• SAX
    Hali
    végigolvasgattam nagyjából a hsz.-eket, ezekre nem nagyon reagálnék :)
    egy ilyen játéjkhoz pl. minek magyarosítás? :) nem értem... nem egy szerepjáték, ahol a játék vezérfonala 99%ban a párbeszédeken múlik :)
    a játékról... nekem nagyon bejött.... tegnap este 11 után raktam fel, éjjel 2ig nyomtam... :) nehéz volt abbahagyni. azthiszem most végre az van meg ebben a játékban, amit már nagyon rég nem éreztem sehol... van történet :) hangulatos videók, remek zenék, amik teljesen illenek a játékhoz. az irányítást én leginkább a driver 1hez tudnám hasonlítani, ami viszont biztos, a driv3r-el összehasonlítani teljesen értelmetlen és felesleges, ég és föld a kettő. tény hogy az irányítás nem egy gtr2 vagy egy wtcc... és kormánnyal se lehet játszani (bár igazság szerint nem is néztem... mert szerintem értelmetlen :) gta-t se hiszem hogy játszotta volna bárki is kormánnyal... kiszállsz, stb, nem ehhez van..), de szerintem a rengeteg pozitív ötlet és a hangulat bőven kárpótol ezért... és egyébként is csak megszokás kérdése :)
    rengeteg remek apró újítást, ötletet fedeztem fel, ezekre részletesen nem térek ki... szerintem mindenképpen érdemes kipróbálnia annak, akinek valamelyik driver is tetszett :)
    a grafika is jó, igaz hogy egy kicsit többet vártam a max grafikától, de azért panaszkodni így se lehet... és persze az se utolsó, hogy még így is tökéletesen akadozásmentesen fut :)
    egyszóval: királyság ;)