Mobynak a 1.5 éves "eredeti MS" gépe tegnap lett E74 hibás(Hana chip pukkk),szal megy vissza microfosékhoz.Tiszta hepi mivel most kapot 1 honapos livet,amit most minimum 3 hétig nem tud használni.(ergo 2000 péz kuka)Persze a box az jóóóó,mert eredeti sose romlik,garivan rá stb!
Amugy meg rólam mindenki azt mond amit akar max röhögök az egészen.Én amugy se azért járok erre a forumra,hogy barátokat szerezzek.De ezen a forumon leginkább semmit nem lehet csinálni,se kérdezni,se informáciot megosztani.Kérdésekre 1böl megy az anyázás max a sablon kérdésekre nem,kábel,monitor és társai azokra JÓ esetben,hogy "bazz olvass vissza".
Információ megosztásrol meg jobb nem beszélni,hogy mi történik.
Tehát akkor Én vagyok unalmas,mert olyan boxhoz,livehez tartozó témákat dobok fel ami még itt nem volt!?LOL
Prody a gond ott kezdődik,hogy latolgatnod kel,mikor szarik be a géped,(mert fog)és ezt úgy,hogy 1 ugymond EKKORA cég adta ki tudatosan a keze közül immár 5. éve hibássan.
Tehát,ha nekem az a véleményem,hogy ms fos akkor,arra van okom,mégha másnak erröl más a véleménye is.
Persze ebböl megint nem azt kell kivenni,hogy MS-t csak a pénz érdekli.
Csupán a máltai szeretet miatt nem a gépek mennek kukába,hanem az acount.Nehogy szegény user ne tudjon ujra reggelni és az elbukot live miatt ujat venni.+ Pont leszarják a WAREZT magasrol annyira meginditó ez a gesztus