne lenni.
Üdv: Tharus -
Although #10156 Úgy tudom kb. 4ezer pénz. Még nem vettem meg de majd valamikor az év vége felé jön :) -
koalalompos #10155 Járt valaki Turánban? Milyen? Hány fankom poncért lehet megvenni? Érdemes? -
#10154 A combo starter igazából maga a combo nem a nyíl. a finisher pedig az utolsó nyíl. Csak a combo sebzése csökken azzal ha a startert vagy valamely combo gombot a levegőbe ütöd. Ha a finisher betalál akkor maga a combo effect is bemegy. -
Zsoti90 #10153 Na kösz, tökéletesen működik :) -
himpike #10152 Gyanítom hogy nem ennyire egyszerű a dolog.
-
Tomy Lee #10151 curse.com itt letöltöd addont és az AoC ui installer programot majd ebbe a letöltött rar file.-t beilleszted és install. -
Zsoti90 #10150 Hi :D Megtudná valaki mondani, hogy új hudot-ui-t, hogy kell beintegrálni a játékba? -
Although #10149 Általában vannak olyan combok amik befejezésként adnak +damaget. ez ha nézed a kombok leírását, némelyiknél vannak extrák, van ami csökkenti a evade-t, van ami plusz sérülést add, etc. De annyira nem mélyedtem bele ebbe. :) -
himpike #10148 Valaki kifejtené hogy mi a combo finisher? Valaki azt mondja hogy csak 4 találat után jön be, valaki szerint csak felrúgás után szóval mi is a starter/finisher pontosan?
A starter még talán nyilvánvaló, gondolom az első eleme a kombónak. Ha mellé megy látom hogy minusz jön sebzésre végig(logból) de mi a teljes képlete az egésznek? -
Although #10147 Na basztus holnap itt a Turan a kis szerverünkön :) -
Areyn #10146 sziasztok :) akinek van facebook-ja nézze meg ezt a linket :) link -
Although #10145 Bár szerintem csak az eleje 720-as minőség :) -
Although #10144 720-on és nem fullon hanem a nagyított képen ajánlom :) -
Although #10143 Road to Khitai
Egy nagyon jó video kicsit fura a címe a videohoz de azért nagyon jóóó :)
Kicsit sok minden benne van amiért lehet szeretni ezt a játékot. Ostromok, pvp, pve. Szerintem érdekes lett :) -
koalalompos #10142 bizony, most csinálom. :) eszméletlen jól néznek ki azok a keleties felszerelések! -
Although #10141 Hm a Gateway az lv40-ig terület és ingyenes. -
Although #10140 Hogyne maradna!! :) Tele van jobbnál jobb dungeonokkal meg az alapterület is lv82-85 tehát egyedül komoly kihívást jelent :) Momentán nem néztem még milyen levelekre jön a Turan. :)
viszont úgy néztem a Metacriticen mind a kritikusok mind a nézők nagyon lehúzták a Conan filmet, mondjuk megint igazam lett :D
De azért tutira megnézem. Nagyon nincsenek vérmes reményeim, viszont tutira látványos tehát főleg effekteket megyek megnézni :D
Viszont ez lehet nem lesz nagy segítség így az AOc-nak. Lehet jobb lett volna felújítva kiadni a Swarzi verziót ? :) -
koalalompos #10139 a google fordító varázsát kívántam egy kicsit megidézni. :)ne csessz! én 43-mas ingyenélő vagyok a mitrán. nem hogy khitaiban nem jártam még, de egy valag dungeon-ben még szűz vagyok, mert belépőt kell fizetni. :P -
tusken #10138 olyan ötszöri elolvasás után sikerült kihámozni hogy mit is irtál.
basszus még csak 70es vagyok a ragen és még khitai is kimaradt most meg már jön az uj kieg, remélem azért marad valami értelme a khitai területnek ezek után is.
-
koalalompos #10137 "1300 Funcom pontot prémium játékosoknak a Standard csomag nagyszerű ár-érték hozzáférési lehetőséget az összes karaktert.
Az Early Access bónusz csomag csak 2000 Funcom pontokat Premium játékosok és tartalmaz egy további szint 50 karakter lehetőséget, és további karakter slot, valamint egy héttel a korai hozzáférést az Adventure csomag!"