cashfiesta
-
Én évekkel ezelőtt kipróbáltam a cashfiestát.
Irtam egy olyan szoftvert, amelyik amint leült a kis emberke azonnal egy sinushullámban felvitte az egeret a reklámfelületre, majd vissza az előző pozicióba. Amikor pedig a kis emberke elindult, akkor egy procedure segitségével kerestem a sétáló emberke 4 megadott képpontjának szinét a reklámcsikokon. Ez nehézkesen működött, mert valamennyi átlátszósága van a kis emberkének, de végülis mikor leprogramoztam a 2%os szinbeli tűréshatárt, akkor a világos szinű bannereken már elég gyorsan megtalálta az eljárás az emberkét, és azonnal rá is kattintott. Kb 15en regisztráltak alám, köztük a kollégáim számítógépén futtatott programok is. A vége a dolognak az lett, hogy egy büdös fillért sem kerestünk a dologgal, az összeg valahogy leosztódott kb 1/tizezred részére, amit online vásárlásokra lehetett volna felhaszálni, de azt is csak a termék árának bizonyos hányadáig. Utána nekiálltam olvasgatni a dologról, és kiderült, hogy mind átverés. Bármit képes vagyok leprogramozni, de a legtöbb oldalon csak kamu csekkek vannak, hogy bezzeg nekem már fizetett egy csomót, és sarokházat épitettem belőle. Kamu az egész, ilyenben ne higyjen senki.