Laceee#3121
Lehet, hogy te nem emlékszel, de akik a BTH-nál kipróbálták a GTR2-t azok más véleményen vannak.
GT5
idézet: PeterM 2011. január 29. 18:00:52 :: válasz
A kemény és puha gumi között a tapadásnak kellene lennie a különbségnek. Érdekes, hogy hajnalban, ergo hideg aszfalton, ugyan úgy kopik a puha gumi, mint délután 1 órakor és a tapadás sem változik.
idézet: Lacko_M47 2011. január 29. 15:33:49 :: válasz
Raadasul ha sporolosan tolod akkor sem bir szinte semmivel sem tobbet. Tsukuban probaltam a 4h-s versenyen, de nem tapasztaltam hosszabb elettartamot mikor direkt lassabban, ovatosan fekezve es nem gumicsikorgatva mentem. Pedig ez fontos lenne.
idézet: PeterM 2011. január 19. 19:15:36 :: válasz
Online időmérőn, ha valaki szabálytalanul teljesít a kört, a gép akkor is méri. GT módban és árkádban, ha csak a falhoz érés gondolatáig jut el az ember, már piros az idő! Tegnap, volt egy futam és volt, aki halált megvető bátorsággal vágta az összes kanyart, így űridővel kezdhette a versenyt. Ez mondjuk rendben van, mert a versenyen nem olyan gyors, de viszont, mikor állítod a kocsit a versenyre és marhára lassabb vagy a legjobb időnél, az elbizonytalanít és így nem igazságos. Plusz kurva idegesítő is! Így nem lehet versenyezni! Yama kicsit nem gondolt át mindent az online-al kapcsolatban!
idézet : n0rB33 2010. december 30. 15:33:45 :: válasz
Jah igen.nem tudom ez normális-e ,de már vagy 3szor előfordult .Futamindítás előtt láttom esik az eső, sőt a kocsi veri a vizet. Felrakom az esőgumit,összevissza csuszkálok, az ai meg slicken röhögve körbeautóz.