XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valaki megírná nekem PM-ben, hogy hogy kell Live-on keresztül Gold elõfizetést venni?
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
Viszont a számítógép hack-eléses minijátékkal jól elvoltam....<#idiota>#idiota>
"ps3= metal gear 4 futtatására való drága kütyü"
Te jó ég, mekkora játék :D
A játék, a zene, a dialog design tökéletesen lett 2008-ra updatelve.
lehet ez lesz az elsõ játék, ami miatt ms pontok vásárlására adom a fejem :D
ps3 vs box vitához csak annyit: ps3= metal gear 4 futtatására való drága kütyü. minden másban mérföldekkel szarabb a boxnál, fõleg õsz után :D
Steam: greyfox
Azt mondták több mint 400 autó lesz benne. Nos akkor hány hónap alatt hány autó készül el, ha egy autóhoz 10 ember munkája szükséges és összesen 250 ember dolgozik a GT5-ön engine, netkód és leveldesign )stb-t is beleértve. <#mf2>#mf2>
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
https://hotshu.wordpress.com/
PM akit érdekel. aug29-31ig személyesen Pesten is át tudom adni.
PS3 ID: ghost_hun
Egyáltalán mi a fasznak van neked 360-ad ha csak fikázod. Hogy még jobban megalapozhasd az idiótizmusodat?...
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Szerk: most meg a Hana chip miatt megy a szopkodás, az egész kontstrukció úgy sz@r ahogy van.
Értem én, hogy nem veszekedni akarsz, csak minden vas este jobb dolgod nem lévén elkezded ecsetelni, hogy miért jobb a psed, mint a boxod. Ezzel nincs semmi baj, csak 7rõl 7re ugyanazokat hangoztatod és egy idõ után unalmassá válik.
valszeg az viszi hozzá aki warezol és vesztette a granaciát, az a pár ember nem tükröz semmit, de azt mindenki tudja hogy az elsõ szériánál 30%os kb a meghibásodás, utána ez visszaesett normálisra...
Arty Wadarr az élõ példa rá, hogy mennyire szutyok a 360 felépítése, mindig akad neki meló a boxokkal ez nem érdekes?
AZt meg, hogy itthon miért adják ennyiért a PS3-t azt kérdezzétek emg a 800 milliós USA-ban, amikor ott a 80G-s ps3 400$. Remélem nem kell ezt átszámolnom mert az kemény 58K :):D:D:D::D:D:D:D::D:D:D:D:D:D: Áhh itt égette magát szénné az ms:) jah hozzá play and kit charge, goldot fizeted és nincs benne BD. Végül is akkor most nincs probléma csak ezeka kijelentések nem fedik a valóságot némely 360 tulajnál.
Akkor még az MS nem tudott kaidni egy Uncharted szintû gémet az MGS 4 alázza a halo 3-t, GT5P is kenterbe csapja a FOrzákat, ne adj isten vagy egy Eye Of Judgement PS3-ra amirõl szerintem nem is tudjátok micsoda. _Netán egy Resistance , Ratchet Clank, Motorstorm meg most majd Little BIg planet és még megannyi számos nagy stuff:) Szóval azért az érdekes, hogy nagyon kevés ember tudna itt úgy postolni, amiben az áll full gyári gépem van, semmi MODDING nincs benne:D
Na mindegy nem veszekedni akartam mert énis élvezem a box gyengeségeit amit kegyetlenül ki is használok:)
pl én ps3-at 1 game miatt vennék meg. Grand turismo 5. ennyiért meg nem adok ki dupla pénzt. Viszont ha a final fantasy meg a resident evil maradt volna csak ps-es akkor egyértmû ps lenne:D
szerintem kár szidni egymást. akinek van sok sok pénze egy nagyon kicsi pluszra az vegye meg;)
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
és kérlek ne gyere a nevetséges musiccenter-ja bocsi mediacenter baromsággal,mert kb csak ezt lehet felhozni, ja meg a blúréj lejátszót,de már jómagam is meg aszem más is már állást foglalt az ügyben,hogy mindent arra amire való
a konzol játékra való szvsz
PS3 ID: ghost_hun
az a metálgírszolid dolog?
juhééé
mert az összes többiért aki ps3-at vesz vagy fanboy vagy pöcsfej
ami multiplatform az meg még jó hogy 360ra kell
de nem kell sok idõ és mgs-t is elveszti a sony,majd csak kamillázzál
nem én vettem a 90ezer forintos ps3 mellé boxot IS, merthogy játszani is akarok - tudod, nekem elég a 40ezres árkád, nem kellett összesen 130at elkölteni játékgépre :P (nyugodtan számold hozzá még az overcoolomat 6ezerért, akkor sem vagyok sehol a te költéseidhez ... )
egyébként majd rakjál fel videot, amikor beteszed a 3.5"-ös winyot a 2.5" helyére a ps3-ba ;) (vagy talán az 'elegáns' usb-s bekötésre gondolsz? oda is lehet közvetlenül menteni? google nem segit, mert mindenhol ezrével csak a corrupt filesystemes ps3 hibaüzenetes juzerekbe botlok ... LOL )
Forza.
ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G
Tényleg nem akarok itt mókázni, csak ezt páran amásik topikba is eljátszották csak nem tudtak kellõ tényekkel szolgálni :)
na akkor beröffentem Sc 4-t a boxba:D
errõl a témáról nyugodtan leszállhatsz mert xboxba sem kell, és vízhûtéssel is ugyan ugy lehet 3 ledes ha elsõ szériás
Jó tudom, hogy a PS3-ba nem kell vízhûtés és akár 1T-s (34K) mybook is gond nélkül csatlakoztatható hozzá, de most errõl én tehetek? <#circling>#circling>
ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G