9766
FIFA 06
  • jbal
    hát ez a kommentátor patch:DDDD
    ki mondta fel?
  • Kristóf00
    pls valaki segítsen naon kéne magyarositás!!!!!!nekem nem magayrul van meg és az átnevezés se müxik plssssssssssssss!!!!
  • bigapó
    és nem is hangzik olyan rosszul:) hajdú bé és faragó ricsi? szerintem is a két legjobb sportriporter.

gondolom mindenki átélte a világbajnokság "szakkomentátori" rémálmát. hajdún kívül mindenki csapnivaló volt. annyira rosszak voltak, hogy még a nevüket sem tudom:))
  • Zsolti9014
    azt tudom
  • tomee14
    Viszont a Fifa 07 igy fog kijönni!fifa07
  • Zsolti9014
    Nem lesz szinkron, úgy tűnik. Fordítottam egy ideig én is, aztán félbeszakadt az egész.
  • tomee14
    egyetértek:D
  • Finkoo
    hmm.. hát meghallgattam az előzetest és elég tróger lett... nekem egyáltalán nem tetszik, kicsit olyan mintha egy kisvárosi tv önjelölt riportere próbálna leközvetíteni egy bl döntőt :D
    amúgy a próbálkozást díjazom és biztos tudnak finomítani rajta...
  • tomee14
    szinkron tessék megnézni, elolvasni, meghallgatni az előzetest, véleményt mondani, és a problémát is elolvasni!
  • jefferson83
  • tomee14
    nem én csinálom csak olvastam a hirt
  • jefferson83
    Na egy jó hír, remélem hamar megküzdötök azzal a kis gonddal.
  • tomee14
    készül már hozzá a magyar szinkron(www.magyaritasok.hu)csak akadt egy kis gond...
  • jefferson83
    Magyarul jelent meg, de csak a szöveg a hang nem. Talán a magyar bajnoksághoz magyar szurkolói hangok lesznek, ha még nicsenek. Egyéb nemhiszem. Csak az van amit itt megtalálsz.
  • Finkoo
    ezt én értem is... a magyar menü gyönyörűen müxik, de esetleg valahonnan meg lehet-e szerezni a magyar hangokat? vagy létezik ilyen egyáltalán... ha már magyarul jelent meg?
  • bigapó
    nem is egyszer... meg pár hsz-en belül hivatkoztak is rá...nem baj...
  • Risu Führer
    csináld meg a hun.db meg a eng.db átalakítást.valahol mrá itt le volt írva
  • jefferson83
    Nincs hozzá magyarosítás, mert magyarul jelent meg a játék.
  • Kristóf00
    pls
  • jefferson83
    Átemelni a kapus felett: Q(lenyomva tart)+W talán bejön próbáld ki.

Ollózásra véleményem szerint nincs billentyűkombináció és más cselre sincs. Alapvonal közelében beadod és piszkosul elkezded gyepálni a D gombot, ha jól jön a labda akkor ollózni fog.

További cselek: y és c gombok segítségével ha jól emlékszem, mert már rég játszottam.
  • Risu Führer
    hát nem nagyon tudtam kibogarászni hogy melyik az ezért valami legyenszívse írja le.pls
  • Finkoo
    valahonnan nem lehet leszedni hozzá a magyar hangokat???
  • Breki33
  • jefferson83
    Nincs olyan ember akinek így nem működik!!!! #9652 olvasd el.
  • Kristóf00
    Figyeljetek van 1 gondom!!!!!!!nekem nem müködik amit irtatok miért????pls segítsetek!!!hoana tudnák szerezni hozzá magyarositást PLSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS!!!
  • Zsolti9014
    Átemelni Q+D ollózás engem is érdekel
  • Risu Führer
    szevasztok.meg szeretném kérdezni hogy le vannnak e valahova írva a cselek billentyűkombinációi vagy más bill kombinációk.ha nincsenek akkor valaki mondja meg nekem hogy lehet ollózni és átemelni a kapus felett a labdát.köszi
  • Zsolti9014
    Érdemes itt szétnézni: Fifa Hungary
  • Ronaldinho
    Szeva mindenki! Én a régi fifák hive vok, és az uj Pes-eké. DE most ugy gondoltam Fifa06 megér egy probát. VAlaki megtudná mondani mit kell hozzá letölteni hogy élvezhető legyen. ( patchek, kiegészítők)
    Előre is nagyon köszönöm
    FIFA93-99 4ever
  • samhun
    minimumra tettem ezt a szart, könnyebb, gyak. ban rúgtam is gólt, de meccsen... csal a gép, lol. Kiviszi a labdát, replayban is megnéztem minden kamerán, és nem ujják le. De ha nekem már a vonalon van akkor fujás. 11es ben meg hiába nyomom pl a jobbrát, azembrem hüle helyre lövi. ideges lettem, kicsit. Ja és nyertemegy meccset(2-0, kezdőrugások) , de azt nem számolta bele. Csak azt amit elvesztettem, meg ami döntetlen. A gép ellenem jáccik. Hozzánem nyulok a fifához többetha csak vami jo taktik nincs. Mondjuk a gyakorlás kell, de attól még idegesebb leszek :)
  • DjCooll
    nem tud vki esgiteni nekem a Creation Center 06-ba? Mert amikor elindítom akkor azt írja ki hog alkalmazásihiba ha valaki tudd ebben segíteni az létszíves tegye meg köszi
  • bigapó
    éppen azt mondom, hogy ha megvan mindkét fájl és átnevezed, akkor működnie kell. ha nem akkor felteszed mégegyszer, hogy jók legyenek a fájlok, hátha valamiért meghibásodtak (kétlem). amit elküldenének neked, azok is nagyon valószínű, hogy ugyanilyenek, tehát nemtom mit ronthatsz el. egyébként meg legalább gyakorlod az angolt:)

