XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rooney8
jó kis gyüjteményed van :D Az xbox felett az a fehér az mi?

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

jaszy
Nem írtam semmit a konzolról te gyenge elmélyü.
Nem szidtam egyiket sem csak negjegyeztem a szolgáltatásokat.
Nem kell ajálani engem, megvagyok a te féléd nélkül is.
Semmi közöd a weblapomhoz, én sem szólok hogy büdös a lábad!
Ne válaszolj, nem érdekelsz!

MaSzKa

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

deep
De mi nagyon szeretnénk. Komolyan. Egyébként én eredetileg PS3-at akartam venni. Nem akarok offolni, de én nem vagyok MS fan, én konzol fan vagyok, ahogy láthatod. A lényeg, hogy jöttél egy tévémûsor felvevõs dologgal, (amire megjegyzem egy vhs video, egy tévétuner kártyával megáldott p3, egy bármi képes) én erre mutattam hogy a 360-nak is van tévés rendszere, tessék, hogy ne csak jútúbon lásd sõt HD filmeket vehetsz, kölcsönözhetsz (PS3-on egyébként tudtommal ilyen nincs).

Tehát milyen konkrétumokkal is tudsz elõhozakodni a Playstation 3 jobb szolgáltatásait illetõen?
LeWyTy
1hete linkeltem asszem...<#awink>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

avengir
Köszönjük, hogy meglátogattad ezt a fórumot, de mivel csak és kizárólag orbitális faszságokat írtál a konzolokról szerintem jobb, ha átköltözöl a ps3om topicba, ott talán érdekel esetleg vmit/vkit a konzol összeesküvés elméleted. Értem én, hogy saját gyártósorod is van mind2õre a boltban, de nekem a hozzászólásaidból az jön le, hogy még csak véletlen sem fogom senkinek se ajánlani a boltodat. Azonkívül, hogy komolytalan legalább a google hirdetést szedd le belõle és legyen koszos 2000 HUFod rendes domainre, ha már konzol gyártósorra telik.

https://hotshu.wordpress.com/

Az ok, hogy le van írva, de nekem az kellene, hogy liveon kívül honnan tudom letölteni õket?

jaszy
Nem szeretnék belekeveredni...(jobban)

Istencsászár
Újabb konkrétumok, öröm veled társalogni:D

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

jaszy
Ya Youtube. Addig kerestél valamit amig meg nem cáfolod :)
Szánalmas.
De nekem az emberek véleménye többet jelent mint egy Microsoft fané ..
Most kezdhetnénk hogy én mondok mást, te cáfolsz .....stb...stb.
Haggyuk! Csak magadat szivatnád.
Nem ézért írtam eddig mert a 360 szar, ne értsd félre.
A 360 jó kis gép......
De a 3 as szolgáltatásilag szerintem jobb.

Istencsászár
powned...

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

dienesoft
PS3 Song

Ez sem rossz :D

FZoleee
Xbox360 Song
<#idiota>
deep
Úristen de szét tudod magad szivatni:D
Ha többszáz gép ment át a kezeid közt, legalább nézz utána, hogy melyik mit tud:)
dienesoft
Általában a demo-k mellé le van írva, hogy kell kiírni azokat.

Hali! Én most vettem Boxot és még nincs benne vinyó (arra még külön meg kell keresnem a pénzt xD) és szeretnék 1-2 demót kipróbálni. Ez hogyan lehetséges? Eddigi kutakodásaim alapján sehogy, de vhol láttam leírva h demók kiírása... Ezért gondolom h lehet. Szóval ha valaki tud linket, vagy valamit akkor azt elõre is megköszönöm!

theone91
Volt már valakinél, "DVD-agyonkarcolási" probléma?

Blekk Síp
Köfi! <#gonosz1>

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

fent, elsõ kis link, ott levan írva a reg. menete..

ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G

Blekk Síp
Na, holnap megjön a box. (:
A kérdésem az lenne, hogy kell vmit ügyeskedni a live regisztrációnál? Mert nálunk nem támogatott vagy mi...

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

Scotty99
Nem feltétlen, van, akinek nincs PC-je. (de ez csak kötekedés)

FZolee: Hidd el, van aki annak veszi, annak mindenképp jobban megéri a PS3, "kényelmesebbek" a multimédiás funkcióci. Aki csak játszani akar, annak a box éri meg jobban,ez tény, ám mégis van, aki PS-t vesz.

Egyébként érdekesek egyes emberek: vannak olyanok, amikor felmerül a "másik" konzol, akkor rögtön minden szarnak titulálják, meg az semmire sem jó, csak ami nekik van. Reaálisan kellene nézni a dolgokat. Nem, nem fanboykodom, én is beismerem, hogy játékra alkalmasabb a Box, de mások miért hordják le rögtön a másik konzolt, hogy erre nem való meg arra nem való? Arra való, amire használod.

PS3 ID: ghost_hun

bubu13
Mi volt a mai frissitésben?(live)

EEE 1899

inkább minden másra ott a Mac :P ha játszani nem akarsz vele akkor sokkal jobb

Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II

dienesoft
Ebben van a legnagyobb igazság.

FZoleee
<#eljen>
Nem multimedia centernek vesszük a konzolt :|
Pacal17
õõ szerintem a konzolon JÁTSZANI kell. Minden másra ott a PC...

Istencsászár
Tényleg nemakartok kötekedni, és biztos jobban értesz hozzá nem is vitatom.

