banner
  • CSOCSO
    nem ertem ezt az egesz xbox hutesi dolgot...
    a nyko cucca azert jo mert lehet fekve es allitva is hasznalni. az egy dolog hogy par embernek baja van vele. meg a csapagy hangos lett benne meg hasonlo.. de hogy az oldalara szerelheto cuccost csak allvanykent lehet hasznalni az gusztustalan... en nem akarom allitva hasznalni a gepet.
    ezenkivul boldogan vennek oldalra es hatulra is extra fant, bar kisse nevetsegesnek tartom hogy a boxban mar van 2 fant.. az aljan lesz meg ket fan es a hatuljan meg 3:D:D:D:D:D a pc-mben nincs ennyi pedig szerintem a pc-m is agyon van hutve azzal a 4 fannal ami csak a hazon van.. ezenkivul van zalman a cpu-n zalman a gpu-n es 4cm es thermaltake a ramokon...
    nahde mindegy.
    a magyar srac altall tesztelt felallitos cooler hangos.. amit talaltam masikat a neten abban csak egy azaz egy darab fan volt.. a legertelmesebb talan a madcatz ami meg legalabb MARKA is.. nah annak van olyanja ami talan tenyleg halk es ket fan van benne.

nomeg ez is faxxxag.. hogy a standinges fan a semmibol szivja a levegot!!:D lol.. haromszor annyo levegot birna szivni ha mondjuk fektetve lenne a gep es siman fujna be a levegot es nem oldalrol kene a kis lukakon keresztul szivni a levegot amit ugyancsak kis lukakon fuj be.
    grat az egeszhez.
    amugy nekem iskell vmi mert lefagyott ketszer a rainbow six tegnap este