12274

Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
  • lordbalu
    Egy noob kérdés mi az az AA s mit tudok venni azokért a pontokért? Illetve az egész területet megkapom néhány insta kivételével? Legalábbis ha jól értelmezem. S erről a kiregöl van szó "Rise of the Godslayer - Collector's Edition"
  • Witcher
    Azzal tudod fejleszteni az AA-t! De ahhoz hogy kapd a pontokat meg kell venni a kieget 2700 magyar forintért, ami nem pénz érte!
  • himpike
    "Bár már nem vagyok biztos benne minden igaz mert úgy néz ki free playerek is kapnak prowedes és renow pontokat."

És az micsoda?
  • Although
    Malice by Fekete sereg
    hát ez még a nerf előtt vot rendesen. véletlenül ráakadtam keresve egy régi hyrka videot. Nos kiváncsi voltam:) gondoltam fullos a szett az mindenkin ott van de ez önmagába kevés lenne :) A healerjük kibaszott jó :D Hard mod-n ennyire fullon tartani a hp-t háát :) Jó persze nekem ez királyság :) Nyilván ez kell mert ha csak egy csóka behal lehet elölről kezdeni. Azért ezek tényleg jók. Persze a Destiny meg jó pár nemzetközi guild sokkal erősebb de azért ez sem rossz :)
  • Tomy Lee
    Na igen aki Khitan-ba mozog inkább az ne keressen ott free játékost:-)
  • Although
    http://www.ageofconan.com/playfree
    Bár már nem vagyok biztos benne minden igaz mert úgy néz ki free playerek is kapnak prowedes és renow pontokat. Gyakorlatilag a teljes régi terület szabad meg pár dungeon. Azt szokták mondani ingyen lónak ne nézd a fogát :) Tehát sorry de hülye kérdés volt :) Mivel nem vesztesz vele semmit hacsak nem a letöltési idő :)
  • krys002
    Üdv!
    A kérdésem az lenne, hogy ha én csak free account-al akarok játszani, megéri-e letölteni? Biztos nem fizetnék érte. Mik a korlátok? Előre is köszönöm a választ.
  • Witcher
    Szerintem egyre több a palyer, ez lehet az oka a lagnak.
  • Although
    Visszont! Most tele a hócipőm! Mindenkinek lagos a conan mostanában? Főleg délelőtt. The breach nevű solo dungeon arénáját csináltam ami azért nem könnyű főleg low levelen AA nélkül és long lag harc közben négyszer is tele a hócipőm a funcommal most. Nem igaz hogy ez a szarházi funcum banda három év alatt nem képes megoldani ezt. Vagy nem ők az okai ennek??
  • Tomy Lee
    Na profi akkor neki is állok,thx.
  • Although
    tehát ha lemented így az egészet dvd-re és simán bemásolod menni fog. Ez pozitivum. Bezzeg én 4-szer is eddig feltelepítettem nulláról. :D Most elősször probáltam ki rajtahagytam a d:-n és műk.döt :)
  • Although
    *mostanában
  • Although
    ugyanezt csináltam én is most. És simán elindult. Annyi hogy a conan pathcherel indítsd és akkor telepíti a szükséges directx dolgokat és ragyogóan megy. Úgy néz ki nem lényeges számára a registry.
  • Tomy Lee
    Ha nem a system meghajtón van a játék feltelepítve/frissítve és újratelepítem a windows-t akkor ugyanúgy el tudom indítani a (D:) lemezről mint most?Működni fog?
  • Although
    Lehet pvp-ni a pve serveren is borderekbe meg a minikbe nekem elég ennyi most a pvp-ből de lehet később nyitok egy altot a furyn. A dögevő ruszkik meg egyéb idióták úgy tudom főleg a ravere mentek őket inkább hagynám :)
