176894

-
oda írtam, én még nem próbáltam:D -
JAH és a buggal továbblépve tud játékállást menteni a rendszer????? -
THX -
Survival Horror fan wanted! SH:Homecoming? Max 5 szóban.
thx
-
Mikor lesz GH5-öd vagy BRB-d? -
A megvásárolt DLC-ket akárhányszor letöltheted. Átvitt értelemben nem a DLC-t veszed meg, hanem a letöltési jogot hozzá, az meg gyak. örökérvényű. Ami a Download History-dban van azt akárhányszor letöltheted. -
jah zsír volt, én méág pc-n próbáltam ki...
de a lényeg a sok jóban van úgy összességében...
advent rising vonatkozása - gears of war vonatkozás - unreal 3 motor+oldalazás - és egy megfilmesítésre váró regény alapja a történetnek...:D -
jah tudok róla...:D
de ez megérné nekem a lovét, mert az ieneknek jobban tudok örülni 3500ftáért, mint a sok mai szarnak...:D -
neten le lehet trölteni a demót ami elvileg bugos, és teljes játék is egyben, igaz nem lesznek acsik, de ingeyn kapsz egy teljes játékot:D émg nem próbáltam -
Advent Rising az isten game... viszont nincs befejezve a történet... eszükbe sem jutott szánalmas. -
Shadow Complex játék egyik cikkjéből egy rövid idézet...:
"Az Advent Rising fejlesztőinek legújabb alkotása, az Xbox LIVE Arcade exkluzív Shadow Complex augusztus második felében jelent meg, a játékot pedig nem más tervezte, mint a Gears of War sorozat legendás atyja, Cliff Bleszinski, azaz CliffyB. Az Orson Scott Card megfilmesítésre váró Empire regényét feldolgozó játék furcsa és merész ötletre épül, a legújabb Unreal Engine és az oldalnézetes side-scrolling világ ötvözése azonban lehengerlően sikerült. A Shadow Complex a valaha volt legjobb, legigényesebb, és legizgalmasabb Arcade cím lett." -
hali.
lehet már volt szó róla, de tutira tudni szeretném...ha vennék live-on valamit, akkor letöltöm, és ha letörlöm helyhiány miatt, akkor utána már ujból letölthetem annélkül, hogy fizetnék érte mégegyszer???? -
Grizzly4x4 #69889 azt jelenti hogy használt szóval csak okosan -
meiket vegyem meg:
20GB Hard Disk Drive Module for Microsoft Xbox 360
vagy
Microsoft Xbox 360 20GB Hard Disk Drive Module (Pre-owned)
mi az a pre-owned?
-
Ja oké, félre értettem :) -
Pedig de, csak olyan kemény embargó alatt tartom ezt az léhűtő redmondi bandát, hogy még az ingyenhétvégébe se márton bele a lábam. Kecikeménység van!

/*meg nemtudom letenni a fable2-t
-
"...csak a poen kedveert belottem a 1440x900-at, mintha a masik moncsi lenne, es siman kiteritette a teljes kepernyore, termeszetesen alul-felul csikkal, ami a helyes keparanyt adja."
Akkor most mi a gondod pontosan? Ha jó, azon kell hagyni. Pont. Ez ilyen bogzos betegség, hogy kényszeresen szopósprálra teszitek magatokat avval, hogy olyan probléma megoldásán küszködtök hosszan, amit magatok idéztek elő, azért, hogy legye mit megoldani? Ez ha lehet inkább maradjon meg a pc privilégiuma. -
Offline profilból lehet online-t csinálni és át is "visz" mindent, mert az ugynaz a profil marad. Teljesen új profilnál nem lehet átvinni, hisz az már egy másik profil más névvel, más e-mail-lel, stb. Egyébként jól leírtam lejjebb, olvasd el újra. -
ahaaaa thx a helpet:) -
kajak nem lehet offline profilból online-t csinálni (vagyis, hogy mindent "átvinni")? :S -
De Ő csak jáccani akar
-
Ebböl system halted lesz nála!
-
Igen lesz neted, de ahhoz, hogy az Xbox LIVE-on játszhassál, ahhoz Xbox LIVE-os regisztráció (Xbox.com-on vagy magán az Xbox360-on) ÉS Gold tagság kell (~9k/év). Ha csak "simán" regisztrálsz, akkor un. Silver tag leszel, ezzel is részt tudsz venni az Xbox LIVE szolgáltatásaiban (Demók, chat, hírek, piactér, stb.) kivéve a multiplayert ill. egyéb Gold exkluzív tartalmakat. Bármikor "upgrade"-elhetsz Silverről Gold-ra. Ha már van jelenlegi offline profilod akkor abból tudsz csinálni online profilt vagy ha akarsz regelhetsz egy teljesen újat, de se gamerpontok, se mentések/adatok NEM vihethetők át, magyarul nulláról kezdesz mindent. -
hat ugy h most itt netezek kihuzom a kabelt innel bedugom az xboxba es enyi? -
overx #69877 Ok köszi akkor valószínű venni kell egyet. Igazából még nemtudom mi mit jelent de majd utánajárok :) -
Landor #69876 lehet úgy értette, hogy ebben a topicban nincs
-
ha csak ráteszed a kábelt, attól hogy lesz neted?
-
Az Xbox 360 videókimenetét (kompozit vagy komponens, vagy akár HDMI) kell rákötni a PC-d digitalizálókártyájára, ha van. Ha nincs, akkor venni kell eggyet.
A PC összekötés normál esetben (ethernet kábellel) csak médiafájlok (kép, zene, hang) és internetmegosztásra jó. -
es h tok jaccani? csak rateszem a netkabelt es kesz? -
Ugyan hagyd mar.
Olyan sincs hogy "jaccani".
-
overx #69871 Rá lehet kötni xbox 360at úgy egy pcre hogy a monitoron megjelenő játékot valamiféle gamecam vagy fraps vagy bármilyen felvevő cuccal fel lehessen venni ? -
Olyan nincs hogy csippeltetve. -
Landor #69869
-
De -
ha kivan csipeltetve az xboxom akk irott jatekokkal sehogy se tudok jaccani neten? -
Hát igen, akkor keresni kell más komunikációs csatornát :) -
és aki csak gtazik pc-n, de nincs kedve elindítani a játékot, vegyem xbox előfizetét, de nincs is boxa xD -
Xbox.com-ról, boxról silverel is lehez küldeni -
Landor #69863 lool -
mekkora fasság már, hogy gold kell már üzenetküldéshez is:S