DrIVer: Parallel Lines

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

erx13
amugy ha megnézed a galériámba a képet akkor jobbgomb és "save image as" és lementi a képet eredeti méretébe... gépeden meg már meglesheted

Túl rövid az élet hogy ne élvezd!

erx13
hm... mondjatok akkor vala oldalat ahova feltömhetem... vagy ha ír valami Vip tag akkor annak átpasszolom nos feltöltheti egybõl ide a forumra... de én csak 20kb os képet tudnék ide feltömni

zolo
Inkább szúrd be ide, a fórum autómatán lekicsinyíti, de ha rányomok meg tudom nézni teljes méretben. Így a galériában nagyon piciként nyitja meg...

http://flickr.com/photos/zolika90/

erx13
jah amugy van 3 hasznos térképem akit érdelel. Csak linket nyomok a galériámra, benek nem linkelem be a képeket mert nagy felbontásuak, lekicsinyiteeni meg nem akarom mert szöveg van benne aztán lehet olvashatatlan lenne

erx13
jah amugy én se találtam sehol azért kérdeztem itt meg hátha valaki már talált ilyet...

erx13
nah gyerekek
elõször is egy tipp azoknak akik gyûjtik az autokat:
van a rosalita racer nevû küldetés itt 4 autot szerezhetünk magunknak
menyjük egy gyors motorral vagy autoval, menyjünk oda a rosalitához...
jönnek a többiek, az elsõ kiszáll az autobol lõjjük le, jön a második õ már nem száll ki de megáll üljünk be mellé lökjük ki és lõjjük le, jön a harmadik vele is tegyük meg azt amit a másodikkal, mostmár nincs más dolgunk mint elvinni a 3versenyauto meg a mexikoi kocsiját a garázsba...
másik dolog, képzeljétek láttam melizzanot(bannerban szereplõ auto nem megtuningolva) de követtek a zsaruk keményen és mindössze 5 életem volt a 150bõl igy át akartam szálni és lelõttek 😞 azota se láttam 😞
a leges legdélebbi alaguton láttam meg(edgewatert köti össze a financial district el)
amugy Zolo: kamion találni legjobb hely szerintem a bal szélsõ szigetnek a balszéllének a közepe (Kearny a neve a negyednek) itt keményen ipar van és igy járkálnak rendesen kamionok
a Hot rodot az egyik Driver GP versenyen lehet megszerezni ez a jobboldali szigetnek a jobb also sarkába van(nem a félszigeten), ha itt elsõ vagy akkor megkapod, és a bannerban szereplõ autot szintén versenyen lehet megszerezni elsõnek kell lenni valamelyik körversenyen, nem tudom már pontosan mejiken, illetve lehet találni is mint ahogy említettem

zolo
Akkor mivel neked megvan minden autó, tõled kérdezek:
HOl találom a régi és a modern kamiont, mentõautóból a régit és az újat?
Hivatalos oldalon a 2006-os autók között van egy hot rod(10/38) az hol van?
És még van a bannerban szereplõ Lambo Miura szerû autó, hiv.oldalon (16/38) 1978-ban.

zolo
Én megcsinálnám újra a küldetéseket, de lefagy a játék , amikor kiválasztom bármelyiket 😞(

MaverickSXT
en nem igazan talaltam semmit

Bocsi össz 76 jármû.
erx13
amugy van buldozer a börtönön kívül is, a Hunts pointos garázstol nem olyan messze van egy építkezés(itt találhato kettõ csillag is), két épületet építenek, itt tömegesen járnak a buldozerek

erx13
hát én lefordítom....
az 1978as korszakban menyj ki a "mentõ ház"-adból fordulj jobbra. Menyj egyenesen addig amíg nem találsz egy kis utcácskát. Itt találhatsz egy helyet ahol egyénisítheted az autódat, új kerekek, body kit, szoknya, elsõ lökhárító, stb. Megjegyzés: ez nem lehetséges a 2006os korszakban

El kell kezdeni újra a küldetést, azután ha meg van az autó el kell menteni. Én így csináltam.Van 76 autóm +4 motor. Így lett gyorsasági motorom is. Az tetszik a legjobban. Könnyen meg lehet lépni a rendõrök elõl.
zolo
Én is rááltam autógyûjtögetésre, Bulldozer van valahol a börtönön kívül?Ha nincs, akkor be lehet valahogy jutni a küldetésen kívül?

zolo
"In the 1977 Era, go out of your safe house, then turn right. Then keep on straight until you find an alley way. In it you can find a place where you can customize your car with new wheels, body kit, side skirts, front, bumper, etc. Note: It is not available in the 2006 Era."

Betettem ide erx13 által említett infót, egy angolos lefordítaná?

Attila889
jó tudni...ha megtaláltad akkor szóljál.Holnap majd keresem ezerrel a dolgokat akkor 😊

milyen motor az?😄

erx13
78as korszakból csak az emlegetett autot meg swatos furgont nem sikerült szereznem 😊

erx13
hm... itt mutatnak simán melizzano-t de attol még nem tom hol szerezzek 😞, na mindegy még leselkedek azért az oldalon

erx13
szerintem kiköpött melizzano racer formája van csak annak van olyan akármi a motorháztetõn és az auto tetején pedig nincs...
amugy simán melizzano autot már talált valaki?

jah meg olvastam egy oldalon, hogy van egy bizonyos garázs 78 ban ahol meg lehet tuningolni az autot külsõleg... külön spoiler lökhárítók, szoknya... ti evvel találkoztatok már? (az oldalon az easter eggs felett található ez a rész...)