  • Although
    Ha jól tudom T3-ba a Fekete sereg is a Hollow Knight-ot próbálja megölni mint mi is. Bár lehet nekik sikerült már mivel bőven vannak elegen raidra is mi nemigazán mostanában.
  • Psychedelic #10040
    Ok, azthittem, mind1, majd megoldja, 1 próbát megért. :)
  • Although
    És a linkelt forumon is eléri őket. De az ageofconan.hu is talál magyarokat ha nem magyar guildban akar nyomulni :)
  • Psychedelic #10038
    Azt a részt a field of the dead-es bugra irtam, hogy mi megy ott, és nézzétek meg, ha esetleg pve szerver miatt nem hiszitek el nekem, hogy van ilyen. De csak ott, és a pálya elején. A startkot azon a részen pl, random crashelt a játék, ez lett ugylátszik helyette. :)
    Biztos találkoztál már vele te is. Forumon is irnak rola.
    http://forums-eu.ageofconan.com/showthread.php?t=169330
  • Although
    Nem fekete sereges vagyok de elég nagy számban vannak. Biztos megtalálja őket. Tényleg jók most épp benne vannak az első ötben.
  • Drutar
    Csak egy gyors javítás elsősorban a Furyn játszok az Exaltedben korábban pedig az Aquilonián (Enslave,Exalted) szóval tudom mi megy a területeken. Van a Ragen egy 20as conqom pvp1es tudom mi megy ott is és nekem nagyon tetszik ,csupán nincs kedvem megint a 0rál kezdeni az egészet.
  • Psychedelic #10035
    Amugy, ha kerestek embert Fekete seregbe, van 1 munkatársam, aki most kezdett el conanezni, és mivel megrögzött pve játékos a pve szerverre küldtem. A lvl 20-on már tuljutott, azt már mondtam neki, hogy van magyar klán ott, de mivel free eddig nem talált rátok.
    A nevét a karijának nem vágom most, de ha kell ember nektek, akkor megkérdezem majd, aztán a többi már nem rajtam múlik.
    Nem tudom, milyen játékos, lehet ö is annak a 10-böl 6nak a tagja, viszont sose wowozott, és nem is érdekli az a játék, ez viszont tetszik neki. :)
  • Psychedelic #10034
    Mondjuk, a jelenlegi wow se hasonlit arra, ami a startkor volt. Akkor még egy Top content, egy top gear eléggé HC dolog volt. Mi lvl 60-on, minden nap raideltünk, este 7-töl éjfélig vagy tovább, amikor uj content kijött volt hogy még ennél is többet. Volt több grand marshal ismerösöm, aki hopnapokig napi 18 oraban pvp-zett, ahoz, hogy elérje a max rankot. Most már elég letolni heti 10 mecset stb.
    Ha csak a pvp rangokat nézzük, az aocé, ezerszet könyebb mint amilyen az a rendszer volt, ott ugyanis ha nem pvptel visszaestél, és pl. hogy rank 13-rol 14-re lépj, 4 hétig kelett a szerveren elsőnek lenned, ami kb. csak non-stop pvpzessel sikerült, és egy csapattal a seggedben.
    Aocban, ha nem jatszok is tartom a rankot, és ha kedvem van tolom kicsit.
    Bár ettöl még élvezetes.
  • Psychedelic #10033
    De attól, hogy az emberek hülyék, és nekik minden azonnal kell. Márpedig sajnos, ez tényleg igy van. És ha valaki 2 perc alatt nem ér el mindent akkor abbahagyja. Attól még nem a játék nehéz, csak selejtesek az emberek ehez a dologhoz.
