• LoCk
    Én nem szidom ezt a gamet sem , a BF-et sem, sem a COD ot..Én mind a haromban megtalaltam a ritmust.Regeteget jatszottam életemben nem ezzel a nickel és nem igazan a rosz, inkabb a jo jatekosok kozé tartoztam.
    A jo jatekos minden gameban szereny, csak neha indulatos, ha halmozott lamasag zajlik..
    Az igazan rutinos jatekos inkabb kielemzi a kulonbozo alltala kedvelt("nem kedvelt"), vagy ismert jatekokat, parhuzamokat keres, nem ellenteteket szít.Tanít, taktikai tanácsokat ad.

Nem kell a jojatekoshoz extra recept.
    A jo jatekos receptje>

1.)Egy jó gyors gép ami tud sok-sok FPS-t produkalni+egy jo eger ami tutira erzekeny, persze kell egy monitor is..

2.)Kell egy igen alapos palyaismeret (sok gyakorlás)

3.)Kell nem kevés taktikai logika, tudjal az ellenseg fejével is gondolkozni. Tudja hogy hol van ra szukség az adott sztuációban(sok gyakorlas)

Emberi rész:
    ------------

5.)Csapatszellem,amihez alázat,szerénység és némi önnfeláldozáas is kell.Nem te vagy a fontos egy csapatjatekban, hanem a csapat, ha ezt el tudod fogadni, mar jobb jatekos vagy.Néha fell kell áldoznod magadat azert, hogy a csapat nyerhessen.(szocializáció +sok gyakorlás)

Le kell higgadni, partnernek kell lenni egy vitaban, és nem ellenségnek.
    Mindíg van kompromisszum.

És még sorolhatnám, de sajnos mennem kell.
    Mára ennyi is elég