32
cashfiesta
-
exodus2 #32 Meg el is lehet menni dolgozni, mert így nem fogsz meggazdagodni:) -
HuNiKiA #31 Áh nem igaz...! csak kicsit utána kell nézni... Lehetsz online vállalkozó az megéri -
#28 -
Én évekkel ezelőtt kipróbáltam a cashfiestát.
Irtam egy olyan szoftvert, amelyik amint leült a kis emberke azonnal egy sinushullámban felvitte az egeret a reklámfelületre, majd vissza az előző pozicióba. Amikor pedig a kis emberke elindult, akkor egy procedure segitségével kerestem a sétáló emberke 4 megadott képpontjának szinét a reklámcsikokon. Ez nehézkesen működött, mert valamennyi átlátszósága van a kis emberkének, de végülis mikor leprogramoztam a 2%os szinbeli tűréshatárt, akkor a világos szinű bannereken már elég gyorsan megtalálta az eljárás az emberkét, és azonnal rá is kattintott. Kb 15en regisztráltak alám, köztük a kollégáim számítógépén futtatott programok is. A vége a dolognak az lett, hogy egy büdös fillért sem kerestünk a dologgal, az összeg valahogy leosztódott kb 1/tizezred részére, amit online vásárlásokra lehetett volna felhaszálni, de azt is csak a termék árának bizonyos hányadáig. Utána nekiálltam olvasgatni a dologról, és kiderült, hogy mind átverés. Bármit képes vagyok leprogramozni, de a legtöbb oldalon csak kamu csekkek vannak, hogy bezzeg nekem már fizetett egy csomót, és sarokházat épitettem belőle. Kamu az egész, ilyenben ne higyjen senki. -
zeloka #28 Istenem a sok buta ember!1.Azt mondják hogy énpedig gyűjtöttem 50000 pontot és seholsincs pénz!elkéne olvasni mi van oda írva!2.még szép hogy lenullázodik mert új hónapot kezdel!3.vannak ingyenes special offerek.mennyi pénzed van azt nem a honap elején irja ki hanem a közepe fele.Ha kellenek tippek:[email protected]
Az oldalam amugy:penzado.uw.hu
-
martonboy #27 http://aranybanya.info -
Hát én futtatnám ezt, de kb 1 éve nem tud kapcsolatot létesíteni a progi a szerverrel... a cashfiesta.com elérhető, a www.cashfiesta.com meg nem (ugyanaz a 2, a progi az elsőt használná), és fogggalmam sincs, miért. :((
Amíg aludtam, addig simán elfutogatott...
Fizetnek egy idő után, de NAGYON sokat kell addig futnia, nekem van 3 progim is az emberke futtatására ;)
Amíg nem akars precíziós egér műveleteket végrehajtani az ébrentartó progi(k) mellett, addig nincs is baj ;) (photoshop, flash, stb.) -
Jaja. -
Valóban ez egy hülyeség, nem is vicces. -
laliking #23 Te figyi Itt most 16 nappal idősebb vagyok nállad.. (de még így is kicsinek számítok) na szal Szvsz elég hülyeség ezaz itt is voltam zárás elöttözés. a moderátortopikban lehet meg is szavazzák hogy büntipont járjon érte..
semmi értelme nincs csak az hogy cseszegeted a másikat. Sőt, még meg is utál....
Mégha nem is számít 1 ember a földön! -
hülyeség az egész ilyen internetes pénzkeresés.
A téma zárható, mivel van már ilyen topic. Voltam zárás előtt én is:D -
ne dőlj be, hagyd a francba...
ja és én is voltam zárás előtt :D -
az összes ilyen átverés -
Régen én nyomtam Cashfiestát ilyen kurzormozgatóval, kizárólag éjszaka.
Nem fizettek egyszer sem, hónap végén lenullázódtak a pontok, pedig elvileg át lehet vinni.
Szóval nagyon nem jött össze, hagytam a fenébe. -
max. nem fizetik ki. Kérrdés, hogy egyébként kifizetnék-e :D -
Csak az a baj, hogy le is bkhatsz vele, és bukhatsz vele sokat! -
laliking #16 PÉNZKERESÉS -
laliking #15 ja, van!
EZ AZ!!!
A file kicsit bénán van megoldva, szal kicsomagolás után írd át a nevét Emblore.exe -re -
van már topic a pénzkeresőknek... -
Meg ezt úgy kellenne csinálni, hogy valami gold cuccra regizni, és akkor több pénzt ér a pontod. Bár én csináltam vagy fél évig, de nem sokra jutottam. Igaz nem regiztem olyan gold cuccokra... -
Van valami progi ami nem engedi leülni a csákót... -
Most mér engem anyáztok, én se csináltam végig egyik haver mondta, hogy szinte beleőrült, de akkor is megcsinálta, és tényleg kiküldték neki...Bár azóta nem beszéltem vele, azóta gyógyszeres kezelés alatt áll! 
-
3 év? én is elkezdtem, de akkor nincs értelme folytatni. Különben is 5 percenként menteni kell, mert akkor elveszted az addig gyűjtött pontokat. És folyton figyelni, hogy mászkáljon az a kis manó, meg kikergetni a reklám részből. Jóformán mást sem csinálsz, csak azt a csíkot nézed. És valószínű, hogy egyszer sem fogsz rákattintani a hirdetésre. Sőt abból neked semmi jó nem származik. És a helyet is elveszi a képernyőről. -
én is voltam :) -
LOL
3 év...
3 óráig sem bírnám :) -
Ja, 3 ev folyamatos hasznalat utan golndolom kuldenek egy 50dollaros csekket kb, igazan megeri
-
izb #6 Hol leszel te 3 év múlva??
Közben 80x behal a winfosod,elszáll a vinyód,és 15x tökön szúrod magad,azért az ócska 20 dolcsiért,ami addigra 2000 ft fog érni.

-
Nem kamu, kifizetik, de legalább 3 év folyamatos használat után! Az a kamu, hogy pár nap és milliomos leszel! -
voltam zárás előtt -
kamu -
Az összes ilyen jellegű pénzkeresés időpocsékolás. Vagy rohadt keveset fizetnek/sok idő alatt, vagy rohadt sokat igérnek, kevés idő alatt (ami legtöbbször csalás). Saját tapasztalatból mondom, nem éri meg az ilyeneket csinálni. -
sanca25 #1 www.cashfiesta.com
Valaki próbálta már ezt? (Ez egy olyan reklám, amiért ha futtatod netezés közben, és elérsz egy limitet, fizetnek.) Mi a véleményetek erről? Lehet valami kémprogram jellege?