    Nem csak aoc-ban tünnek el ugyanigy az emberek, hanem warhammerben, aionban, lineageben de még az általad easy szarnak nevezett wowban is van 1 rakat ember, akinek nehéz a dolog.
    Nekik minden nehéz, és minden rosz. :)
  • Although
    És nyilván teljesen igaz a tömeg megnéz valamit egyszer azt látja szar és elmegy vissza se néz nem nézi ebben benne van a lehetőség. És igen sajnos korán kihozták és ennyi. :( Nekem a WOwba az első naptól az volt az érzésem amíg ott voltam , ezt a tömegnek csinálták. minden olyan egyszerű volt vagy annak tűnt. Kétségtelen zseniálisan felépített, zseniális supportal és zseniális random event támogatások már akkor is voltak. De nem az én játékom volt. A conan viszont az, legalábbis az volt.
  • Although
    Nem azt mondom ez az egy ok nyilván benne van amit te is írsz, benne van a mai napig nagyon sok a lag sokan megunják ennyyi. De amit isszonyúan éreztem mindig az a zavar meg a kicsit dühösek is voltak hogy állandóan meghalnak. Legfőképpen gyors élményt akarnak nekik nincs idejük heteket, hónapokat a kevés szabadidejükből arra tölteni hogy megismerjék a karijukat és tényleg tudják használni. Legjobban azoknál láttam akik mégis bent maradtak az a 4 fő a 10ből. Főleg az offline level bevezetése segített nekik. Aztán lv80-on hard modban ott kérdezősködtek mit is kellene csinálniuk, mert gőzük sem volt az egészről. Mert egyszerűen csak gyorsan eredményt akartak. Ez itt nem megy. nyilván nekem sincsannyi szabadidőm de én úgy oldottam meg, mai napig van amit nem csináltam meg. Egyszerüen annyi a titok én nem karok gyorsan eredményt mert egyszerüen csak élvezem. :) És azt is mikor az insurection questek során egyszerűen napokon keresztül nem jutok egyről a kettőre :D
  • Although
    Azóta ez teljesen más játék lett. De mindegy nem érdemes ezen vitatkozni :)
    Azt mondom amit láttam 10 wowsból 6 elment 2 hét után. Ennyi. Mikor még semmit nem láttak a játékból. Amit te írsz 2008ban 2009ben volt igaz utoljára. De akkor is nehezek voltak a raidok meg a játék is. Persze lehet neked még mindig sokminden nem tetszik egyéni jogod. Anno engem is sokminden zavart. Szar volt a support,etc,etc. Azóta Sir Second Edward van ég és föld.:) pl. Nyilván nem fogunk egyetérteni én láttam mivé vált ez a játék 2009 óta. Akkor is azt láttam meg benne amit most. Hidd el minden játék kategóriában így van, a nagy casual tömeg nem szereti a játékot ami nehéz, bonyolult vagy gondolkodni kell rajta :D Én a kivétel vagyok :)
  • Psychedelic #10029
    Ha a forum elejébe néztek elég sok postomat megtaláljátok, sajna képet nem nagyon tudok mutatni már, sztem eltüntek az internet utvesztöiben.
    Fury-n kezdtem a megjelenéskor, Libertalia nevü klánban, hivatalos forumon is megtaláljátok, mivel ez egy kisebb klán volt, igy az első boss killeket, pl vistrix-et több klán akkor 80-as tagjai ölték, köztük jópár libertalias, és mondjuk olyan klánok emberei mint a nightmare asylum stb. Késöbb egybeolvadtunk a black hand orderel, és akkor már 1 klánként raideltünk, de mint mondtam én 2 hónap után léptem a játékból, mivel akkor még messze nem volt ilyen állapotban mint most.

