FIFA 06
  • Bankrupt #9558
    Mostmár végéképp bebizonyította a 06, hogy mennyire szarul programozták.
    Palermoval nyomtam, Cagliari elleni meccs jött, gondoltam simán elverem, éppenséggel első osztályba van, de az utolsók között. (csak úgy elmondom, hogy Inter ellen 1:1-et játszottam) Tehát, jön a meccs, rúgtam már az elején egy bombát (idáig nyugodt voltam), aztán kezdődött a szokásos: nem tudom megállítani a játékosokat, simán lefutnak, stb... Elég érdekes, hogy a labdabirtoklás kb. 70 % az övéké volt, mégis az én játékosaimnak volt az erőnléte félidőbe nulla. A végeredmény 3:2 lett nekik, ilyen szemét góllal győztek: beadja az ellenfél játékosa, senki nincs ott, csak egy védőm, várja a labdát hogy kifejelje, errefel megjelenik a képernyő szélén egy cagliari játékos, mint a mesékbe, fél másodperc alatt odaér a védőmhöz, és mikor fejelni akar a védő, rátámaszkodik, azt befejeli a kapuba. Ja, arról nem is beszélve, amikor futok mint az állat, és beáll elém az ellenfél védője, én nekimegyek ezerrel, megállít, a labda gurul tovább, érte megy egy másik játékosa, és akkor ez nem feltartás?!