banner
  • Harlekin
    oooo köszönöm a megtiszteltetést!
    Na hogy legyen min csámcsogni meg fikázni tegnap nekem is ment a lecsoba a box!(BANNNNN)Akkorát röhögtem mint barom,1 ezer éves játékot raktam fel a hddre amikor lecsatlakozott liveről.Elötte 3 órát játszottam liven cod waw-ot 3 barátal.Nekik szintén zenész a box,ők fentmaradtak játszani Én meg lejöttem,hogy mással játszak.Ez lett a vége!Biztosra veszem,ha nem kezdem el felrakni a játékot(nem megy a dvd nincs semmi)
    Több mint 2 évet megusztam,hát most ez a van,megy eladásra a box azt jön másik.
    El se adnám a gépet,ha a hdd-t tudnám használni vele,de ez szopacs mert nem megy.Amugy nagyon sok bann volt a multhéten is meg most is.Irták mindenhol,de nem nagyon hatott meg,ha jön hát jön valamit,valamiért!
    Az ujat nem veszem meg,mert ugyse tudom megállni ,hogy livezek megvárom mi lesz a vége ennek a bann hamernak azt utánna.

Soha nem éltettem a warezt,nem is fogom,számomra nem anyagi oldala van a dolognak amiért ezt az utat választottam.Csupán az utálat az a rendszer miatt amit az ms csinál velünk karöltve a játékfejlesztökel.Mert addig amég a játékra forditott összeg felét ami a reklámra megy el (JÓ bornak nem kell cégér),és annak a negyedét forditanák arra,hogy a játékok szinvonala,mégha nagyon határok közé is van szoritva emelkedjen,mellette lényegessen csökkentené a (megjelent)játékok árát,és ismét hangsulyozom NEM az anyagi része,hanem a gesztus ami elvárhat 1 felhasználó jogosan 1 termékel szemben.Addig amég fontosabb 1 fejlesztő csapat felvásárlása,hogy megöljenek játékot,szerintem nincs miröl beszélni.Tudom ezen megint lehet vitatkozni,hogy ez nem igy van!De sajnos szerintem nagyon is ez van!Tisztelem becsülöm azokat akik ezzel nem értenek 1et,és eredetivel játszanak.Aztkivánom legyen nektek igazatok,de amég ez igy lesz biztos nem térek meg a sötét oldalrol.
    Köszönöm,ha végigolvastátok,még akkor is,ha utálat övez minden hszemet.