Ha vártak volna 1 évet a megjelenéssel valószinü most többen játszanak vele, de akkor még messze nem volt kész állapotban.

Mivel pve szerveren vagytok ha jól látom, a field of the dead bugot gondolom azért nem vágjátok, a map elején szimplán néha random dmg-töl összeesel, nem én találtam ki, és jópár órát pvp-tem ott az elmult pár hétben, van ilyen. Bármilyen dmg-et, néha csak ugy összeesel töle.
    Akár full hp-ról egy dot-tól. nyugodtam tesztelhetitek, huzzatok rage-n 1 karit 40-re. :)
    De nem szokásom szarságokat beszélni.

Rengeteg dolog van amit imádok conanban. A világ pl messze a legjobb, conarch valley, nem biztos hogy jól irom a nevét, pl. fantasztikus.
    Elég jól összerakták mostanra a pvp-t is. Amikor indult, akkor még 1 szaros combohoz is 4 irányt kelett nyomnod, nem volt pvp rank, nem volt semmi kb, csak szamolta a killeket és ennyi. Dark templarral kezdtem, de mivel 0 balance volt ezért rerolloltam rangerre, majd ugye 2 hónap után abbahagytam.

És rengeteg potencia volt ebben a játékban, és sajnálom, hogy nem jutott többre, mert érdemes lett volna rá, de sztem funcom nagyon elcseszte.

Én nem akarok itt vitatkozni veletek, de azt nem tudom elismerni, hogy a conan azért tart ott ahol, mert az emberek noobok hozzá. Biztos van ilyen, de nem ezért, én láttam milyen volt startkot. Ha jól emlékszem, talán közel 1 milió példányt adtak el belöle akkor, de legalább több száz ezret, és pár hónap alatt az emberek 80% abbahagyta amiért olyan volt amilyen. És innentöl kezdve funcom csak futott a dolgok után.
    És sajnos én ugy érzem, még mindig lenne sok dolog amin javitani kéne, de már nem fognak.
    Én ebben látom az okát a kevés playernek, és nem a nehézségben.
  • Although
    Necropolis :)
    Necropolis
  • Although
    Nem is azt mondtam ebből vagy wow-s kategória. Az irásod alapján nem feltételeztem az gond. Mindössze hosszan írtam amit Drutar kolléga egy kérdésben összefoglalt :) Ez egy elképesztően jó nehézségi szintel rendelkező játék volt. Nyilván én sem vagyok éjjel nappal tehát nem a hardcore kategória. Mindegy is ami nekem a conanban tetszett egy év alatt is maradtak olyan helyek amit többszöri kísérletre sem tudtunk megcsinálni. A fekete sereg linkben írt archer boss például állandóan végzett velünk pedig hidd el nem gyenge csapat voltunk. És az insták zömét nem tudtuk mindig megcsinálni függően éppen kik voltak a groupba. Most ez úgy változott a standard csapatunk HM-be egy nap végzet a Necropolis-al és a Malicével.:( Pedig mi nem is vagyunk a Fekete sereg elit groupjainak a szintjén. Miközben 4 wow-os ismerősömmel behaltunk a standard Necropolison. És ez volt nekem a Conan egyik titka a világ szeretetén kívül. Mindig volt benne kihívás. Ez majd változni fog. Mert tudod sokan nem azt mondták nehéz hanem azt hogy szar és elmentek. Mára sajnos a Funcomnak nem maradt más választása mint hogy nerfeli az egész világot kitolva a régi játékosokkal.
    Ha van lehetőséged próbálj csatlakozni egy T3 raidhoz azt még úgy néz ki nem nerfelték annyira. Abból úgy nagyjából láthatod milyen volt a Conan mostanában a nerf előtt. Tudod én azokhoz a casualokhoz tartoztam mindig akik azt mondták az a jó ha nagyon nehéz valami mert akkor nem unom meg. Ez az egyik ok volt a sok közül amiért a Conanba kevesen voltak. Ezt Huma úgy hívja a még éppen teljesíthető szint ez a WOw. A Conan feltette volt az emberek zöme viszont elment ilyenkor. Jön a Film és ez A Funcom utolsó chance és nem akarja elszúrni sajnos. Most erre is igaz lesz Huma találó mondata. De tudod ez az út jelenti hosszútávon majd a Conan is unalmas lesz.És ez nem jó legalábbis szerintem.
  • Psychedelic #10026
    Igen, szimpla casual vagyok, casuel szinten toltam a pve-t wowban, substance-ben, egy casual substanceben, akikkel szerver és magyar firstre vertünk pár béna bosst, lvl 60-on egyedüliként vertük be a magyarok között naxxramast, casuel rogueként, nekem volt egyedül, full t3 setem, casuel legendary fegyverrel futkostam, emellett casuel szinten pvp-tem, és lettem még a seggelős pvp rendszerben marshal, ami tipikusan napi 1 órás casuel meló volt.
    Casuel szinten indultam neki AoC-nak is, egy casuel klánban akikkel az akkori pve contentet szerver firstre ha nem world firstre ütöttük, bár biztos gyengébb volt mint a mostani legdurvább content, a lényeg hogy casuel voltam.
    Tény 2 hónap után elegem lett conanbol, a 0 balance miatt, és a rengete hiba miatt, ezért tovább álltam casuelkedni több másik játékba.
    Toltam még pár mmo-t, pl. aiont, ahol az afternoon delightal azthiszem nyugodtan mondhatom egy pár hónapig uraltuk spatalos szervert, amig aztán be nem unták az emberek és tovább nem álltak.

