FIFA 06
-
profi nehézségen játszom, menedzser mód, osasuna..
köcsög csaló bzi gép..
szaladok a labdáért, melettem szalad a csávó elekzd lefele nyomni és elszalad a labdával...persze az én játékosom 2 másodpercig még dülöngél mint a részeg ember... vagy szaladok a labdáért, nyomogatom a D-t hogy szereljem az ellent, nekimegyek és mitse vetve az erő-ellenerő törvénynek "lepattanok" róla.. jaés nekem 10mp "D nyomogatás" után sem szereli le, persze ha én viszem a labdát közelembe jön és má el is csórta
vagy: szaladok, passzolnám lefele csávóba belemegyek, nemlehet elvinni melette, elveszi az én játékosom meg ugyanugy tántorog...kapuskirúgás, faszi beáll az ellenfé mögé...jaés az a minimum hogy a fél csapatot megforgatják a rohattak..
szabadrúgás tipp: kurzoron lehúzzuk tökig a nézetet (lefele gomb), C-t megnyomjuk (2. játékos hívás) és amíg szalad a csákó mi nyomogassuk a D-t , hogy a kék részbe essen a lövés erőssége..ugye ujra lehet próbálni + van időnk is mivel 3-5mp míg megérkezik a tag...az más hogy 10 lövésből 10-et kivédett a villareal kapusa, nc..16-on belül viszem egyedül, nemvolt les, kivédi..még nemis kiboxolja vagy valami hanem egyenesen magához öleli..persze ha az ellen 20méterről megküldi az enyémnek ujjheggyel éppenhogycsak kivédi....nc