Számoltam, szoroztam, maradok. Baj?
Szánalmas ez a totyik. Csak jelzem, olyan témában picsogtok, és csorgatjátok a nyálatokat (olyan dologra, amihez sem az itteniek, sem az innen kivándorlók nem nagyon tettek hozzá szart sem, és erre a többség legalább földrajzi helyzettől függően bárhol, itthon is képes, konzekvensen) ami a világon MINDENHOL luxus. Mi ez itt? Polfórum? Köv téma: megélhetési warez, VG vs zabálnivaló? Gratulálok. Kedvem lenne tételesen elküldeni mindenkit a pcsába, csak sajnos nem tehem meg (legalábbis itt nem). Konzollal a polcokon, aranysávos, triplaApluszpluszzos tájtlesszel csurig pakolt gamercardokkal bankszámlákat összemérgeteni kurvaszáni, és mint jelenség erősen az anyanyelvetekhez kötődik. Tegnap óta Lost Odyssey-t tolok és nekem bizony jó(mit jó, kecijó!), és ezt az általam választott helyen teszem, ami nekem szintén jó. A faszkodás helyett tudom javallani bárkinek.
Úgyfest holnap lesz szabad 10 percem, ha nem jön közbe semmi, azt arra áldozom, hogy sajnáljam az itt élőket, a kivándoroltakat, és bárkit, aki ennek szükségét érzi.
Itt lehet jelentkezni:
LOL B+...