Mind1, a lényeg, ha valaki casuel, hát az nem én vagyok, most kezdtem nemrég ujra haverokkal játszani, casuel szinten pvp-getünk rage-n, most pvp 3 vagyok, egyenlőre a pvp 5 a cél, mire 80-at elérem az is meglesz, aztán majd meglátjuk.

Pve immár évek óta nem mozgat meg, wowban elértem amit lehetett, továbbá nem érdekel a pve content, mivel sehol nem üti meg azt a szintet.

Nem sorolom még, hogy milyen mmo-ban meddig jutottam, mert a kutyán nem érdekli, és nekem se célom, hogy ugy tünjön, itt ajnározni akarom magam, csak azért irtam le ezt a pár dologot, hogy valami látható legyen abból, nem vagyok casuel noob.

Leirhatnád akkor, ha te nem vagy a wow casuel noob fajta, hogy hol mit hoztál össze, ha csak conant tolod akkor itt, milyen geared van, milyen klánban, milyen pve bossokat vertél be.

De mindentöl függetlenül, biztos, hogy nálam jobban kened vágod, hogy mi is volt aoc-ban az elmult pár év alatt. De azt nem fogod se te se más bemesélni nekem, hogy ez az mmo a legjobb legnagyobb, és csak azért haldoklik mert, a sok noob nem tudja letolni a lvl 20-as területeket.

Hidd el, nekem, nem kéne segitened ahoz, hogy tuljussak tortage-on, és hidd el, van annyi, mmo, és játék, raid boss, stb a hátam mögött, hogy azért megoldjam azokat a kihivásokat amiket egy játék elém tud állitani.
  • Although
    Üdv Drutar!

