1) a Vista nagyon allatul nez ki :D
2) megoldottam a letoltesi problemat... hiszitek vagy sem..csak vissza kellett konnektalni a dvd driveot az x360 alaplapjara:D:D:D
nem gondoltam volna hogy emiatt akadozik. ha nem indul el.. vagy valami akkor oke.. nade hogy a net szakadozzon emiatt?!?!?!?
mindegy.. mukodik.. mar leszedtem 2 demot es jon masik 5!!!!!!!!!
nagyon fontos: ocsem szobajaban nyomtam /toltottem es kis tv-n.. nemtom mekkora lehetett.. 52es szerintem.. szal pici, de igy is lenyugozo volt a grafika!!!!!
Lost Planet volt az elso demo amit leszedtem.=nagyon szep, nagyon fasza kis jatek.
ezekutan PGR3........
mit is mondhatnek.... az allam leesett. pedig egy kis szaros tv-n neztem.. mar maga a garazs is tok zsir volt.. gyonyoru autok, uberkircsi tukrozodes.. nomeg az az SLR. aaarghh erre elinditom a jatekot.. omg.. gyonyoru hazak. meg a kis utcakban is ahova max csak elnezni lehet de menni nem, megis teljesen meg van csinalva.. volt olyan haz ami fenykep szintuen realisztikus volt.. nomeg az auto. belulrol is.. az arnyekok. meg ahogy a nap sutott a kormanyra meg a muszerfalra.. elkezdtem mad max koroket vesni az aszfaltra erre kinezek az ablakon es ahogy besut a nap hirtelen felvillant a sok dzsuva az ablakon...... azt hittem leesek az agyrol.. ezekutan nekimentem a falnak es az emberek visszahokolnek a kordontol. aaaaaaaaaaaaaaa... gyonyoru.. GYONYORUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
legszivesebben kitepnek a kis tv bol es hoznam at HD be............ holnap szejjel fogom magam jatszani...