Enemy Territory: Quake Wars
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sztem ezt is úgy lenne jó, hogy hamachin (hogy ne jöjjenek fel idegenek) és mikrofonnal 2 csapatra osztva (ahogy a játékban lesznek a csapatok), mint ahogy ez bevált GRAW 2-nél is. És így kevésszer jönnek össze csaták, azért sztem nem érdemes megvenni. A másik lehetõség a klán létrehozás, de annyi idõm nincs játszani, ahogy akkor kéne, érettségire készülök. :-(
Egyébként ha eredeti játékkal tudok csatlakozni hozzátok, akkor szívesen megyek növelni a létszámot 😊
Nekem még mindig fenntvan ez a játék, ha tudtok szervezni embereket akkor vmelyik hétvégén játszhatnánk. De úgy 10 ember legalább kellene tényleg ehhez, botokat is lehet berakni.
Egy ilyen típusú online only fps-hez viszont legalább 20 ember kell, ekkora brigád viszont asszem sosem jött össze egyszerre hamachin, optimális esetben is max 10-12-en ha voltunk...
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
Jó hír azonban hogy a játék demó verzióját is frissül (amely tartalmazni fogja az összes eddigi javítást, illetve új funkciót), valamint a legújabb szerverfájlok is készülõben vannak jelentõs gyorsításokkal, és megnövelt stabilitással.
Ha ez még nem volna elég, a végleges SDK a patch után pár nappal meg fog érkezni, és ehhez késõbb plusz média-csomagokat is ki fognak majd adni."
ETQW.hu-ról
Demóba bele fog kerülni az új tréning mód, ami be fog vezetni a játék rejtelmeibe (deployablek, taktikák, stb)... Szerintem alapból így kellett volna kiadni a játékot / demót, állítom sokkal többen játszanának vele :S
217.117.112.14:27733 proc.ru ETQW
Azt irják hogy krekkelt server 24slotos.
Összességében tekintve szerintem egy olyan játék, amit ha kiismersz és jó csapatban játszod akkor nagyon élvezetes tud lenni akár hosszú távon is.
Próbáld ki a demóját! 1 pálya van benne de a játék kiismerésére jó.
Én megvettem a megjelenéskor, a Hamachi-t még sosem próbáltam.
Hát 13-14-nél sztem még fiatalabbal is találkoztam már magyar szerveren (persze nem ETQW szerver).
Az háláli volt amikor megszólalt a kis cérnahangján... <#nyes>#nyes>
Hamachi nélkül én nem is tudom mit csinálnék idõnként ^^ Csak Hamachival meg az a baj, h kevesen férnek be premium nélkül 1 hálózatba, meg nehezebb összehozni több embert.
Attól tartok evvel a játékkal se fog összejönni Hamachis game. Nemtudom én mikor érek rá, és amúgyis csak 3-4-en lennénk ha lennénk sztem (akárcsak mikor 1x próbáltuk, akkor még többen is írták h jönnek).
Az RTCW idején még normálisak voltak a playerek, jól el lehetett dumálni is game közben, de ma már csak a flame megy...
Inkább nyomom a németeknél, ott tudják mit jelent a csapatjáték.
Csomó jó dolgot belepakonak majd <#eljen>#eljen>
Aki gondolkodik a játék megvásárlásán annak szólok, hogy Steamen Január 1-ig 25%-os akció van a játékra. Adóval együtt kb 6200 HUF-ba kerül.
Egyre több magyarral találkozok egébként külföldi servereken. Persze mind külföldi klánokhoz tartoznak... nevetségesen halott az itthoni scene sajnos 😞
Csak még nemtom, hol van (ha van) magyar szerver, egyáltalán magyar játékosok...<#nemtudom>#nemtudom>
Őrizzük meg szép magyar nyelvünket! A könnyebb érthetőség érdekében tartsuk be a magyar helyesírás szabályait!
Courage is realizing you\'re afraid and still acting.
