FIFA 06
-
most te vagy be vagy rúgva vagy nem kéne a géphez ülni, ha még ennyit sem tudsz megcsinálni. ja és még lusta is lehetsz, mert lehet meg sem próbáltad...
egyébként nem értem a kérésed sem. olyant fájlt kérsz amit még ki kell cserélni? mi van?
1. van két fájl, ezeket megtalálod a FAQ-ban leírt helyen
2. az egyik eng.db-re hallgat a másik hun.db-re
3. az eng.db-t ÁTNEVEZED (Total Commander-ben F6 és csak beírod az új fájl nevét), ami bármi lehet, a lényeg, hogy jegyezd meg. például engold.db vagy engrégi.db
4. a hun.db-t ÁTNEVEZED eng.db-re. kész.
5. öröm és bódottá :))) így már mennie kell. ja és persze a játék indulásakor az angolt választod,mint nyelvet. minő meglepetés, magyar lesz a gém...
ha esetleg nem lenne meg valamelyik fájl, mert voltál olyan ügyes és letörölted, akkor rakd fel a gémet még egyszer. elvileg nem törli le a régi mentéseket, de ha gondolod készíts róluk biztonsági másolatot. én már megtettem mikor patch-eltem. jól tettem...bár nem volt rá szükség, de én biztos ami biztos alapon visszamásoltam őket. arra viszont kell figyelned, hogy ha valami patch-et használtál és olyan mentésed van, akkor az alap játékkal már nem fog elindulni.