1974
  • oniel
    hello!
    már találtam itt a topikban egy mentés 100% de hibás oldal!
    felraknátok nekem mégegyszer!
    köszi!
  • bertino
    [URL=http://www.gamekapocs.hu/cikk/1067/743/1/Driver:+Parallel+Lines]itt is masszívan GTAhoz hasonlítják... "GTA pótlóként"[/URL]

no comment
  • grebber
    Volt egy érdekes küldetésem aminél szerintem az átvezető videót nem játszotta le a gép nemtudom miért.

Az volt a dolog hogy menjek el egy helyre ahol felszálltam egy kamion hátuljára fegyverrel.Ekkor bejött az átvezető videó hogy kikanyarodunk majd pár másodperc szünet és ott vagyok a kamion mellett egyedül.

Itt mi történt amúgy???
  • grebber
    Nincs még,de készül!
  • Endiman
    sziasztok!

van magyarosítás a gémhez?
  • tofu
    utána meg a kerekét kell kilőni úgy hogy a görgővel klikkelsz vagy a középső egérgombbal célzol és kilövöd a kocsi kerekét!
  • tofu
    azzal a kcsioival azt kell csinálni hogy rácélzol a kocsira jobb klikkel és futsz körbe úgy lövöd meg a kocsit és lehetőleg shotgunnal csináld és balra kezdj el futni!
  • kovikrisz
    Hali! Segítségetekre lenne szükségem. Már az elején elakadtam. Mit kell csinálni azzal a roncs autóval, a hordok után?Kérlek segítsetek.
  • zolo
    Zenei listában nem találtam meg, de a készítők oldalán is van fent vele interjú, tehát egy szám tuti van tőle , tudom hogy melyik, de a címét nem tudom.
    Audio Bullysról van szó, ah valaki tudja, mi a zene címe, ami 2006-ban szól tőle az kérem segítsgen.Electro vagy trance stílusú a zene, nem tudom pontosan :)
  • stingray
    Labi Siffre - The Vulture
    A legjobb szám
    Szerintem
  • SzZs
    pl:gamecopyworld.com
  • merse noni
    sziasztok a segitségeteket kérném letöltötem a gémet de nincs hozzá crack keresgetem és nem találok sewhol ha valaki tudna adni nekem egy linket honnan tudok cracket letölteni hozzá vagy ha valaki tuna nekem küldeni nagyon megköszöném segitségeteket elöre is köszönöm.sziasztok az msn cimem:merse [email protected]
  • tzsoltika
  • caprine #1401
    Hát erre a missionre úgy kéne érkezni, hogy már van ilyen csuzlid, de ha mégsem lenne akkor ahogy bemész rögtön a kapunál meg még vagy 2-3 helyen körbe találsz aknavetőt. 3 lővés a tank és game over. Épp csak annyi hogy csúzlival a kézben átmész a keritésen ami becsukodik m ögötted, manuális célzás kicsit jobbra fordulás és pont elötted fog elsasszézni a tank. 3 gyors lővés és kész, ezt egymás után leadhatod, nem kell keringözni. A motor sajna utána eltünik.
  • neszoljalbe
    Csao! Tudna nekem valaki segíteni, elakadtam, vagyis nem tom annak a négernek a tankját kilőni a végén, vagyis ő lő ki engem túl gyorsan. Van benne valami titok, vagy csak lőnikell azt kész, ja és nincs rakétavetőm, azt hol tudok beszerezni?

Üdv
  • 6600GT
    akkor lehet,F.A.Q! ott ír egy crack hibát.
  • BIZ0906
    http://gamecopyworld.com/ Driver: Parallel Lines v1.0 [MULTI5] Proper Fixed EXE Én ezt használom és egyszer nem fagyott még bár a memorám 1Gb
  • bepi
    Hello valki meg tudja mondani hogy miért fagy le állandóan a játék ahogy elkezdődik a rendőrős üldözés 1 perc még talán annyi se és le fagy
    A gépem
    Intel pentium 4 3ghz
    asus p5p800 se alaplap
    geforce 6600 256mb
    512mb ddr memória
    lehet hogy a crackal van a baj mert én a game.epyx.hu oldalon regisztráltam és ftp-sen leszedtem a gamet kérlek seggitsetek mi lehet a baj
  • arty
    valósághűbb igy. figyelj oda jobban ;)
  • szabensz
    szevasztok valaki megtudja mondani miért fagy le állandóan a játék pár perc után még lehet annyi se és nem is szaggat.
  • Nohab
    Bocs, fogalmam sincs. Én is csak kétszer találtam oda.
  • BIZ0906
    Akkro már értem thx
  • trackmaniac
    Ezt már én is próbáltam, de azért kitalálhattak volna erre valamit. Mert pl. hogyha épp egy race közben borul fel, akkor az überfa..a!
  • Prézli
    Ha a Ram Raider-re gondolsz, akkor azt megkapod a garázsba.
  • Prézli
    Ki kell szállni és otthagyni, vagy egy másik autóval addig löködni míg visszaborul.
  • grebber
    Nekem sajnos az egyik küldetésre kapott páncélozott kocsim borult fel pedig az über volt nagyon de otthagytam mert nemtudtam "visszaforditani"
  • trackmaniac
    Hali! Gondolom már veletek is előfordult, hogy felborult a kocsitok. Olyankor mi a teendő? Mert a R lenyomásával semmit sem érek el (ugye ez lenne a reload)...
  • arty
    texturahibák, árnyékhibák, lassu, optimalizálatlan, bénán mozgó főhős, gagyi emberrelmászkálok küldetések
  • trackmaniac
    Sziasztok! Keresgéltem egy kicsit a neten (google jó barátunk segítségével) és ezeket találtam:

