• dronkZero
    Áááh. Megint felkúrtam az agyam az idiótákon. Egyszerűen hihetetlen, hogy gunnert nem lehet telálni. Se tankba, se APC-be, se helibe. Ha meg véletlenül valaki beszáll lőni, akkor visszavonuló+javítás közben elviszi előlem. Ha meg én szállnék be gunnernek, mert 5 másodperccel előttem ért oda, akkor meg nem vár meg.

Mondjuk nem lep meg, aki Quake-hez van szokva...
    Idióták, faszkalapok tömkelege játszik a demóval. Az a baj, hogy BF-ből kiindulva ez _soha_ nem fog megváltozni, csak ha majd jön a Quake5. Akkor majd maradnak a csíterek.

De a járművek... Istenem, hogy lehet valamit így elbaszni? A tank mintha papírból lenne hajtogatva. Erőssége is, irányítása is. A lövése meg egyenesen borzalmas, BF42 grafikai megvalósítás, fizika. De ez egyébként igaz a többi (kézi)fegyverre is, irtó bénán néznek ki. A rakétavető rakétája két egymásra merőleges sprite. Kis keresztke, amikor jön felém.
    Mindemellett egy zsebkendőnél nagyobb nyílt téren szaggat mint a barom, minimum grafikán.

Az biztos, hogy nem lesz a kedvencem. Legfeljebb majd tört szerveren, warezzal.