Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
-
Psychedelic #10021 Bizonyára csakis a gépigény és a könnyüsége az oka annak, hogy wownak van 11 milió előfizetője, a conan meg haldoklik. :)
És még véletlen se az, hogy ugyanazok a szarságok vannak bent a játékban, mint amikor megjelent. Nem lehet még mindig vizben harcolni, ezért mindenki oda menekül, field of the dead-en vagy mi a neve, még mindig neha meghalsz akár 1 30-as dmg-töl is instant pvp-ben. Ennyi idö alatt se sikerült egy duelt berakni, vagy hogy ha van 2 harvom, akkor betudjak velük menni csapatban bg-re és egymáshoz rakjon. De még 1 hétig sorolhatnám azokat a hibákat és szarságokat amiket évek alatt nem tudtak megcsinálni.
Elhiszem, hogy neked a conan a minden, de ilyen butaságokat ne mondjunk már, hogy ez egy isten pro játék, és hogy a wow mennyivel könyebb.
Én se játszok már wow-al, és jelenleg conant tolom én is rage-n, de ettöl függetlenül, conan sajnos a nyomába se ér még mindig a wow-nak, csak már meguntam nagyon.
Azt nem vágom, hogy pve-ben a legdurvabb raidek, milyen szintü tudást taktikát stb igényelnek, csak azt, hogy anno amikor megjelent a game, lazán bevertük 1 honap után a raid bossokat. Bizonyára most már hatalmas taktika skill stb. kell hozzá, de igazából erősen kétlem.
Azt mát olvastam töled szokszor, hogy panaszkodsz, hogy nerfelik a bossokat, a hobitok miatt, vagy mit szoktál irni, megkérdezhetem, te lenyomtad e már az összes pve contentet, raid bosst stb. a játékban?
De tényleg, ha ebben a játékban, a pve olyan etalon, és annyira nehézre és jóra megvan csinálni, miért nem játszik vele a kutya se?
Azt ne mond, mert hogy olyan nehéz, hogy 1 wow pve "pro"-nak se menne.
Szerintem az egyetlen oka annak, hogy ugy tünik nehéz a pve, hogy nem tolja ezt a kutya se, és ha akarsz magad mellé pár ember hogy megölhess 1 raid bosst, akkor nagyrészt, csak szerencsétlen noobokat fogsz találni, akik szerepjátszani jöttek naphosszat, és nekik még amugy az olyan könnyü, wow 5 fös normal instak is gondot okoznának.
És még1x, félreértések elkerülése végett, nem tolom wow-ot évek óta, és jeleneg én is conant tolom haverokkal, igaz én csakis a pvp miatt, mert az egész élvezetes. Viszont ezt a nagy elvakult conan imádatot nem tudom hova tenni. Elhiszem, hogyha valaki imádja, és neki nagyon bejön, de azért maradjunk a realitásoknál, és ne képzeljünk bele olyan dolgokat ami nincs.