• Lyan Kyj
    No, végigjátszottam a történetet.

Az előző rész pc-s próbálkozását meg sem említem, nem is hasonlítgatom össze a kettőt, itt igencsak örültem, hogy egy normális, jó játékot kaptam.

Minden maxon röccenésmentesen ment, bár amúgy sem mondanám grafikájára, hogy "ejha, de szép lett" (néhol egy hm...hm.. is elhangzott nálam, kicsit spóroltak a dolgokkal itt-ott), nem is szabadott volna röccennie.

A történet rendkívül rövid volt (még legalább ennyi küldetésre számítottam), talán ha volt 30 főküldi összesen, talán kevesebb, kb ennyinek éreztem. (a credits után még írta, h vannak side-missionök, de akkor is kevés más hasonló játékokhoz képest)
    Ezt sajnálom, mert az átvezető videk igen tetszettek, a főhőst nagyon frankón megcsinálták, bőven ki lehetett volna még hozni vmit az egészből.

Hangulatra ötöst adok, már többször is láthattunk hasonló megvalósításokat, ismerős dolgokat, az új köntösben is nagyon jól szórakoztam.

Kicsit úgy érzem, csak egy részletét kaptam meg a játéknak, ott volt minden, csak nem teljes egészében.

Ettől függetlenül élveztem, s bár jópár negatív dologgal elő tudnék rukkolni, ezek egyike sem volt egetrengetően zavaró.

Mindenkinek ajánlom, aki még nem próbálta:P