• OLI576
    Srácok, ugye van egy "világranglista" vagy mi, ahol a 10.000 (9999?) legjobb játékos van számontartva, illetve saját pontjainkat és statisztikánkat is megnézhetjük (mi a kedvenc fegyverünk, karakterünk stb. ).
    Na, gondoltam milyen jó lenne felkerülni a listára (csak kb 24.000 XP kell hozzá -most még). Elkezdtem volna gyűjtögetni az XP-t, de azt tapasztalom, hogy nem minden szerver irja jóvá a szerzett pontokat.
    Ti is ezt tapasztaltátok? Illetve hogy lehet megkülömböztetni azokat akik jóváirják a pontokat? Vagy az a nem mindegy, hogy hogyan és mikor lép ki az ember egy szerverről? Mondjuk én akkor szoktam kilépni amikor vége a pályának és számol vissza a gép, hogy X másodperc a következő pályáig.

Amúgy mikrohullámú netem van ami nem a legstabilabb, meg kb. 50 KByte letöltés mellé 16KByte feltöltési sebesség van. A játékhoz szerencsére elég, de van amikor csökken a sebesség -mondjuk ha sokan vannak a hálózaton vagy nemtudom miért (de más net lehetőség itt nincs, úgyhogy ez is jobb mint a semmi).