FIFA 06
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The Town never be the same...today it looks like Disneyland.
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
The Town never be the same...today it looks like Disneyland.
Hajrá Magyarország!
Elõre is nagyon köszönöm
FIFA93-99 4ever
AMD Sempron 2300+ @1582MHz, Asrock K7VT4A+, MSI GeForce 4 MX4 64MB, 512+256 DDR 166MHz RAM, 80GB Western Digital, 40GB Maxtor
▓██▓▒░Forza Milan▓██▓▒░Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!
azért még egyszer megpróbálhatnád, újrarakás után.
The Matrix has you...
egyébként nem értem a kérésed sem. olyant fájlt kérsz amit még ki kell cserélni? mi van?
1. van két fájl, ezeket megtalálod a FAQ-ban leírt helyen
2. az egyik eng.db-re hallgat a másik hun.db-re
3. az eng.db-t ÁTNEVEZED (Total Commander-ben F6 és csak beírod az új fájl nevét), ami bármi lehet, a lényeg, hogy jegyezd meg. például engold.db vagy engrégi.db
4. a hun.db-t ÁTNEVEZED eng.db-re. kész.
5. öröm és bódottá 😊)) így már mennie kell. ja és persze a játék indulásakor az angolt választod,mint nyelvet. minõ meglepetés, magyar lesz a gém...
ha esetleg nem lenne meg valamelyik fájl, mert voltál olyan ügyes és letörölted, akkor rakd fel a gémet még egyszer. elvileg nem törli le a régi mentéseket, de ha gondolod készíts róluk biztonsági másolatot. én már megtettem mikor patch-eltem. jól tettem...bár nem volt rá szükség, de én biztos ami biztos alapon visszamásoltam õket. arra viszont kell figyelned, hogy ha valami patch-et használtál és olyan mentésed van, akkor az alap játékkal már nem fog elindulni.
The Matrix has you...
C.Rolando vagyok
Én megpróbáltam a FIFA 06-magyarosítását de nekem nem mûködik ez az átnevezõsdi.Szeretnék megkérni valakit hogy ha tudja küldje már el nekem vki a Fájlt amit csak ki kell cserélni az (asszem)eng.db-re.Nagyon megköszönné[email protected]
AMD Sempron 2300+ @1582MHz, Asrock K7VT4A+, MSI GeForce 4 MX4 64MB, 512+256 DDR 166MHz RAM, 80GB Western Digital, 40GB Maxtor
The Matrix has you...
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
a legjobb csapat 5 csillagos? mer egy 1 csillagos csapat ellen azért tényleg meglátszik a különbség. elõször próbáld amatõrben és ha már jól megy lépj félprofiba. menni fog, csak gyakorolj. sokat nem érdemes tartani a labdát, érdemes sokat passzolni, hiszen tudod, ez Csapatjáték😊)
The Matrix has you...
elõször is én a 4-1-2-1-2-es felállást használom. még van egy ami jó, de azt nemtom fejbõl, mert még ki sem próbáltam, az elõbbi tökéletes. azért jó, mert mindig van szabad ember akit lehet indítani. vagy legalábbis sokszor😉 igaz védekezéshez nem a legjobb felállás, de eddig nem volt különösebb gond, meg kell tanulni így játszani.
a numerikus billentyûn be lehet állítani a stratégiát. én a támadásnál a letámadást (asszem bal cikkely) és vagy a szélen vezetett akciót (alsó cikkely) vagy a felsõ cikkelyt választom (ennek nem jut a neve eszembe). védekezésnél pedig a lestaktikát és a vonalvédelmet (bal és jobb cikkelyek). amikor ez megvan akkor a Num5-el lehet váltani a nyilat, melynek értelmére még nem jöttem rá, de általában a felfelé mutató nyíl van beállítva. lehet, hogy a védekezés és a támadás-taktika közötti váltás lenne. (?!)
The Matrix has you...
The Matrix has you...
The Matrix has you...
Talán ha új labdát beraksz a játékba megjavul.
http://goo.gl/gd6Zi5
Hajrá Magyarország!
fifa 2001 nem eredeti, elindul, de amikor jáccaok, a betöltéskor kilép. (traingngnél nem)
meg is crackeltem, meg minden, másikgépemen ment is , csak ott akszik. Ha valakinek van még ilyen problemája, akkkor plz help.
roster1
fifahungary-roster2
a szmájlik,makrók után van az url, közvetlenül a mehet és törlés gombok alatt. ez csinálja ilyenre.
The Matrix has you...
The Matrix has you...
bár én a Kaspersky-t használom, ha már ingyenes, legyen is jó alapon és nagyon jónak is tartom.
The Matrix has you...
The Matrix has you...