Olvasd el a Fekete sereges linkemet!!
  • Drutar
    üdv!
    Tudod annyiban igazad van ,hogy Although oda van ezért a játékért,és kicsit talán többnek látja mint ami. BG alias minigame a Funcom már rég megcsinálta azt,hogy haveroddal groupban induljatok,csak az lett az eredménye ,hogy mindenhol a nagy guildek 6os über groupjaival áltál szemben ,az már nem pvp volt hanem XP farm pláne ha 1-2 kezdő is volt a te random csapatodban. Cirka másfél-2 év után szüntették meg ezt a rendszert,sokáig kellett nekik könyörögni hogy ez így nem jó. De ha jól tudom most van premade és random pvp minigame rendszer is. Az 1 30as dmg ezt nem értem soha nem láttam még ilyet,nézd meg a combat log-odat,viszont az úgynevezett one-shot-tal már találkoztam de ilyenkor 26348678 dmgt lőttem az ellenfélbe az eddig lejátszott cirka 2500 minigamem alatt 3* fordult elő.
    Szerintem a Conan tök jó pve rendszerrel rendelkezik az insták nehézségi szintje is megfelelő. Majd ha eljutsz egy-két magasabb szintű raidre t3-t4 ,khitai insták majd akkor tudod igazán véleményezni ,hogy milyen a wowhoz képest... "amikor megjelent a game, lazán bevertük 1 honap után a raid bossokat." Na ezt azért csak viccnek szántad ugye?! :)
    Duel: ez Hyboria itt mindenki ellen ,pont ez a jó a gameben,egyébként maga a duel is működik ha nagyon akarja valaki mind Khesben illetve a funcom csinált Arénákat is ahol akár a saját guildtársaiddal is meg lehet küzdeni.
    És hogy miért játsszák többen a wowot nem tudom és nem is érdekel,talán mert egy gyengébb gépen is elmegy talán mert mikor indult nem nagyon volt más és sokan beleragadtak abba a világba...nem tudom ,nem lényeg,de annál a Conan sokkal jobb játék mint amit a Wow:Conan játékosok arány
    mutat...
  • Although
    De hogy értsd! :)
    Fekete sereg
    Ezután nyugodtan folytathatod a lenti hülyeséget, mert azt a conat amiről nerfeltek te már sose fogod látni. :)
  • Although
    :) Lehet igazad van :) Nekem egy hét anno elég volt a WOw-bból :)
    2009-től vagyok régebben a low level instancék között is volt erős, ma főleg sajna lv80felett vannak az igazi kihívások. Azt látom a Conanból nagyon halovány a tudásod, lehet haloványabb mint nekem a WOw-ból. Nem is akarok vitatkozni. Látom semmit sem láttál az új területekből vagy Talán életedben egy T2-es raidot sem láttál mindegy. 2010-ben több hónapon keresztül próbáltam segíteni embereknek, nagyon jó fejek voltak többségében német, ahogy lenni szokott azért kérdeztünk ki mivel hogyan addig. 90%-uk természetesen wow-os volt, voltak mások is de nagyrészük wow-os. Tudod 90% már a szimpla pict területen a Tortageban behalt. Nem írom milyen kérdéseket tettek mert nem lényeges. Egy német srác volt akinek több napon át próbáltam segíteni. Sajna két hét után feladta. Mondom felesleges ezen vitatkozni. Mert ízlések és pofonok. És tény a Funcom jelentősen nerfelte az összes dungeont meg szerintem a területeket is azelőtt nehéz volt a solo Paikang is 10 ből 7-szer resspadra kerültél ez most lement 10-ből 4-re. Gyakorlatilag,szerinted miért? És tudod mi a vicces még mindig nehéz nekik. Szimpla Necropolisba behaltam a wow-s ismerősökkel 2 hete. És ez szomorú mert lehet a fucom további nerfre kényszerül ami már nekünk régebbi játékosoknak elviselhetetlen lenne. És hogy tud a pvp-t is nerfelték. Sokkal sokkal könnyebb lett mostmár én is mondhatom sajnos nem sajnos ez van. Így most már neked is élvezhető lett :) De nyilván van igazságod, nekem ez a játék sokat jelentett mindig. De nem fogok veled erről vitatkozni mert én 2009-től itt vagyok azt meg láttom te egy szimpla casual vagy. :) Én is de azért nem ez a wow-os fajta :)
  • Psychedelic #10021
    Bizonyára csakis a gépigény és a könnyüsége az oka annak, hogy wownak van 11 milió előfizetője, a conan meg haldoklik. :)
    És még véletlen se az, hogy ugyanazok a szarságok vannak bent a játékban, mint amikor megjelent. Nem lehet még mindig vizben harcolni, ezért mindenki oda menekül, field of the dead-en vagy mi a neve, még mindig neha meghalsz akár 1 30-as dmg-töl is instant pvp-ben. Ennyi idö alatt se sikerült egy duelt berakni, vagy hogy ha van 2 harvom, akkor betudjak velük menni csapatban bg-re és egymáshoz rakjon. De még 1 hétig sorolhatnám azokat a hibákat és szarságokat amiket évek alatt nem tudtak megcsinálni.
    Elhiszem, hogy neked a conan a minden, de ilyen butaságokat ne mondjunk már, hogy ez egy isten pro játék, és hogy a wow mennyivel könyebb.
    Én se játszok már wow-al, és jelenleg conant tolom én is rage-n, de ettöl függetlenül, conan sajnos a nyomába se ér még mindig a wow-nak, csak már meguntam nagyon.
    Azt nem vágom, hogy pve-ben a legdurvabb raidek, milyen szintü tudást taktikát stb igényelnek, csak azt, hogy anno amikor megjelent a game, lazán bevertük 1 honap után a raid bossokat. Bizonyára most már hatalmas taktika skill stb. kell hozzá, de igazából erősen kétlem.
    Azt mát olvastam töled szokszor, hogy panaszkodsz, hogy nerfelik a bossokat, a hobitok miatt, vagy mit szoktál irni, megkérdezhetem, te lenyomtad e már az összes pve contentet, raid bosst stb. a játékban?

