• grebber
    #1970
    Levédetve a Driver: The Recruit!

    Időnként remek szolgálatot tesznek a márkanév levédéssel foglalkozó hivatalok, sok esetben innen szerezhetünk első ízben tudomás egy-egy még bejelentetlen játék fejlesztési munkálatairól, egyáltalán a létezéséről. Az esetek döntő többségében a bejegyzett címek formát öltenek és meg is jelennek a játékpiacon. Az új Driver epizód érkezéséről tavaly júniusban hallhattunk először, de azóta mintha csak elvágták volna, pedig nagyon is él a projekt.

    Hogy honnan tudjuk? Naná, hogy az USPTO (United States Patent and Trademark Office) frissen bejegyzett dokumentumából. Az, hogy bármit is tudnánk, erős kifejezés, csupán annyit állíthatunk, a kiadónak, vagyis a francia illetőségű UbiSoft-nek tervei vannak a sorozattal, erről árulkodik a frissen levédetett, Driver: The Recruit cím is. Csak nem egy hivatalos bejelentéssel készülnek a június elejei E3-ra?

    Minden bizonnyal, ám a további konkrétumokkal, részletekkel még sajnos várnunk kell. Egyébiránt ha még idén kijönne egy újabb Driver epizód, az stratégiailag is a lehető legjobb döntés lenne a kiadó részéről, hiszen a Grand Theft Auto IV láz már hónapok óta lecsengett, az esetleges újabb epizód pedig még nagyon messze lehet, így szabad a pálya. Kikapcsolunk spekuláló üzemmódból, kiderül hamarosan, hogy mit rejt a Driver: The Recruit cím.

    info: Gamechannel