Gran Turismo 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.
Ettõl függetlenül nem érezni semmit a vezetése közben. Se a tapadást, se a határokat, se semmit. Csak megy elõre, aztán egyszer csak megcsúszik és ennyi. Felesleges volt beletenni szvsz.
www.digimomentsvideography.com
a 10000 pontos driftelõs trófeát tök könnyen megcsináltam rally verdával, de aszfalton valami más kéne.
másik kérdés a setup, mit érdemes állítgatni?
level 18 playstation gamer.

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
netem fasza, digi legnagyobb csomagja, 4500 forint a havidíja. tegnap az 1.05-öt 6 perc alatt szedte le és újabb 6 perc alatt telepítette.
Isten nem bottal, hanem VMware.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
végre meglett mind a 20 arany az amg eventeken, már csak az alfával kellett volna az 1:17-et megcsinálnom a grand tour-ban, erre megnyílt a redbull challenge, ezekben még a bronztól is nagyon távol vagyok
A GT4-ben mondjuk egyszer volt olyan, hogy csináltam a jogsikat aranyra, egyet nagynehezen megcsináltam, hulla álmos voltam és aztán lazán mentés nélkül kikapcs. Grrrrrrrrr....
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
A játék multi része még mindig problémás vagy már azóta jött patch hozzá?
Valamint a beigért törésmodell patch megérkezett már?
PS3 Slim 250 PC
http://9gag.com/gag/5135249
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Szeretem. Ennyi. Te okoskodtál be minden fórumba, hogy szar a GT (akkor még meg se jelent, LOL). Erre baszott le mindenki, hogy mit Trollkodsz.
Isten nem bottal, hanem VMware.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Akinek nem tetszik az mondja el egyszer, aztán kussoljon.
u.i.: seggeknek, parasztéknak meg már az se jó ha utólag is foglalkoznak a cuccal, mer sokgiga....... agyam eldobom bazzeg. Ennyi hisztis picsát még nem láttam egy helyen... kivéve Laciiiijééé-t, az már jóideje vergõdik a Gété témán......
Ráadásul, lehet még 1 évig ki se adták volna, ha nem tudnák utólag javítgatni.
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Evvan, ettõl még nem béta, szar egy játék. Ennyi.
Hogy itt a hülyegyerekek mit írnak az nem mérvadó.
Seasonal Events
Online Collector's Dealership
Online Race Rewards and Experience
Driving Distance and Number of Wins in Online Races
Improved Rewards
Race Information Display
Save Data Backup
User BGM (Menu)
Red Bull X1 átnevezve Red Bull X2010-re
Mondjuk ez nem konzol, azt nem tudom kitétel-e.
Ez a game, ahogy ezerszer írtuk, erõsen béta állapotú, muszály patchelni. Nincs ezzel gond. Csak igazolják vele az igazunkat.
Erõltesd meg jobban az agyad. Simán röpködnek a frissítések gigaszámra.
Amúgy agyfaszt kapni a sok peccstõl, de hát sajna ez a divat. Minden szarhoz mindenféle szart kell frissíteni..... :/
No HUD options
Save backups
Online Events
Online Car Dealerships
Mechanical damage offline
Grip Reduction on Wet Track/Track Edge option
Egyelõre ennyi biztos.