azért még egyszer megpróbálhatnád, újrarakás után.
  • crolando
    Ezt már megcsináltam Sokszor de mondom hogy nem jó.De mind1 akkor Angolul játszok
  • bigapó
    most te vagy be vagy rúgva vagy nem kéne a géphez ülni, ha még ennyit sem tudsz megcsinálni. ja és még lusta is lehetsz, mert lehet meg sem próbáltad...

egyébként nem értem a kérésed sem. olyant fájlt kérsz amit még ki kell cserélni? mi van?

1. van két fájl, ezeket megtalálod a FAQ-ban leírt helyen

2. az egyik eng.db-re hallgat a másik hun.db-re

3. az eng.db-t ÁTNEVEZED (Total Commander-ben F6 és csak beírod az új fájl nevét), ami bármi lehet, a lényeg, hogy jegyezd meg. például engold.db vagy engrégi.db

4. a hun.db-t ÁTNEVEZED eng.db-re. kész.

5. öröm és bódottá :))) így már mennie kell. ja és persze a játék indulásakor az angolt választod,mint nyelvet. minő meglepetés, magyar lesz a gém...

ha esetleg nem lenne meg valamelyik fájl, mert voltál olyan ügyes és letörölted, akkor rakd fel a gémet még egyszer. elvileg nem törli le a régi mentéseket, de ha gondolod készíts róluk biztonsági másolatot. én már megtettem mikor patch-eltem. jól tettem...bár nem volt rá szükség, de én biztos ami biztos alapon visszamásoltam őket. arra viszont kell figyelned, hogy ha valami patch-et használtál és olyan mentésed van, akkor az alap játékkal már nem fog elindulni.
  • crolando
    Helló
    C.Rolando vagyok
    Én megpróbáltam a FIFA 06-magyarosítását de nekem nem működik ez az átnevezősdi.Szeretnék megkérni valakit hogy ha tudja küldje már el nekem vki a Fájlt amit csak ki kell cserélni az (asszem)eng.db-re.Nagyon megköszönné[email protected]
  • samhun
    mutassatok már egy krva repet, mert ezzel nemtok jaccni , és ideges lettem
  • Tom Tom
    Nekem is ugyanez volt amíg meg nem untam és nem töröltem le a f**ba.Én mindent lefutaattam talált is két vírust meg töredezettsémentesítő meg lemezellenőrzést is és ugyanaz sőt az utóbbi időkben már csak úgy heccből kiugrált az asztalra...
  • bigapó
    töredezettségmentesítés, vírus illetve kém-reklámprogi írtó futtatása és esetleg HP nyomtató kikapcsolása. utóbbi állítólag be tud kavarni. alapvetően a memóriát foglaló dolgoktól kéne megszabadulni. nekem akkor szagat, ha valami mást is csinálok a "háttérben"; másolás, tömörítés, cd-dvd-írás stb. a gépem amd athlon64 3000+, geforce 6600 256 MB, 1 GB Dual Ram. tehát amint láthatod közel egyforma gépünk van és még 1 GB rammal is be tud szaggatni valamiért. hiába, még mindig nem a legtökéletesebb a memóriakezelés az XP-ben...
  • GTheo
    Hi All, nemtudjátok miért akadozik nekem néha a fifa?AMD 2500+,Geforce 6600GT,512RAM, most tettem fel a windowst, néha bekadozik a játék naon, ősszel is megvolt akkr semmi baja nem volt...
  • Tom Tom
    Miért van az hogy amint vége van egy meccsemnek akár barátságos akár bl stb és rámegyek hogy vissza a menübe akkor kivisz az asztalra és se kép se hang???