banner
  • Bogyi007
    Csak hogy tudd 12 éves a kocsi és azt is részletre tudtam megvenni.
    Közel a harminchoz meg talán már ne legyen az gond hogy van valakim jó? :D
    Egyébként részemről sem megy el piára, cigire, bulizásra - ezekből én már kinőttem rég.

Éppen ez az hogy számomra nem probléma a kijelző, de sokan meg akarták nekem magyarázni hogy az mégiscsak probléma. Én szimplán kikapcsolódásként használom a boxot amire igyekszem költeni. De ellenben az rohadtmód irritál mikor elkényeztetett ficsúrok akik alá mindent odatolnak pampolnak nekem hogy így a Hd meg a játékok meg a satöbbi, de persze tenni érte, dolgozni alkotni meg már persze büdös nekik. A warezmókusokról meg ne is beszéljek, nem úgy kell példa okán villogni a játékospontokkal hogy mindent lemásolva van és úgy pörgetem ki az adott játékot. Úgy nem nehéz persze.

Én is szeretnék minél több játékot és pontot kipörgetni, de egyrészt annyi játékot megvenni sem kis pénz meg hát én nem az állandóan otthon heverészek a kanapén és játszok típusba tartozom. Nekem ehhez a hobbimhoz (és még sok más dologhoz) mindennap melózni kell.

No de nem akarok én itt panaszkodni, de most már muszáj volt teljes képet adnom. És persze tisztelet a kivételeknek.