autólista + egyebek
  • tofu
    hali vki nem tudna nekem segíteni a Paggy Wagon nevű küldiben?
    azt kell hogy rabot kell kiszabadítani 1 transfer kocsiból
    a kocsimat megcsináltam úgy hogy a kereke és az üvege golyóálló és így is ha lőnek hamar tönkremegy a kocsim
    pls vki segítsen!
  • Rodman6
    Bár nem értem miért fikázza mindenki a Driver 3-ik részét, én azonkívül hogy az opcióban el kellett egy órát szarakodni a billenyűzetbeállítással, más hibát nem fedeztem fel. Volt benne 3 nagyváros, jó sportkocsik stb.
  • Prézli
    Azt értem, hogy le kell nyúlni a küldetésben szereplő bulldózert...de hogy? Minotauros a labirintusban feeling az egész építkezés.
  • Prézli
    2006-ban megfojtja (vagyis nem öli meg csak megszorongatja) 78-ban meg leüti

Amúgy a játék nekem is tetszik de szvsz autótörés és grafika terén borzalmasan messze elmarad a Driv3r-től. Ami nagyon nem tetszik, hogy ha pl oldalbakapok egy falat akkor elől hátul kinyílik a motorháztető/ csomagtartó, és a tető is megrogy ami kb a GTA szintjén van. Nem ömlengek a 3-ról de abban szép, igényesen kidolgozott autók és hihető törések voltak, itt nem.
    Amúgy mikor először felraktam nem hittem a szememnek, olyan szarnak tűnt, hogy azt hittem valami elfelejtett izé a Driver 2 és a Driv3r közötti időkből. De persze a hangulat mindent feledtet mert az tényleg van. Az Ubisoft helyében csinálnék egy patch-t ami csak a grafikát javítja.

Amúgy ha a bugoknál tartunk az egyik StreetRace nálam úgy indult, hogy a rajtoltató hullaként feküdt az úton (ennek ellenére beszélt) és a jobboldali autók meg keresztben állt az úton orral belefúródva egy másik ott parkolóba.

zolo, neked meg nagyon köszömön, hogy válaszoltál

• BIZ0906
    De akkor nem megfolytja hanem leüti
  • ScarY MAN
    odamesz hozza...kozel...bal klikk...fegyverrel vagy nelkule :D
  • BIZ0906
    Meg folytom? Mivan?
  • ScarY MAN
    kb ugyanezt erzem en is.
    mondjuk az azert eleg idegesito hogy a rendorok a legkisebb koccanas latvan is leakarnak lőni :D
    de az jo hogy pl. lerázhatóak kis furfangossággal:D , gondolok itt arra hogy látotávolsagon kivulre kerulsz es elbujsz egy sikatorba es latod hogy szirenazva tovabb megy mert nem latott:D
    es az is teccik hogy uldoznek es egy nagyobb fal,kocsi mogott beallok hogy ne lassanak/gyalog.../ es elmennek mellettem:D

[sry az ékezetes és nemekezetes betükert:D/
  • Atika :o)
    Sziasztok az mitol lehet hogy jatek kozben egy ido utan fogja magat es restartol gepem de erdekes hogy csak ennel a jateknal csinalja
  • Lyan Kyj
    No, végigjátszottam a történetet.

Az előző rész pc-s próbálkozását meg sem említem, nem is hasonlítgatom össze a kettőt, itt igencsak örültem, hogy egy normális, jó játékot kaptam.

Minden maxon röccenésmentesen ment, bár amúgy sem mondanám grafikájára, hogy "ejha, de szép lett" (néhol egy hm...hm.. is elhangzott nálam, kicsit spóroltak a dolgokkal itt-ott), nem is szabadott volna röccennie.

A történet rendkívül rövid volt (még legalább ennyi küldetésre számítottam), talán ha volt 30 főküldi összesen, talán kevesebb, kb ennyinek éreztem. (a credits után még írta, h vannak side-missionök, de akkor is kevés más hasonló játékokhoz képest)
    Ezt sajnálom, mert az átvezető videk igen tetszettek, a főhőst nagyon frankón megcsinálták, bőven ki lehetett volna még hozni vmit az egészből.

Hangulatra ötöst adok, már többször is láthattunk hasonló megvalósításokat, ismerős dolgokat, az új köntösben is nagyon jól szórakoztam.

Kicsit úgy érzem, csak egy részletét kaptam meg a játéknak, ott volt minden, csak nem teljes egészében.

Ettől függetlenül élveztem, s bár jópár negatív dologgal elő tudnék rukkolni, ezek egyike sem volt egetrengetően zavaró.

Mindenkinek ajánlom, aki még nem próbálta:P
  • Pepsi Twist
    ez az "alulról a 4." csít?