De tényleg, ha ebben a játékban, a pve olyan etalon, és annyira nehézre és jóra megvan csinálni, miért nem játszik vele a kutya se?
    Azt ne mond, mert hogy olyan nehéz, hogy 1 wow pve "pro"-nak se menne.

Szerintem az egyetlen oka annak, hogy ugy tünik nehéz a pve, hogy nem tolja ezt a kutya se, és ha akarsz magad mellé pár ember hogy megölhess 1 raid bosst, akkor nagyrészt, csak szerencsétlen noobokat fogsz találni, akik szerepjátszani jöttek naphosszat, és nekik még amugy az olyan könnyü, wow 5 fös normal instak is gondot okoznának.

És még1x, félreértések elkerülése végett, nem tolom wow-ot évek óta, és jeleneg én is conant tolom haverokkal, igaz én csakis a pvp miatt, mert az egész élvezetes. Viszont ezt a nagy elvakult conan imádatot nem tudom hova tenni. Elhiszem, hogyha valaki imádja, és neki nagyon bejön, de azért maradjunk a realitásoknál, és ne képzeljünk bele olyan dolgokat ami nincs.
  • Tomy Lee
    Na vettem egy Bear shaman-t remélem nem fogok benne csalódni:-)
  • Tomy Lee
    Item Shop-ban Rise of the Godslayer - Collector's Edition 1100 FP azaz 2700 forint!
  • Although
    Hát attól függ milyen módot választasz ha egy egész évet előre nyomsz az úgy lehet 2000 körül is kijön. A legjobb szerintem amíg Magyarországon volt én is vettem a 2 havi 6e-ért. Vagy akár kevesebbért. Neten találhatsz online forgalamzókat akik árulnak gamecardot még és van azt hiszem valaki az ageof conan.hu-n is aki kedvezményesen tud gamecardot azt hiszem 4e-ért. Teháát megadsz egy bankártyát és választasz fizetési módot. A kártya mindenképp kell. De! Van opció gamecard kódot megadni és úgy nem von le semmit a kártyádról egész addig míg ütöd a gamecard kódot :)
    Egyébként meg a WOW mindent szempontból alacsonyabb szint a Conanhoz képest. Leszámítva azt tényleg alacsony a hardwer igénye és a nehézség sem magas így nagy tömegek számára vonzó. A conan nem az a kategória. Nem azt mondom EVE online. De nincs sokkal lemaradva :)
  • himpike
    1.Milyen fizetős alternatívák vannak most premiumra(fizetőssé válni)?
    2.Melyik a legkedvezőbb megoldás anyagilag?

A havi 4000 remélem vicc mert a wow sincs annyi.