Prézli
Dehogynem!
A La Guardia versenyen is van egy ilyen. Az utcai verzióval még nem találkoztam de a honlapom azt mondják van. Sztem ezt ritkán nézegetitek

Attila889
sztem azt az autót nem lehet megszerezni 😊
Ezek általbáan csalókás képek 😊

bertino
google a barátod

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

grebber
Van valami magyar oldal ahol a Driver részek történetét leirják?

Next PC upgrade: 2022

erx13
nekem ugyanez van 1küldetés sikerült eddig visszajátszanom de a többit nem... nekem pedig xp-m van... ugyhogy szerintem játék hiba, bár aztán ki tudja....
amugy még senki sem tudja hogy a bannerban szereplõ autot hol lehet megszerezni? vagy egyáltalán meg lehet-e?

zolo
2006-ban elõször a Mexikóit kell megölni.Az áruló-rendõr sebbzett meg minket, utána börtönbe kerültünk.Bishop a játék elején látogatott meg minket valamikor egy reggelen, amikor csajjal volt hõsünk.A Kolumbiai tervének kidolgozásakor is ott volt, a katonaszerûû néger.

Újra szeretnék játszani néhány küldetést a Mission Replay menüben, de játék rögtön lefagy Vistán, amint rányomok a gombra.Tapasztalt valaki hasonlót?

Attila889
de hisz lelött az a csávó...megis sebzett nem?
Néger ember....az akit 2006-ban megkell ölni nem?Az elsõ küldijében.

zolo
78-ban nem öltek meg minket 😄DDD Szép is lett volna 😄DDD

Asszem Bishop a titokzatos nigger pofa, akivel egyszer ébredtünk 😊)

Attila889
ki az a bishop? 😄
Az aki 1978-ban megölt minket és 2006-ban metrót kell üldözni...s.tb.....?

Attila889
én próbáltam...és beszáltam...de hogy küldi nélkül ott van-e azt még sajna nem néztem :S

zolo
Igen, én írtam le neked, hogy kell megcsinálni azt a küldit...

Akkor ezekszerint még sincs pótkocsis kamion, mert azt nem lehet felvenni szerintem, mivel küldetésben vagyunk 😞(

Sziasztok!
Tudnátok segíteni?
Ott akadtam el,hogy meg kell ölni bishopot,de nem sikerül.
Nektek hogy sikerült?
Válaszotokat elõre is köszönöm
(Nekem a driver 3 jobban tetszik,mint a 4,nektek)
Attila889
de nemtom.VIP fórumozó leszek majd...és akkor megmutatom majd térképen.D biztos vágod te azt a küldit(ha eljutottál odáig)és vágod is hogy holvan...annál a parknál ahol 1978-as résznél középen volt egy autóút)2006-os résznél meg 3 út vágja szét a parkot

bakvarnyu
kössz

Attila889
én a HARD-ot nemtudom megcsinálni...mert ott már az irányithatóság is nehézkes egy kicsit.Jól megcsinálták 😄

Attila889
eljutotál odáig a küldiig ahol az a három testörös marhaság votl a limó mögött?Nah annál a küldinél volt egy benzinkút és ott volt egy....

zolo
Nem tudsz egy térképrészletet mutani, hogy hol található az a benzinkút?

hali!
erx13
köcce a segitséget

Azért nem rossz az a versenypálya a nehézfokozatot még nem tom megcsinálni. De majd megoldom valahogy.

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Attila889
hát az is igaz.De mondjuk nem értem ezt a pályás dolgot.Az a nyerõ benne hogy legalább a nehézségi fokozat erõsebb 😊
Engem nem a pálya érdekelt,és nem is untam azokat a verseny pályákat 😊

A Driverben nem ugyanazon a helyszinen mész? Max a korszak változis de a helyszinek nem.

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Attila889
már megint a GTA.Haggyuk már abba a GTA-zást.Nah mind1. 😊
Amúgy a GTA helyszíne egy részt unalmas volt mert mindig azon mentél nah bumm<#idiota>

grebber
Vannak benne rettentõen uncsi küldetések pl ezek a pénzvisszaszerzõsek amikor kocsit kell lezuzni azt elvenni a pénzt utánna meg vissza a csókához.Sok versen yugyanazon apályán zajlik 😞
Egyszer végigjátszható.

GTA szerintem jobb.

Next PC upgrade: 2022

Attila889
van egy egy benzinkútnál!És egybe van kapcsolva vele

Üdv mindenkinek
Lenne egy egyszerû kérdésem,mivel a játék még nincs meg.Hogy van-e a kamionhoz trailer.Mert már átnéztem az autó listát és ott csak a kamion volt trailer nélkül.

má megcsinátam 😄 feltuningoltam egy ralligépet és ment simán csak eddig motorral nyomtam és hát azzal... de most megcsináltam elsõre maradt egy percem
erx13
nem nehéz az se... probálkozni kell me nem árt összehozni egy jo "látogatás" összeállitást. én a sikátor, kikötõ illetve a parkoló sorrendet ajánlom... a sikátorba 3életem ment le kikötõbe sok, de a parkolo mellett van nem messze a safe house és oda bemész életért ez mondjuk 10másodperc utána meg mehetsz a parkoloházhoz.... így élet is marad és idõ is

87% nál vagyok és olyan szar küldim van hogy három pontra oda kell csalogatni a zsarukat de vagy megölnek midnig vagy lejár az idõ 😞
Az úszás tényleg jó lenne. Szerintem szégyen, hogy a DRIV3R-ben volt és a jobbra sikerült folytatásba már nem tették bele az úszást.
Meg az úszás is joljönne meg egy kis mászás és akkor fullosabb lenne a game.