banner
  • Smithwarden
    Erdekes tema ez az xbox / pc dolog.

Sztem az lenne az igazi ha mindegyik lenne mindenkinek, folyamatosan fejlesztett PC + az eppen aktualis konzol(ok).
    Mondjuk egy PC + Xbox360 + Wii.
    Persze penz kerdese a dolog es az jelenlegi magyar atlagfizetesekkel...hat nem egyszeru (finoman szolva).
    En a PC-s vagyok, no konzol es csak multiplayeres dolgok erdekelnek, single jatekokat kb 4-5 eve nem jatszok vagy nagyon gyorsan megunom es nagyon ritka hogy le tud kotni a gep elleni jatek.
    Eddig nem is volt semmi problemam ezzel, de mostanaban viszont elkezdtek konzolra jonni a multis dolgok es ami a legnagyobb gaz, hogy bizonyos dolgok direkt kesleltetve jonnek ki PC-re, sot ki sem adjak oket, pl Battlefield: Bad Company...
    Egy uj Battlefieldet tobb eve varok mar, erre a BF:BC-t nem adtak ki PC-re es pont mai hir, hogy a 2 honaposan kesleltetett PC-s BF 1943-at is bizonytalan idore elhalasztottak.
    Nagyon idegesito a dolog.
    Van egy jo gepem es amivel talan legjobban szeretnek jatszani azt ki sem adjak, illetve huzzak-halasztjak.

Szoval most erosen patt helyzetben vagyok, nem tudom hogy csak 2-3 multis jatekert aldozzak kb 100ezer forintot. (xbox, tartozekok, eredeti jatekok, live gold)
    Ismerosnel probalgattam a BF:BC singlet es nagyon tetszett foleg a fizika miatt, a gamepad sztem megszokhato bar zavaro azert hogy nem tudok olyan sok gyors, pontos es kombinalt mozgast osszehozni vele mint eger/bill-el (es ha profin begyakorolnam akkor sem jonne ossze az amit mar megszoktam ebben biztos vagyok).

Ugy tudom van xboxhoz atalakitora csatlakoztathato eger/bill, de gondolom valamiert nem mukodik tokeletesen a dolog, mert csak keves helyen olvastam es azok sem zengtek odakat rola.