XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Nem szidtam egyiket sem csak negjegyeztem a szolgáltatásokat.
Nem kell ajálani engem, megvagyok a te féléd nélkül is.
Semmi közöd a weblapomhoz, én sem szólok hogy büdös a lábad!
Ne válaszolj, nem érdekelsz!
Tehát milyen konkrétumokkal is tudsz elõhozakodni a Playstation 3 jobb szolgáltatásait illetõen?
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
https://hotshu.wordpress.com/
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Szánalmas.
De nekem az emberek véleménye többet jelent mint egy Microsoft fané ..
Most kezdhetnénk hogy én mondok mást, te cáfolsz .....stb...stb.
Haggyuk! Csak magadat szivatnád.
Nem ézért írtam eddig mert a 360 szar, ne értsd félre.
A 360 jó kis gép......
De a 3 as szolgáltatásilag szerintem jobb.
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Ha többszáz gép ment át a kezeid közt, legalább nézz utána, hogy melyik mit tud:)
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G
A kérdésem az lenne, hogy kell vmit ügyeskedni a live regisztrációnál? Mert nálunk nem támogatott vagy mi...
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
FZolee: Hidd el, van aki annak veszi, annak mindenképp jobban megéri a PS3, "kényelmesebbek" a multimédiás funkcióci. Aki csak játszani akar, annak a box éri meg jobban,ez tény, ám mégis van, aki PS-t vesz.
Egyébként érdekesek egyes emberek: vannak olyanok, amikor felmerül a "másik" konzol, akkor rögtön minden szarnak titulálják, meg az semmire sem jó, csak ami nekik van. Reaálisan kellene nézni a dolgokat. Nem, nem fanboykodom, én is beismerem, hogy játékra alkalmasabb a Box, de mások miért hordják le rögtön a másik konzolt, hogy erre nem való meg arra nem való? Arra való, amire használod.
PS3 ID: ghost_hun
Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II
"Fényképezõgépet, mobiltelefont már lehet rá dugni és a file okat kedvedre másolgathatod.....na de ebbe nem mennék bele."
még nempróbáltam de elõbb rádugtam a W810i-met, és egybõl felimserte és ott voltak a képeim, kamerát már próbáltam az is megy, fényképezõ meg szintén megy gondolom
"Idõvel tv antennára re kötheted majd és a merevlemezre lementheted a mûsort. Igaz ehez kellesz egy kütyü, de igazi szórakoztató center válik majd belõle."
idõvel bármi lehet, egyenlõre nincs ilyen ezekszerint + kell venni hozzá valami olcsóságot ahogy írtad
nem akadékoskodásból, de nemgyõztél meg miben jobb...
Kibszott jó! Ma egész nap más játkal nem is játszottam csak azzal.
Mint ahogy Fido kolléga is említette, akinek a Tony Hawk játékok bejöttek, az ezt is szeretni fogja, mert hasonló felépítésû, csak egy kicsit (sokkal) realisztikusabb. A grafika szvsz gyönyörû. Nem valósághû, hanem szép. Értitek? :D A hangok, a zene is nagyon ottvan. Az irányítás elve nagyon jó, csak nincs túl jól kivitelezve.. De ugye ÖSSZHATÁS. Tehát nálam 9/10
Nem akarok részletekben belemenni , abbol úgyis vita lenne.
Csak annyit hogy többszáz gép ment át a kezemben ebböl ís és abbol is.
Rengeteg vevõ elégedett vele...Mindkettõt szereltem már tudom a jó és rosz tulajdonságukat.(360 ast többször.....sokkal töbször)
Mind kettõ jó gép de a Ps3 meggyõzõbb, jobban kezelhetõbb és sokat tarogat még a felhasználóknak.
Pl:
Idõvel tv antennára re kötheted majd és a merevlemezre lementheted a mûsort. Igaz ehez kellesz egy kütyü, de igazi szórakoztató center válik majd belõle.
Fényképezõgépet, mobiltelefont már lehet rá dugni és a file okat kedvedre másolgathatod.....na de ebbe nem mennék bele.
Jó ez is az is........
Viccelsz???????????
Nem vagyok Playstation fan! Abszolut nem.
Boltom van pártatlan vagyok. A vevõk visszajelzése és saját tapasztalat alapján írtam.
De befejezem, vitát nem szeretnék.
Szerintem mindkét konzol ugyanaz a szolgáltatásokat tekintve, egyik sem tud többet a másiknál. De kíváncsi vagyok, hogy a PS3 szerinted miért tud kevesebbet?
PS3 ID: ghost_hun
Before you get all excited, no this is not the promised "fall" update, actually this update doesn't do anything you can visualize, merely implement code to prepare for future growth of the service. So while Microsoft is obviously preparing for the new Xbox Live Experience later this year this update is only paving the road, no changes or enhancements, no new features what so ever are included.
PS3: Blúréj, vinyó, kaka online
egyezünk meg hogy mind a kettõ just another console :D
https://hotshu.wordpress.com/
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
Xbox 360 System update now available (no new features)
A few minutes ago, the team released a system update for the Xbox 360 over Xbox LIVE. Sometime over the next few hours when you sign in to Xbox LIVE you’ll recieve a prompt to accept this mandatory update. This update contains code to ‘prepare for future growth of the service.’ There are no other changes or enhancements in this update…in other words no new features.
Link
http://topgearhungary.blogspot.com/