Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
-
Psychedelic #10029 Ha a forum elejébe néztek elég sok postomat megtaláljátok, sajna képet nem nagyon tudok mutatni már, sztem eltüntek az internet utvesztöiben.
Fury-n kezdtem a megjelenéskor, Libertalia nevü klánban, hivatalos forumon is megtaláljátok, mivel ez egy kisebb klán volt, igy az első boss killeket, pl vistrix-et több klán akkor 80-as tagjai ölték, köztük jópár libertalias, és mondjuk olyan klánok emberei mint a nightmare asylum stb. Késöbb egybeolvadtunk a black hand orderel, és akkor már 1 klánként raideltünk, de mint mondtam én 2 hónap után léptem a játékból, mivel akkor még messze nem volt ilyen állapotban mint most.
Ha vártak volna 1 évet a megjelenéssel valószinü most többen játszanak vele, de akkor még messze nem volt kész állapotban.
Mivel pve szerveren vagytok ha jól látom, a field of the dead bugot gondolom azért nem vágjátok, a map elején szimplán néha random dmg-töl összeesel, nem én találtam ki, és jópár órát pvp-tem ott az elmult pár hétben, van ilyen. Bármilyen dmg-et, néha csak ugy összeesel töle.
Akár full hp-ról egy dot-tól. nyugodtam tesztelhetitek, huzzatok rage-n 1 karit 40-re. :)
De nem szokásom szarságokat beszélni.
Rengeteg dolog van amit imádok conanban. A világ pl messze a legjobb, conarch valley, nem biztos hogy jól irom a nevét, pl. fantasztikus.
Elég jól összerakták mostanra a pvp-t is. Amikor indult, akkor még 1 szaros combohoz is 4 irányt kelett nyomnod, nem volt pvp rank, nem volt semmi kb, csak szamolta a killeket és ennyi. Dark templarral kezdtem, de mivel 0 balance volt ezért rerolloltam rangerre, majd ugye 2 hónap után abbahagytam.
És rengeteg potencia volt ebben a játékban, és sajnálom, hogy nem jutott többre, mert érdemes lett volna rá, de sztem funcom nagyon elcseszte.
Én nem akarok itt vitatkozni veletek, de azt nem tudom elismerni, hogy a conan azért tart ott ahol, mert az emberek noobok hozzá. Biztos van ilyen, de nem ezért, én láttam milyen volt startkot. Ha jól emlékszem, talán közel 1 milió példányt adtak el belöle akkor, de legalább több száz ezret, és pár hónap alatt az emberek 80% abbahagyta amiért olyan volt amilyen. És innentöl kezdve funcom csak futott a dolgok után.
És sajnos én ugy érzem, még mindig lenne sok dolog amin javitani kéne, de már nem fognak.
Én ebben látom az okát a kevés playernek, és nem a nehézségben.