"ez most megint teljesen más, mint azelőtt" ami dög unalommá válik egy idő után, elhiheted, énis lekes voltam az első hónapban, lv38-as vagyok, de semmi nem motivál, hogy továbbvigyem, seasonal eventek az elején jók voltak, volt kihívás, nem lehetett akármivel indulni, nagyon korlátozottak voltak, látszott, hogy direkt úgy lett felépítve, hogy csak odafigyeléssel, és precíz vezetéssel lehessen aranyat szerezni, ez volt kb 3-4, utána meg a 2. körben átvettem a vezetést, még ha a többiekhez képest sokkal gyengébb autókkal is mentem. Nagyon korlátozott az autók száma, a premium-standard meg eleve egy kényszeresen beleküzdött, erőltetett cucc,mert az 1000+ jobban hangzik, mint a 200+
Ettől nem lesz teljesen rossz játék, csak közel nem olyan, mint a 4, amit éveken keresztül tudtam játszani, és élvezni. Most egy hónapban 1-2szer belépek, szöszölök valamit, aztán ennyi.
Online sem nyerte el a tetszésemet, egy magyar kis közösséggel kezdtem el, de állandóan volt valami, nemcsatlakozott, vagy olyan laggok voltak, hogy elrontotta az egész élvezetét. Arról nem is beszélve, hogy open lobby-ba meg még illúziórombolóbb, mert tuti, hogy van 1-2 tag, aki nem tud sportszerűen menni, ha nem ő van elől.