ktomi22#72038
hy..nzegettem a forza 3 at (ma megjott a collectors :P ).. nagyon uuuber... (forza 2 ben valahogy nem volt lelkük az autóknak...na ebben van :))... viszont nemteccik hogy karrier modban:
1. ha célba értél pl 2. helyezéssel, akkor nemlehet kilépni a versenyvől..csak restart vagy abban a pozícióban elhagyni a pályát...
2. (a nagyobbik problémám), hogya naptáron kívül is lehet eseményt választani... akk minek a naptár???... először teccett hogy nem lehet pl pénzszerzés céljábool előző versenyeket ujrajaccani... (ez lenne szerintem a naptár valósághúú célja).. de végül észrevettem hogy valaszthatok utana is esemenyt előzőekből is :S....
3. hogy ha pl összesítésben 2. lettem.. jutalmul kaptam egy fiat 500 at ajándékba... aztan esemenyeknel ujrajaccottam.. és 1. lettem.. akor me kaptam egy alfa romeot... nos..ez így szar.. ha rögtön elso lettem volna akk csak alfat kapok kb!.legalabbis zerintem.. vagy nem. ? :D
4. néhol keveri a játék a futam és kör elnevezést...
ezeken az apro eszreveteleimen kívül (lehet csak nekem tunik igy.. csak nem latom at az egeszet... ) nagyon teccik a game es csak ajanlani tudom mindenkinek. forza 2 is teccett.. de ez joval felulmulja.. szerintem jelenleg beszt offf minden platrformon a forza..szal jelenleg legjobb game a vilagon szamomra legalabbis... xboxon letezik.. mert ugye ezt csak erre adták ki :)