"Fényképezõgépet, mobiltelefont már lehet rá dugni és a file okat kedvedre másolgathatod.....na de ebbe nem mennék bele."

még nempróbáltam de elõbb rádugtam a W810i-met, és egybõl felimserte és ott voltak a képeim, kamerát már próbáltam az is megy, fényképezõ meg szintén megy gondolom

"Idõvel tv antennára re kötheted majd és a merevlemezre lementheted a mûsort. Igaz ehez kellesz egy kütyü, de igazi szórakoztató center válik majd belõle."

idõvel bármi lehet, egyenlõre nincs ilyen ezekszerint + kell venni hozzá valami olcsóságot ahogy írtad

nem akadékoskodásból, de nemgyõztél meg miben jobb...

Pacal17
Na emberke megvettem a Skate-t.

Kibszott jó! Ma egész nap más játkal nem is játszottam csak azzal.
Mint ahogy Fido kolléga is említette, akinek a Tony Hawk játékok bejöttek, az ezt is szeretni fogja, mert hasonló felépítésû, csak egy kicsit (sokkal) realisztikusabb. A grafika szvsz gyönyörû. Nem valósághû, hanem szép. Értitek? :D A hangok, a zene is nagyon ottvan. Az irányítás elve nagyon jó, csak nincs túl jól kivitelezve.. De ugye ÖSSZHATÁS. Tehát nálam 9/10

dienesoft
Inkább kapcsold be a "seggkitörlõ" üzemmódot a PS3-modon aztán szép csöndben hagyd el a topikot, mert semmi értelme, hogy rontsd a levegõt és ráadásul olyannal gyõzz meg minket, amire érvet se tudtál mondani.

jaszy
Neked levegõ, aki ért hozzá annak tény.
Nem akarok részletekben belemenni , abbol úgyis vita lenne.
Csak annyit hogy többszáz gép ment át a kezemben ebböl ís és abbol is.
Rengeteg vevõ elégedett vele...Mindkettõt szereltem már tudom a jó és rosz tulajdonságukat.(360 ast többször.....sokkal töbször)
Mind kettõ jó gép de a Ps3 meggyõzõbb, jobban kezelhetõbb és sokat tarogat még a felhasználóknak.
Pl:
Idõvel tv antennára re kötheted majd és a merevlemezre lementheted a mûsort. Igaz ehez kellesz egy kütyü, de igazi szórakoztató center válik majd belõle.
Fényképezõgépet, mobiltelefont már lehet rá dugni és a file okat kedvedre másolgathatod.....na de ebbe nem mennék bele.

Jó ez is az is........

Istencsászár
Messze nem alakult ki itt vita, te valamit állítottál, amire konkrétumokat eddig nemvoltál képes írni, innetõl fogva csak a levegõbe beszéltél.

Furcsa mert csak a második frissítésre láttam a kíírását. elõször csak addíg volt hogy "viccelsz?????????"! Frucsa
Scotty99
Neked most ki válaszolt gúnyosan? Mert jaszy nem neked válaszolt...

Kössz a választ! Bár ennyire gúnyosan nem kellett vna....
jaszy
hahahahahahahahahahahahahahahaha................
Viccelsz???????????
Nem vagyok Playstation fan! Abszolut nem.
Boltom van pártatlan vagyok. A vevõk visszajelzése és saját tapasztalat alapján írtam.
De befejezem, vitát nem szeretnék.

Srácok ami screenshotokat csinálok a PGR4-ben azt nem lehet valahogy pendrivra rámenteni vagy felejtõs?
Scotty99
És miért is tud kevesebbet, ha szabad kérdeznem?
Szerintem mindkét konzol ugyanaz a szolgáltatásokat tekintve, egyik sem tud többet a másiknál. De kíváncsi vagyok, hogy a PS3 szerinted miért tud kevesebbet?

Evogordon
Ja jó

Istencsászár
Xbox 360 Gets New Update System

Before you get all excited, no this is not the promised "fall" update, actually this update doesn't do anything you can visualize, merely implement code to prepare for future growth of the service. So while Microsoft is obviously preparing for the new Xbox Live Experience later this year this update is only paving the road, no changes or enhancements, no new features what so ever are included.

Evogordon
A mai frissítés miket tartalmaz?

Pacal17
Xbox 360: Vinyó, kibaszott jó online szolgáltatás.
PS3: Blúréj, vinyó, kaka online

egyezünk meg hogy mind a kettõ just another console :D

avengir
És a Lost Odysseyt is?

avengir
Próbáld ki a NESt sokkal többet tud mint a ps3 és az x360 együttvéve, sõt a pc még csak nem is álmodhat ilyen funkciókról én tudom próbáltam az mm kirakott konzolon.... <#banplz><#banplz><#banplz>

Petyus_
Tudja futtatni az Uchartedet.

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Istencsászár
Konkrétumokkal még mindig nemtudtál elõállni, de a szövegelés az megy<#zavart2>

deep
Nyilván szuper, a logód is mutatja hogy a PS a Zisten:)
Minstrel
Tényleg az volt :)

Xbox 360 System update now available (no new features)

A few minutes ago, the team released a system update for the Xbox 360 over Xbox LIVE. Sometime over the next few hours when you sign in to Xbox LIVE you’ll recieve a prompt to accept this mandatory update. This update contains code to ‘prepare for future growth of the service.’ There are no other changes or enhancements in this update…in other words no new features.

Link

http://topgearhungary.blogspot.com/

arty
Kiprobáltam, sztem a ps3 kevesebbet tud.

Forza.

jaszy
Hát pedig a buta 360 hoz képest szuper....... Olvass el egy ismertetõt.

deep
Én próbáltam, de nem lõtt tarkón az a hihetetlen nagy tudás<#ravasz1>