Én szivesen játszanék vele warezon, csak kevés idõm van, és multiba se tolonganak az emberke. Egyszer már próbáltuk, 3-an voltunk, úgy kicsit uncsi sajna.
Az itteni aktivitást nézve nem lett az a kifejezetten BF-alázó durvulat...
Megvan valakinek eredetiben, aki napi rendszerességgel játszik? Illetve ha leszedem warezben, találok majd tört szervereket?
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Nekem is bejön (egy idõ után meg lehet kedvelni), csak én többnyire rakétással szoktam menni...
BattleTag: zydar#2910
A kém valami eszméletlen poén. Fõleg védõ oldalon. Az elején felmentem a hegyre, és csak simán a távcsöves laceratorral osztottam a népet. Aztán mikor kifogyott a töltény, elindultam és lõttem magamnak egy álcát. Na onnantól végük volt... 😊 Általában gyalogosan félútig sem jutottak el. Volt, hogy egy 3as bandát kaptam el hátulról a hegyoldalon. Aztán a hidat építgetõ engi-k kínálták fel a hátukat... A toronyba felmászkáló sniperek... És 95%ban fel sem tûnik nekik, illetve nem tudnak respawn után megtalálni. Legtöbbször friendly fire miatt haltam meg.
Aztán a késõbbiekben lehet frankón szivatni õket az elõretolt spawnoknál. Jól elszabotálja a támadást már az is, ha csak egy percre visszafoglalom.
A legjobbb körömben 49 killem volt, ennek jó kétharmada backstab.
Szal ez a kémesdi valami kurvajó, nagyot nõtt a szememben a játék.
(Jó, tudom, hogy senkit nem érdekel, meg hogy egy utolsó sunyi geci vagyok, de azért gondoltam elmesélem... 😛 )
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Elérhetõ az oldalamról: http://ibrik.atw.hu
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
Msi p43 neo-f,q8400,8gbram,gtx460 1gb
Msi p43 neo-f,q8400,8gbram,gtx460 1gb
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
Mondjuk engem addig nem zavar, amíg találok olyan alacsony pingû ranked servert, amin legalább 10-12en vannak oldalanként. Ilyet szinte a nap 24 órájában találni, legalábbis eddig bármelyik nap bármelyik idõszakában léptem fel játszani mindíg volt 3-4 német server, ahova még várnom is kellett hogy beférjek 😊
pl a hivatalos stat oldalon láthatod hogy a 170 ezer vásárló közül ma csak kb. 25 ezer nézett fel a szerverekre. Ezt egy pár hetes új game nem engedheti meg magának, ilyenkor papíron még nõnie kéne a tábornak jó ideig, és a quake nem kis név. Vannak a szervereken meg minden, ez inkább hosszú távon fog visszaütni, hogy pár ezer embernek nem fogják tovább patchelni majd akkor se ha kéne, pb-t nem frissítik, stb.
A steamen tudnak ilyen akciokat csinálni egyik percrõl a másikra, a boltoknál elõre meg kéne tervezni és szólni, és nem igazán szeretik 2 naponta irogatni az árakat, sok helyen lentebb hagynák egy ideig -> még kevesebb pénz.
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
Másrészt ez az akció csak a steamen van tudtommal, az utcai boltokban változatlan marad az ára. Ebbõl nekem az jön le, hogy a Steamen nem volt túl kelendõ a cucc, mert egyébként amióta én megvettem a játékot (Okt 10. )a Ranked serverek 2/3-ada majdnem mindíg tele van, a kedvenc serveremre szinte alig tudok bejutni (24 playeres serverekrõl beszélünk, és egy bot sincs rajtuk). Szal itt nem arról van szó hogy nem fognya a játék, inkább a steames eladásokat akarják felpezsdíteni ezzel a hétvégi akcióval.
Mondjuk a kasztok/jármûvek mennyiségének megszabását én sem igazán értem ... pont hogy ezekkel is lehetne taktikázni ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Link.