banner
  • DarkSector
    véleményt lehet mondani.
    és az atyaúristen is tudja, hogy az elméleti teljesítménye 2x akkor a ps3-nak.

de nehogymár én meg a többiek igénytelen parasztok legyünk, mert az xboxot választottuk elsősorban én az olcsósága miatt.

nem is azt mondtam, hogy te meg mindenki bunkon mondja el a véleményét, hanem csak néhány ember van, aki brutál témát csinál ebből.

most mond meg őszintén miért láma dolog a forza 2 ben vagy majd a 3-ban festeni a kocsikat.

mert ez szerintük lúzer dolog, és igénytelen parasztoknak van igénye az igénytelen konzol igénytelen fejlesztők álltal készített igénytelen játékokra...
    nah ez a lowság, mikor eszméletlen butaságokat hordanak össze, de ezt is csak azért mondják, mert a gt5-ben még nincs törés meg festés...

szóval ezek már nem szubjektíven nézik a dolgokat, hanem mint a ffidesz....történik valami olyan boxon ami egyedülálló, és náluk nincs akkor az igénytelenség.

Ha meg kijön a hevi réjn meg a hasonlók, amikben csak interaktív filmet nézhetsz, akkor meg fél évig arra verik a csöcsüket...
    LOL