• OLI576
    Ezen a néven játszom:
    ..OLI76..

(Van sima "OLI76" néven is felhasználó, mert azt már nem engedte regisztrálni.)
    Sajnos a hétvégén rossz volt a net, de remélem este megint tudok majd játszani (arra nem emlékszem, hogy tegnap előtt este játszottam e, de szerintem nem).

Hat embert még nemsikerült egy szuszra kinyirni, de pár napja beálltam egy kanyarba és három embert lőttem le sorba ahogy futottak be. Nagyobb gyilkolást esetleg egy tank segitségével végeztem, vagy egy lövésztoronyban, bár akkor sem egy szuszra.
    Az amúgy tényleg rossz érzés, amikor az ember 2-3 ellenfelet is kinyir, ő is meghal. Örül, hogy sikerült megállitani az ellenfelet. Erre befut egy medic és feléleszti őket.
    Ja, pár napja engem az ellenfél medic-je ölt meg a sokkolóval. Azt sem tudtam, hogy azzal gyilkolni is lehet. Vannak még felfedeznivalók a játékban.

Hálós játékban ha be lehet állitani BOT-okat (gondolom igen), akkor ha minden csapatban van 2-3 emberi játékos akkor már jó lehet a játék, bár szerintem is akkor a legjobb, ha minél többen vannak (persze egyenlően elosztva).

Az még fura érzés, amikor az ember keményen küzd az egyik csapat oldalán és a meccs közepén a gép átrakja az ellenfél csapatába (előtte persze rákérdez), hogy egyenlitse a csapatok létszámát. És onnantól azok az emberek vannak célkeresztben, akikkel eddig válvetve harcolt az ember, esetleg többször megmentették az életét.